arkadaşım allah bizi bazen bunların eline düşürmesin diyorum ama dr larsız da koymasın ne siyim bilmiyorum ki ben medikal firmada çalıştım büyük bir firmada hemde dr ları çok iyi tanıyorum heleki tıpta en çok branşbu inferitilite branşı diyebilirim yani en çok sömürülenlerden biri diyim tüp bebek miş hıhhh banada dedi geçen ağustosun 12 sinde gittim tüp bebek merkezine düşün sadece 3 kere klomenle tedavi oldum aşılama 1500 tl diyor ilaçlarla ama neymiş aşılama da bu göbekten yapılan ovülasyon uyarıcı ilaçlar varya bundan ne kadar az doz vurursak vuralım en az 10 yumurtan oluşacak diyor ve buda hipersitimilanmtasyon (yanlış telaffuz edebilirim) sendromu olur dedi çok yumurta oluşurmuş yani buda karında memelerde su toplamaya sebep olurmuş yani riskli bişi dedi tüp bebek önerdi(4500 tl) sol yumurtalığın yukarda ve yumurtalıkların büyümüş dedi yani var olan yumurtalıklarımız varya onlar olduğu boyuttan daha büyük biraz ileri derecede pko var filan dedi kendiliğimden yumurtlamam çok zormuş falan filan sonra ben kaç dr a gittiysem sordum yumurtalıklarım büyümüş mü filan hayır normal dediler neyse dr lar böyle üstelik geçen ay yumurtladım ben bilemiyorum yani ama dr un senden rahim filmi istemesi senin lehine olur en azından tüplerinden emin olursun
cnm şu an bu doktorun ne yapmaya çalıştığını anlamadım iyyi niyetlimi kötümü belli değil hormon sonuçlarım bi çıksın yarın gidicem bakalım nasıl değerlendirme yapıcak
muhtemelen tüp bebek dicek bi insan kendisine 2 defa gelen bi hastayı hemen niye tüpbebeğe göndersinki sanki o kadarmı kötü durumdayım yooo ilaçla yumurtlayabiliyorum
kesim tüpbebek merkezleriyle anlaşmaları vardır onun
o dediğin ovulasyon uyarıcı iğneden (menogon)4 kutu bende oldum dünyanın parası gitti noldu hiç bişey değişmedi oluşan overim çatlamadı baya büyüdü ama
daha fazla büyüseydi hipersitimilanmtasyon dediğin şeyden olacaktı
rahim filmi mevzuna gelince benim rahim filmlik bi derdim yok benim derdim yumurtlamak
hele bi yumurtlamam düzenli olsun ondan sonra hamile kalmazsam tüplere baktırırız ama dimi,
Canım boyum 1.60 ama elevİt dİye bİr vİtamİn hapı bİde Şeker hapı verdİ zayıf olduĞum İÇİn hamİlelİkten sonra kİlo alıp veremezsem Şeker hastası olma İhtİmalİn var dedİ ve bu teŞhİsİ sadece ultrasyon ve kİloma bakarak koydu
canım bide benim okuduklarıma göre glucophage ilacı kilo verdiriyomuş baya mide bulantısıda yapıyomuş bana pek etkisi olmadı özellikle ilk hafta daha çok etki editomuş ama benim sadece bağırsaklarımı dahada hızlandırdıa.s.
Kızlar slmmm... nasılsınız.. baya bir sayfalar ilerlemiş listemiz büyümüş.. inşallahh listede olan herkes hamile çıkar o listeden... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle sınamasın... Hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün güzel ömürlü evlatlarımız olur inşallah.. Ben dün bir aktara gittim.. Aktar bana bir karışım verdi 1 hafta bunları kullan dedi.. Adeti söktürücü etkisi olduğu için rahmi temizliyormuş.. Şimdi onu içmeye çalışıyorum.. Sizlerlede paylaşmak istedim.. Karışımın içeriği ıhlamur, papatya ve civanperçemi.. Hastalık başladığı gün içiyorsun bitinceye kadar..
merhaba kıslarrrrrr
bugün pek bi mutluyum kısssss
çift çizgi topiğindeyim ben normalde ordan bi arkadaşımız hamile çıktı bugü
kendim kadar sevindim ona
Allahım inşallah tüm isteyenlere yaşatır bu mutluluğu
bu arada ovülasyon testinde dün 12. günümdü ondan öncede 11. günümdü sonuç ikinci çizgi pembe çıkıyor kızarmadı hala
merhaba kıslarrrrrr
bugün pek bi mutluyum kısssss
çift çizgi topiğindeyim ben normalde ordan bi arkadaşımız hamile çıktı bugü
kendim kadar sevindim ona
Allahım inşallah tüm isteyenlere yaşatır bu mutluluğu
mrb canım in şallah testin iyi çıkar gelir bebişler 18 kadar dene bazılarının geç olurmuş canım .ben hiç denemedim bunu ama deniyecen bu ay ovülasyon nu adetimde olayım kürlerede başlıcam allahın izniyle rabbim en kısa zamanda versin tüm arkadaşlarımıza zemuszemus
kızlar bugünkü dr kontrolümde 19 mm çıktı yumurta (13. günüm)
dr yarın tekrar görmeme gerek yok sen direk pregnly iğneyi yaptır dedi sonrada çalışmalar
allahım inş. bu ay kısmet eder.dua edin lütfeennn!
ilk defa bu ay herşey denk geldi hem eşimin sonucu hem benim yumurtlamam herşey güzel allahım ne olur izin ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?