sağol cnm bol hamişlerin içindede sen varsın ay size komik bir rüya gördüm onu anlatayım benim orta 1 e giderken filan bir platonik aşkım vardı yani hani aşk sanılanlardan :) neyse o da eski ourduğumuz yerdeydi neyse o yeri gördüm orda bir kahve vardı orada düğün varmış sonra bende bir arkadaşımın oğlu vardı buğra diye ona bakıyorum ama çocuk bırakıyor elimi gidiyor filan neyse bu sevdiğim çocukta arabaya yaslanmış duruyor kuzenimde onun olduğu yerden bana bağırıyor aynur aynur diyor sonra hamiş hamişş diye bağırıyor allah allah diyorum bu kız bana neden böle diyor güya o çocuğu kıskandırmak için sölüyor ama ben çakıyorum köfteyi bozuntuya vermiyorum filan yanına gidiyorum kuzenimin anlamamslıktan geliyorum arkadaşın çocuğu elimden kaybolmuştu ya onu arıyorum ama buğra demiyorum dilara diyorum dilara nerde diye bağırıoeum birsürü karmaşık rüya gördüm üstelik kaç gündürde böyleyim
inşallah canım inşallah sende bu hamişlerin içindesin inşallah canım benim bu rüyaların hayra çıksın rabbimin izniyle kan şekerin düşüyomu yine canım
evincim ben gynelle kullandım kullandığım müddetcede hep kahverengi çamurgibi olurdu.adet der geçiştirirdim çünkü normal adet gibi hiç olmadım.ilacı bıraktım şimdi normale döndü artık....
kızlar yumurtlama gününü hesaplayıcıdan baktım sizce o tarihler doğrumu nasıl anlarım ne zaman yumurtluyacamı.ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz...
canım o doğum kontrol hapı benn söktürücüden bahsediyorumevincim ben gynelle kullandım kullandığım müddetcede hep kahverengi çamurgibi olurdu.adet der geçiştirirdim çünkü normal adet gibi hiç olmadım.ilacı bıraktım şimdi normale döndü artık....
kuzucum ben şimdi adetliyim 12 sinde cumartsi oldum .....hesaplayıcıya göre 21-26sı arası akıntıdan hiç anlayamıyorum....ne yapmam lazım
çok tşk ederim canım...doktor 10 gün önce 10 gün sonra demişti....bide bi arkadaş var gün aşırı sürekli dene oda olmuyoki bide bunları deneyim....çok sağol canım akşam derece alıp başlayım bakalım ateşimi ölçmeye...
ben 1 buçuk yıllık evliyim.....ilk 4 ay isteyerek przvtfle korunduk sonra doktor kntrolünde 8 ay gynelle kullandım bıraktım bebek için 1/2 olmadı peşine eşim zatüre atlattı sperm değerleri düştü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?