evet abla gerçektenn baya bii artmış..KISLAR EŞİMİN SPERMLERİNİ ALDIM GEÇEN SENE 27 MİLYONDU BU SENE 31 MİLYON OLMUŞ TABİ BU 1 ML DEKİ SAYI NORMALDE VERDİĞİ SPERM MİKTARI 3,4 ML 3,4 ml deki sperm sayısıda 105milyon 400 bin çıkıyor hareketlilikte ileri hızlı hareketli %25 ileri hızlı hareketli olan sperm sayısı da 7 milyon 750 bin (1 ml de ) yavaş ileri hareketli %3 yerinde hareketli %2 hareketsiz de %70 bu değerlerin hepsi 1 ml deki değerleri
teşekkürler canım sağol:)kuzunaz baya ilerleme var naptın bakalım ne kürü uyguladın allah hayırlısını versin canım :)
belki en fazla 1 hafta keçi boynuzu kürü kullandım ve geçen sene testi verdiğinde biz ilişkiye girdik ama eşim boşalmadı ertesiş gün numuneyi verirken kolay olsun diye ama geçenlerde bir arkadaş topikte kimdi bak hatırlayamadım senmi tiryak mı alpy mi kimdi ya çok ayıp olacak hatırlayamadımama uzun süredir gelmeyen bir arkadaştı heralde neyse o dediki uyarılma olursa spermler boşalmak için hücum ediyormuş bu yüzden hareketlilik sayı filan düşermiş bu yüzden bu sefer uyarma yapmadık canım onun dışında eşim çok sigara içen biri ve ağır taşıyan biri işi ağır çünki sanayi ve tıbbi tüp satışı yapan bir işyerleri var ee abiler patron olunca işin büyüğü küçük kardeşe düşüyor
bendiiiiimmmmm...
cnm sonuclarına baktım da sayı olarak masallah iyi tabiki.
ama hareketsiz %70 dezavantaj tabi ama bunu hareketli hale getirmek imkansız değil.
bizim sayı ve harekette sorun yoktu morfoloji % 2 cıkmıstı sonra cok şükür oda yükseldi.zaten değişken bu değerler 3 kere üst üste alınan sonuçların ortalamasına göre teşhis konuyor. ama bu uyarılma konusu gerçekten doğru yanlıs hatırlamıyorsam bu testten önceki günde ilişkiye girdik ama boşalmadı demiştin bak hareketsiz sayınız yüksek... kara üzüm çekirdeğinide öneririm 1 tatlı kaşığı suyla yutsun yada balla karıştırıp yiyebilir. allah yardımcınız olsun.
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Kuzunaz, prlanta, tiryak+
sizler nasılsınız kıslar
slm kuzucum nasılsın
sana bu aşılamamı yapılcak canım allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda herkes hamiş olur:)benimki kesinlikle istemio aşılama falan bende acaba diyorum tahlil için desem alsam öreneğide kendime aşılamamı yaptırsam ama dışarda ne kadar canlı kalıolar bilmiom kafam çok karışık benimkide çok karşı çıkıo ne mutlu sanaki eşin hiçbişi demio canım benim ya allah gönlüne göre versin:)mutlu ve umutlu akşamlar herkese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?