aynen öyle ben de izledim
ve deli oldum
eşim çok beğendi güle güle izledi
bizde mi böyle olucaz ya diye sorduğunda içim cız etti
içimden acaba olabilecek miyiz diye geçirdim
Haşa şüphe etmiyorum Rabbimden
ama herkese de vermiyor ki bu dünya muradını
yok yok ben kesin hasta olucam iyice duygusallaştım gene
Başladım yine sulu gözlülüğe
geçcek gecek inşallaaah
Rabbim ne verirse kabulüm
hakkımızdan hayırlısı olsun
bende çok kötü oldum rabbim nasip edicek inşallah canım benim ümidimizi yitirmeyelim bizim gibi düşünüp üzülen ve hamile kalan birsürü kadın var bizde onlardan olucaz ve başkalarına da ümit olcaz inşallah rabbimin izniyle canım
ben de en çok eşim için istiyorum canım
Ona kıyamıyorum bir tek
Yüzüne baktıkça
O bir çocuğu sevdikçe ne kadar iyi bir baba olur diye geçiriyorum aklımdan
Çom iydir eşim
Allah razı olsun her iki cihanda
her dervişin bir çilesi vardır derler ya işte
Onun çilesi de benim
Rabbim ona acısında benden ona, ondan bana hakkımızda hayırlı ise cümle Ümmet-i Muhammed'e içinde de bize hayırlı, sağlıklı, aklılı, imanlı evlatlar nasip etsin
İnşaaalllah canım
O zaman zaten herkese bizim gibi olan herkese ümit olacağaım
O zaman başka topiklerdeki insanlarada ulaşacağım ve sıkmayın canınızı Rabbim büyük diyeceğim
ben gideyim artık
iyi geceler kayracım ve eftalyacım opuyorumnanaktan
kızlar önceliklee herkesee günayyddınn....
ben pazar günü bişey fark ettimm allahımm ya daha önce neden aklıma gelmediyse.. hani benn cyglo progynova kullanmıştımm ya kullanmaya başladığımdan iki gün sonra kahverengi leke glemeye başlamıştı... ben dr ayın 4 ünde gitmiştim o akşam birincisini içtim ayın 5 inde ikincisini içtim ve ayın altısında kahverengi lekelenme başlamıştı. ilaç bitti altı gün sonra yani ayın 5 inde tekrar kahverengi lekeler gelmeye başladı yani aslında kahverengi lekeler gününde geldii. 06.11 bir öncekiydi buda 05.12 olduu yaa varya aklıma gelince öle sevindimkii.
günaydınn canım yani ben aslında düzenli oldum ama kahverngiydi. onun için ya yarın yada çarşamba dr gitcemINSALLAH GONLUNDE YATAN SEY OLUR CNM kaydirigubbakcemile5
günayydın aminn canımm amingünayyyyyydın kızlarrrr mutlu hamiş dolu haftalar diliyorum hepimize
günaydınn canım yani ben aslında düzenli oldum ama kahverngiydi. onun için ya yarın yada çarşamba dr gitcem
günayydın aminn canımm amin
inş canım en azından düzene giriyo yaa ona çok seviniyorumm e sen neler yapıonnhayırlısı olur carsamba ınsallah cnmkaydirigubbakcemile5
hayırlısı olur carsamba ınsallah cnmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?