- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
- 316
Sen nasılsın kayracım ne var ne yok?
ne zaman hasta olucan
inşallah olmazsın yaaaa
inşallah yeni yılın ilk ayında hepimiz hamiş oluruz sanki patlama oluca gibi geliyor bana olumlu düşünelim olumlu olsun dimi ama
Ne güzel isteklisin canım
İnşaaalllaah gerek kalmadan hamiş olursun:teselli:
ama ben bu adette dr bile gitmek istemiyorum.
Çünkü klomen başlanacak ve ben gebelik oluşmazsa diye çok ama çooook korkuyorum
Çünkü şu an için elimdeki tek ümidim bu canım:çok üzgünüm:
bu arada acıkmadan bahsettik ben acıktım kıslar :))) bişiler atıştırmam lazım ayrıca bugün eşim bana hem saç düzleştiricisi hemde ayrıca bukle maşası aldı onları denemek istiyorum birazdan
sen ne alemdesin kayracım adet belirtisi var mı ?
canım arkadaşım böle yapma ama sen bir eğitimcisin valla sana bu ümitsizliği hiç yakıştıramadım bende klomenle tedavi oldum 3 kere hatat 4 bir seferinde hiç umurtam oluşmadı ama hiç üzülmedim biliyordum pko luydum ve çaresi varddı ve rabbim isteyecek o zmana olacak diye düşündüm ne olur arkadaşlar üzülmek ümitsizlenmek yok motivayonumuzu mu kaybediyoruz yoksa hani ümidimiz hep vardı çünki rabbimiz var bizim dimi kıslar allahım inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan nasip etsin sana
ben klomene 6 cı gün başaldım ve geç çatladı sanırım güzelim 2 3 güne kadar olurum göğüs ağrım sinyal veriyo gibi baya baya ağrıyolar çünkü
canım herzamanki gibi gelen giden oldu hep 14 ünde yarın olmam lazım göğüslerim baya ağrıyo ama karnımda hiçbişey yok 2 3 gün sarkıcak sanırım güzelim
haklısın canım
benimki gecici
İnşaaalllaaah çabuk geçer
her adet olmaya yakın aynı sendromu yaşıyorum
hele haftasonuna gelirse
Okula gidince açılırım canım
Haklısın derdimden büyük Rabbim var benim
Hepimize hayırlı sağlıklı akıllı imanlı evllatlar nasip etsin :Saruboceq:
kayracım çok ilginç bir şekilde de benim aklımdan bu ay sen hamile kalacakmışsın gibi geliyor seninkisi fırtınadan önceki seessizlik gibi geliyor yani benim bir çok kez aklımdan geçti bu ay inşallah canım pek sölemek istemedim içimde kalsın dedim ki mesela ayçanın bebeğinin ikiz olmadığını tiryakında hamile olmadığını düşünüyordum ama içimde tuttum sölemedim bu sefer dayanamadım ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amin canım benimde adet olmam lazım adetim yakın olmalı ya 30. günüm bugün hemde cyclo progynovada kullandım ama ne duygusal açıdan nede fiziki açıdan böle bir hiissim yok memeişimin kenarında kırmızılık var tam ucunun yanında ama eşimmi yaptı emin değilim gerçi şimdiye kadar hiç böle bişi olmadı yani asla bir yerim kızarıp morarmaz çünki cildim hiç hassas değilkicanımda yanmadı hiç hissetmedim yani ama dikkatimi çekti benimde bugün işte
Biliyormusun kuzum bende de sen kayra ve tiryak vardıBi de diğer topikten pek de tanımadığım duygu01 diye bi kız vardı hep dua ederken aklımda
ama aycasinaya yasini okurken sürekli aklımdaydı
Onu gayet iyi biliyorum
Çünkü çok rahattım Yasini hızla okumuştum
kayracım çok ilginç bir şekilde de benim aklımdan bu ay sen hamile kalacakmışsın gibi geliyor seninkisi fırtınadan önceki seessizlik gibi geliyor yani benim bir çok kez aklımdan geçti bu ay inşallah canım pek sölemek istemedim içimde kalsın dedim ki mesela ayçanın bebeğinin ikiz olmadığını tiryakında hamile olmadığını düşünüyordum ama içimde tuttum sölemedim bu sefer dayanamadım ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sen hamiş olsan hisseder miydin kuzucum???
canım allah kalbine göre versin rabbim başkaları için ettiğin dualarıda senin yoluna döndürsün inşallah allahım umudunu hiç bir zaman yitirmesin senin
ya ne güzel şeyler yazıyosun güzelim canım benim inşallah ama bu gerçek olursa ben inanıpta idrak edesiye bebişimi kucağıma alırım heralde çünkü tedavisiz hatta tüp bebek yapmadan hamile kalabileceğim aklıma bile gelmiyo son yıllarda inşallah dediğin olur güzelim inşallah hepimiz bu ay hamiş olsak ne kadar güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?