Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

günaydın kızlar.....hayırlı bol hamişli haftalar inşallah......ben adet oldum malesef:(((((((( inş. sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olmak istiyorum....

evet sizlerin sayesinde kaybettiğim ümüitlerime yeniden kavuştum... tavsiyelerinizi bekliyorum....bu ay çok olcak gibi geliyo inşallah....

Başlık ilk açıldığında liste yapılmış acaba o listeyi devam ettiren yok mu? Ben de listeye katılmak istiyorum. Hamile kalanlar lütfen forumdan ayrılmayın.

evet.........bu yolda bıkmadan devammmm........inşllah 2010 uğurlu gelir hepimiz hamile oluruz hayırlısıyla.....

kızlar adetime 1 hafta var meraktan ölecem bu ay çok ruya gördüm
ve belirtilerim var ama adet belirtisidir zannediyorum ama içimde büyük bi umut var inş boş çıkmaz rabbim dualarımızı kabul etsin kızlar dua edinde boş çıkmasın yaaa:Saruboceq:

slm kıslar işlerim var biraz giremiyorum cyclo progynova biteli 5 gün oldu ama hala adet olmadım tedavimde gecikiyor bu yüzden ben artık bir an evvel tedaviye başlamak ve bebeğime kavuşmak istiyorum

kızlar adetime 1 hafta var meraktan ölecem bu ay çok ruya gördüm
ve belirtilerim var ama adet belirtisidir zannediyorum ama içimde büyük bi umut var inş boş çıkmaz rabbim dualarımızı kabul etsin kızlar dua edinde boş çıkmasın yaaa:Saruboceq:

şu aralar bende çok rüya görüyorum hatta çok dikkatimi çekiyor bu arada inşallah umutların boşa çıkmaz allah yardımcın olsun

evin ne alemdesin cnm adet olmadınmı sen hala
abla aslında ben ce ben oldum ama kahverengi olarakk çünkü geçen ay ilacı kullanmaya başlamıştım
ben pazar günü bişey fark ettimm allahımm ya daha önce neden aklıma gelmediyse.. hani benn cyglo progynova kullanmıştımm ya kullanmaya başladığımdan iki gün sonra kahverengi leke glemeye başlamıştı... ben dr ayın 4 ünde gitmiştim o akşam birincisini içtim ayın 5 inde ikincisini içtim ve ayın altısında kahverengi lekelenme başlamıştı. ilaç bitti altı gün sonra yani ayın 5 inde tekrar kahverengi lekeler gelmeye başladı yani aslında kahverengi lekeler gününde geldii. 06.11 bir öncekiydi buda 05.12 olduu yaa varya aklıma gelince öle sevindimkii.
yani aslında düzene giriyo ama kırmızı değil o yüzden yarın dr gitcm

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kayra_esk, aaaa28, evindarkece+, hilalbebik, Kuzunaz, simal18, sumeyrat+, tiryak+
GÜNAYDIN HAYIRLI BOL HAMıŞLı ÇOK MUTLU BıR HAFTA DıLERıM HEPıNıZE KIZLAR NASILSINIZ

slm kızlar giremiodum çünkü çok hastaydım halsizlik ve ateş vardı:(ben hala hasta olmadım test yaptım ama yok:(üzücü ama:(niye acaba dahada kürlere başlamadım hasta olunca başlıcam inşallah:)allah hayırlısını varsin.siz neler yapıosunuz bakalımnasıl gidio?

evincim banada öyle olurdu kahverengi çamıur gibi ilacı bıraktıktan bikaç ay sonra normale döndü testlerde hep negatif olurdu....

kayra_esk, aaaa28, evindarkece+, hilalbebik, Kuzunaz, simal18, sumeyrat+, tiryak+
GÜNAYDIN HAYIRLI BOL HAMİŞLİ ÇOK MUTLU BİR HAFTA DİLERİM HEPİNİZE KIZLAR NASILSINIZ
günaydınnn canım sağoll iiiyi diyelim iyi olsun.... amiinn:Saruboceq:

evincim banada öyle olurdu kahverengi çamıur gibi ilacı bıraktıktan bikaç ay sonra normale döndü testlerde hep negatif olurdu....
canım ben normalde 7 aydı olmadım cyclo pro. kullandımm oda işte düzenliolduu iki ay ama çamur gibiydi sendemi bu ilaçdan kullandın

GÜNAYDIN HAYIRLI BOL HAMİŞLİ ÇOK MUTLU BİR HAFTA DİLERİM HEPİNİZE KIZLAR NASILSINIZ

sağol cnm bol hamişlerin içindede sen varsın ay size komik bir rüya gördüm onu anlatayım benim orta 1 e giderken filan bir platonik aşkım vardı yani hani aşk sanılanlardan :) neyse o da eski ourduğumuz yerdeydi neyse o yeri gördüm orda bir kahve vardı orada düğün varmış sonra bende bir arkadaşımın oğlu vardı buğra diye ona bakıyorum ama çocuk bırakıyor elimi gidiyor filan neyse bu sevdiğim çocukta arabaya yaslanmış duruyor kuzenimde onun olduğu yerden bana bağırıyor aynur aynur diyor sonra hamiş hamişş diye bağırıyor allah allah diyorum bu kız bana neden böle diyor güya o çocuğu kıskandırmak için sölüyor ama ben çakıyorum köfteyi bozuntuya vermiyorum filan yanına gidiyorum kuzenimin anlamamslıktan geliyorum arkadaşın çocuğu elimden kaybolmuştu ya onu arıyorum ama buğra demiyorum dilara diyorum dilara nerde diye bağırıoeum birsürü karmaşık rüya gördüm üstelik kaç gündürde böyleyim

Back