Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

inşallah canım inşallah sende bu hamişlerin içindesin inşallah canım benim bu rüyaların hayra çıksın rabbimin izniyle kan şekerin düşüyomu yine canım

inşallah canım inşallah sende bu hamişlerin içindesin inşallah canım benim bu rüyaların hayra çıksın rabbimin izniyle kan şekerin düşüyomu yine canım

valal sabah uyurken acıktığımı çok kötü midemin kazındığını hissediyorum 3 gündür bu sabahta şu an da hala var başım dönüyor ama ben bu baş dönmesini hızlı hareket etmeye bağlıyorum biraz yoğundum da bu saate kadar canım

bu arada kıslar derya 10 haftalık gebe olması lazım şu anda ve 6 kilo vermiş biliyormusunuz mide bulantılarından her an kusacak gibi oluyormuş darsı başımıza dimi ne güzel kilo verirdim bende :) 6 kilo versem süpe rolurdu :lepi:

evincim ben gynelle kullandım kullandığım müddetcede hep kahverengi çamurgibi olurdu.adet der geçiştirirdim çünkü normal adet gibi hiç olmadım.ilacı bıraktım şimdi normale döndü artık....

kızlar yumurtlama gününü hesaplayıcıdan baktım sizce o tarihler doğrumu nasıl anlarım ne zaman yumurtluyacamı.ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz...

evincim ben gynelle kullandım kullandığım müddetcede hep kahverengi çamurgibi olurdu.adet der geçiştirirdim çünkü normal adet gibi hiç olmadım.ilacı bıraktım şimdi normale döndü artık....

ben hiç cyclo progynovada öle bişi görmedim bende bekarken toplamda 1 sene filan kullandım ama bana çok kilo yaptı çok kullanmaya gelmez ablam geçen ayın 16 sında adet olmuştu oda cyclo kullandı dün adet oldu ben 14 de oldum geçen ay ama bu ay hala adet olmadım ilaç biteli 5 gün oluyor siklusumunda 3. günü bugün

kızlar yumurtlama gününü hesaplayıcıdan baktım sizce o tarihler doğrumu nasıl anlarım ne zaman yumurtluyacamı.ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz...

adet siklusundan 14 gün çıkartıyorsun canım hesaplayıcılar da öle hesaplıyor başka yöntemlerle de takip edebilirsin ateş ölçme yöntemi evde ovülasyon testi gibi yöntemlerde olabilir akıntıda da test edebilirsin

kuzucum ben şimdi adetliyim 12 sinde cumartsi oldum .....hesaplayıcıya göre 21-26sı arası akıntıdan hiç anlayamıyorum....ne yapmam lazım

canım o doğum kontrol hapı benn söktürücüden bahsediyorum

kuzucum ben şimdi adetliyim 12 sinde cumartsi oldum .....hesaplayıcıya göre 21-26sı arası akıntıdan hiç anlayamıyorum....ne yapmam lazım

BUGÜN 3. günün o zaman canım 21 26 arası ise 10. ve 15. günler arası yumurtladığını hesaplamış bu şimdiden başlayıp her sabah ateşini ölçebilirsin canım ateşin düşmeye başladığında yumurtluyorsun demektir 36,5 tur ya normali o düşer yumurtlama zamanında 35,9 a filan düşer ve eğer hamile kalırsan ateşin böle düşük seyreder akıntına gelince bugünlerde yani yumurtlama gününde mesela 25 inde filan dikkat et ıslaklık hissedersen vajinada akıntını al iki parmağının arasına bu akıntı tıpkı yumurta akı gibi şeffaf renkte ve akışkan olmalı ve 2 parmağının arasında uzamalı ben bunun resmini bulup paylaşacağım burda birazdan canım tamammı

Salgı İnceleme Yöntemi

Rahimağzından salgılanan mukus (mukus, "kaygan, yapışkan sıvı" anlamına gelir), adet döngüsü boyunca salgılanan hormonların (östrojen ve progesteron hormonları) etkisiyle döngünün farklı günlerinde farklı özellikler gösterir. Bu değişiklikleri anlayabildiğinizde yumurtlamanızın olduğunu ve hatta ne zaman olduğunu doğru bir şekilde belirlemeniz mümkündür.

Günlük kontrollerinizde rahimağzı salgınızın özelliklerini işaret ve orta parmaklarınızı vajinanızın derinliklerine yerleştirerek belirlemelisiniz. Salgının bir kısmını parmaklarınızla toplayıp dışarı alabilirseniz işiniz daha da kolaylaşır.

Bakmanız gereken salgının kıvamı ve esnekliğidir:

Rahimağzı salgısı adet döngüsünün ilk günlerinde yani östrojen hormonunun kanda yükselmeye başladığı zamanlarda yapışkan bir özelliktedir.

Daha sonra kan östrojen hormonu seviyesi yumurtlamanın hemen öncesinde en yüksek seviyeye ulaştığında kaygan ve oldukça esnektir, salgının çektikçe uzadığını görebilirsiniz (Resim).

Yumurtlama gerçekleştikten sonra salgı yine yapışkan, ancak çektikçe uzamayan özelliklerine geri döner.

Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

simal canım ısı ölçmeyi sanırım yanlış anlattım burada daha detaylı göreceksin

Yumurtlama olduktan sonra vücut ısısı önce hafifçe düşer, progesteron hormonu salgısıyla birlikte birkaç dizyem (derecenin onda biri) yükselir. Bu yöntemi kullanabilmeniz için elinizde bazal vücut ısısı ölçmeye uygun hassas bir termometreniz olmalıdır.

Yukarıdaki resimde bazal vücut ısısının günlere göre değişiminin grafiğe dönüştürülmüş şekli görülmektedir. Yumurtlamanın olduğu 14. gün ısının hafifçe düştüğüne, daha sonra belirgin bir şekilde yükseldiğine dikkat ediniz.

Vücut ısısının uykusuzluk, ateşli hastalıklar, yorgunluk, stres gibi olaylardan da etkilendiğini ve bu durumlarda arttığını unutmamalısınız.

simal tabloya bakarsan 14. gün vücut ısısısnın en düşük olduğunu göstermiş yani o gün bu tablonun sahibi yumurtlamış sonra ısı yükselmiş ve az önce sölediğimin tam tersine hamilelik oluşunca bu ısı yüksek olarak devam eder yani ısı yükselir hamilelik olursa da bu ısı yüksekliği devam eder ama olmazsa normal ısısına döner ama hep bunlar küçük oranlar 1 derece yüksek veya 1 derece düşük değil yarım çeyrek gibi anladınmı canım

çok tşk ederim canım...doktor 10 gün önce 10 gün sonra demişti....bide bi arkadaş var gün aşırı sürekli dene oda olmuyoki bide bunları deneyim....çok sağol canım akşam derece alıp başlayım bakalım ateşimi ölçmeye...

sen ne kadarlık evlisin ve ne kadar zamandır istiyorsun cnm birde gün aşırı bende yapamam o kadar eşimde yapamaz sen mesela adetin 12. günü başla 20. gününe kadar yapabilirsin birde ben bunu çok yaparım kuruluk var tükrük krem gibi şeyler kullanma yatarak bekle tam kalçanın altında yastık olsun çok ayaklarını kaldırmana gerekte yok inşallah olur

ben 1 buçuk yıllık evliyim.....ilk 4 ay isteyerek przvtfle korunduk sonra doktor kntrolünde 8 ay gynelle kullandım bıraktım bebek için 1/2 olmadı peşine eşim zatüre atlattı sperm değerleri düştü....

ben 1 buçuk yıllık evliyim.....ilk 4 ay isteyerek przvtfle korunduk sonra doktor kntrolünde 8 ay gynelle kullandım bıraktım bebek için 1/2 olmadı peşine eşim zatüre atlattı sperm değerleri düştü....

olur canım senin olur merak etme hele çöle bir sene kadar korunmasız ilişki olsun ondan sonra telaşlanırsın canım olur merak etme

ilk sperm tahlili verdi eşim 680bin sperm çıktı peşine zature oldu 1-2 tane ölü sperm bulundu ve doktor asla olmaz dedi...ama hemen zatureden sonraydı.....

kızlar bişey soracam bugün ruyamda ev çok kalabalıktı pide yaptımışız kasa kasa herkes yiyodu
sonra eşim böyle buket şeklinde sarılmış top top sarımsak koyuyodu cebime bende niye koydun diorum oda dursun orda diyo ne anlama geliyo sizce bi yorumlarmısınızCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…