Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee ekıslar hadi sesiniz soluğunuz çıkmıyor sabah mahmurluğunu atamadınız mı tatlıkız hoşgeldin sende canım
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kuzunaz, kayra_esk, tiryak+, XTATLIKIZ
sayfamız 1000. sayfalara ulaşmış ama kimsecikler yok diyecektim ki kayracığım gelmiş canım 1000. sayfalar sensiz olmaz değilmi
canımın içi günaydın nasılsın 1000. sayfaya yetiştim önceki sayfaları okuyodum senin hala adetin gelmedimi canımyerimseniben:asigim:
yaa kayracım gelmedi maaalesef ne yapıcam ben tedavim gecikiyo üzülüyorum valla geçen hafta çarşamba en son hapımı içtim bugün adetimin 32. günü off ya bu kadar olmaz menepozamı giriyorum ne
yok güzelim ne menepozu şimdi bence birinci şık beynin aşılamaya odaklandığın için stresten gecikiyo ikinci şık ilaçtan dolayı bir ikigün içinde gelicek veeee üçüncü şık hamiş kaldın tabi ben üçüncü şıkkı tercih ediyorum güzelim kendini biraz rahat bırak şöyle düşün ha bi kaçgün önce ha bikaç gün sonra sonuçta aşılaman olacak (tabi hamiş değilsen) yani sen acele ettikçe seninkide nazlanıyo olabilir
tiryakçığım sen nasılsın bu arada
aslına bakarsan aşılama açısından çok rahattım acelede etmiyorum streste yapmıyorum gerçekten öle adetimi etkileyecek bir stres yok hatta stres hiç yok ben en çokta ilaç kullandım neden olmadım diye düşünüyorum normal şartlarda gerçi bunuda aklıma takmıyorum ama konuşuyoruz ya bu konuları o yüzden allah alalh hakketten neden olmadım ben hala diyorum göğüslerimde hassasiyet vardı ki yanlardan hafif sıkınca yine var birde akıntı var ama başkada biiş yok akıntının rengide beyaz veya bazen sarı gibi neyse ya inşallah olurum bir kaç gün daha bekliyim olmadı dr u ararım
canım benim göğüslerinde ağrı vardı ve geçtimi canım
öncelikle 1000. sayfamız kutlu olsun hihoyyyt :içelim:sositososito:teytey::teytey::hooray::enbuyukkk:
göğüslerimde öle durup dururken ağrı yok ama şişler dokunucada çok hafif ağrılar oluyor yanlarda kayracım bak aslına bakarsan sana yaşadığım şeyleri anlatayım ama inanki hamilemiyim diye aklımdan geçirmiyorum her ay aynı şeyleri düşünmek artık aptal gibi hissetttiriyor çünki kendimi öncelikle çok acıkıyorum yani mide kazıntısı sabahları uyurken bile midemin kazındığını hissediyorum sonra uykum geliyor gerçi uykuya normaldede düşkünüm ama dün mesela yemek yedim teyzemlerde kanepede uyumuş kalmışım uyandım bir midem kazınıyordu ki sorma hemen ekmekle zeytin yedim bir sürü onun dışındada sarı akıntılarım var bu kadar bilmiyorum canım ya allah bilir rabbimin mucizeleri vardır belli olmaz ama ben öle biişi düşünemiyorum hissedemiyorum bu yüzden yoksa ki yok bebek filan eminim bir an evvel adet olayım istiyorum bu arada sen oladınmı kayracım
ya işte biliyorum seni ümitlendirmekte itemiyorum tedavine biran önce başlamayı istediğinide biliyorum ama bu anlattıklarında hamilelik belirtisi eltimin ve arkadaşımında öyle olmuştu güzelim neyse ben sabırla bekliycem canım senin sonucunu benim hala olmadı karnımda hiçbi belirtide yok sadece göğüslerim özellikle uçları :kedi: ağrıyo başka bişey yok gecikecek yine sanırım bu ay bide klomen kullandım geç yumurtlama oldu sanırım güzelim ya
bu arada evet 1000. ci sayfamız kutlu olsun kızlar 2000 lere varana kadar hepimiz inşallah hamile kalmış oluruz kızlar:enbuyukkk: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :enbuyukkk:
kuzucum yaa bende hamile kadığımda bunlar vardı hatta bi kere kaynanamlar yemeğe gelcekti yorulmıyım die leğenle patatesi aldım içerde koltuğa oturdum güya patates soycam iki tane soymuşum soymuşum üçüncünün yarısında bıçak elimde uyuya kalmışım eşim aradı geliyoruz die yoka slde patates yakalancaktım koltukta :):))
kayracım bana da sen hamile olabilirsin gibi geliyor ya gerçekten göğüs ucların acıyormuş ben hiç adet belirtisi olarak böle bişi yaşamadım ama hamileliğin en büyük belirtisidir göğüs uclarının acıması sen ne düşünüyorsun bu anlamda daha önceki adetlerinde varmıydı böle bişi