Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Biliyormusun kuzum bende de sen kayra ve tiryak vardıBi de diğer topikten pek de tanımadığım duygu01 diye bi kız vardı hep dua ederken aklımda
ama aycasinaya yasini okurken sürekli aklımdaydı
Onu gayet iyi biliyorum
Çünkü çok rahattım Yasini hızla okumuştum

ALLAH ettiğin duaları kabul etsin canım benim yüreğine sağlık hepimiz çok yakında kavuşucaz inşallah rabbimin izniyle bebişlerimize

ya ne güzel şeyler yazıyosun güzelim canım benim inşallah ama bu gerçek olursa ben inanıpta idrak edesiye bebişimi kucağıma alırım heralde çünkü tedavisiz hatta tüp bebek yapmadan hamile kalabileceğim aklıma bile gelmiyo son yıllarda inşallah dediğin olur güzelim inşallah hepimiz bu ay hamiş olsak ne kadar güzel olur ya

canım kayracım
Şu tüpbebek olayını çıkart aklından
çünkü ne düşünürsen o olur canım
Güzel düşün güzel olsun canım

canım kayracım
Şu tüpbebek olayını çıkart aklından
çünkü ne düşünürsen o olur canım
Güzel düşün güzel olsun canım

haklısın güzelim aklımdan çıkarmalıyım gerçekten inşallah bu ay hamiş kalmışımdır kaydirigubbakcemile3çok çok zor bi ihtimal ama inşallah rabbimden ümit kesilmez

Gelebilirsem inşallah canım
ama bakalım yazınki durumumuz ne oluyor.
gerçi senin yolun buralara düşmez ama ben de beklerim canım her zaman
bir evin var kabul et

canım çok sağol oralara yolumun düşeceğini sanmıyorum ama bunu bilmek bile çok güzel seninde burda bi evin var unutma güzelim

benim kalbim acıyo sanki kor düşüyo kavuruyo gibi geliyo :sinifsinif:

Aynen öyle
"Acaba böyle bir mutluluğu Rabbim bizde yaşatır mı?" diye geçiyor her seferinde içimden
acaba kıskançlık mı ediyorum kayra??
ama haset değil benimki
daha ziyade imrenme
Yine de Rabbimi üzüyor muyumdur??
Şüphe ediyomuşum gibi
estağfirullah haşa
ama nasıl özwniyorum
keşke diyorum arabamızın arka koltuğunda bizim de olsa :çok üzgünüm:

Aynen öyle
"Acaba böyle bir mutluluğu Rabbim bizde yaşatır mı?" diye geçiyor her seferinde içimden
acaba kıskançlık mı ediyorum kayra??
ama haset değil benimki
daha ziyade imrenme
Yine de Rabbimi üzüyor muyumdur??
Şüphe ediyomuşum gibi
estağfirullah haşa
ama nasıl özwniyorum
keşke diyorum arabamızın arka koltuğunda bizim de olsa :çok üzgünüm:

bazen bende aynen senin gibi düşünüyorum ve hissediyorum sonra benim bi yanlışım varda anneliği haketmiyorum gibi geliyo ahhh ahhhh bi video izledim kurnaz bebek sdiye babasının göbeğinde uyuyo babası kaldırmaya çalışıncada tekrar ağlıyo aşkımında bu duyguyu yaşamaya hakkı var ve bunu fazlasıyla hakediyo ama neden diyorum bazen rabbime isyan değilde biraz hayata isyan ediyorum galiba mafoldumben

bazen bende aynen senin gibi düşünüyorum ve hissediyorum sonra benim bi yanlışım varda anneliği haketmiyorum gibi geliyo ahhh ahhhh bi video izledim kurnaz bebek sdiye babasının göbeğinde uyuyo babası kaldırmaya çalışıncada tekrar ağlıyo aşkımında bu duyguyu yaşamaya hakkı var ve bunu fazlasıyla hakediyo ama neden diyorum bazen rabbime isyan değilde biraz hayata isyan ediyorum galiba mafoldumben

aynen öyle ben de izledim
ve deli oldum
eşim çok beğendi güle güle izledi
bizde mi böyle olucaz ya diye sorduğunda içim cız etti
içimden acaba olabilecek miyiz diye geçirdim
Haşa şüphe etmiyorum Rabbimden
ama herkese de vermiyor ki bu dünya muradını

yok yok ben kesin hasta olucam iyice duygusallaştım gene
Başladım yine sulu gözlülüğe
geçcek gecek inşallaaah
Rabbim ne verirse kabulüm
hakkımızdan hayırlısı olsun