Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımm. üzülme olsun bidahaki ay inş.günaydın kızlar.....hayırlı bol hamişli haftalar inşallah......ben adet oldum malesef((((((( inş. sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olmak istiyorum....
günaydın kızlar.....hayırlı bol hamişli haftalar inşallah......ben adet oldum malesef((((((( inş. sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olmak istiyorum....
kızlar adetime 1 hafta var meraktan ölecem bu ay çok ruya gördüm
ve belirtilerim var ama adet belirtisidir zannediyorum ama içimde büyük bi umut var inş boş çıkmaz rabbim dualarımızı kabul etsin kızlar dua edinde boş çıkmasın yaaa:Saruboceq:
abla aslında ben ce ben oldum ama kahverengi olarakk çünkü geçen ay ilacı kullanmaya başlamıştımevin ne alemdesin cnm adet olmadınmı sen hala
yani aslında düzene giriyo ama kırmızı değil o yüzden yarın dr gitcmben pazar günü bişey fark ettimm allahımm ya daha önce neden aklıma gelmediyse.. hani benn cyglo progynova kullanmıştımm ya kullanmaya başladığımdan iki gün sonra kahverengi leke glemeye başlamıştı... ben dr ayın 4 ünde gitmiştim o akşam birincisini içtim ayın 5 inde ikincisini içtim ve ayın altısında kahverengi lekelenme başlamıştı. ilaç bitti altı gün sonra yani ayın 5 inde tekrar kahverengi lekeler gelmeye başladı yani aslında kahverengi lekeler gününde geldii. 06.11 bir öncekiydi buda 05.12 olduu yaa varya aklıma gelince öle sevindimkii.
şu aralar bende çok rüya görüyorum hatta çok dikkatimi çekiyor bu arada inşallah umutların boşa çıkmaz allah yardımcın olsun
günaydınnn canım sağoll iiiyi diyelim iyi olsun.... amiinn:Saruboceq:Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kayra_esk, aaaa28, evindarkece+, hilalbebik, Kuzunaz, simal18, sumeyrat+, tiryak+
GÜNAYDIN HAYIRLI BOL HAMİŞLİ ÇOK MUTLU BİR HAFTA DİLERİM HEPİNİZE KIZLAR NASILSINIZ
canım ben normalde 7 aydı olmadım cyclo pro. kullandımm oda işte düzenliolduu iki ay ama çamur gibiydi sendemi bu ilaçdan kullandınevincim banada öyle olurdu kahverengi çamıur gibi ilacı bıraktıktan bikaç ay sonra normale döndü testlerde hep negatif olurdu....
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kayra_esk, aaaa28, evindarkece+, hilalbebik, Kuzunaz, simal18, sumeyrat+, tiryak+
GÜNAYDIN HAYIRLI BOL HAMİŞLİ ÇOK MUTLU BİR HAFTA DİLERİM HEPİNİZE KIZLAR NASILSINIZ