arkadaşım allah bizi bazen bunların eline düşürmesin diyorum ama dr larsız da koymasın ne siyim bilmiyorum ki ben medikal firmada çalıştım büyük bir firmada hemde dr ları çok iyi tanıyorum heleki tıpta en çok branşbu inferitilite branşı diyebilirim yani en çok sömürülenlerden biri diyim tüp bebek miş hıhhh banada dedi geçen ağustosun 12 sinde gittim tüp bebek merkezine düşün sadece 3 kere klomenle tedavi oldum aşılama 1500 tl diyor ilaçlarla ama neymiş aşılama da bu göbekten yapılan ovülasyon uyarıcı ilaçlar varya bundan ne kadar az doz vurursak vuralım en az 10 yumurtan oluşacak diyor ve buda hipersitimilanmtasyon (yanlış telaffuz edebilirim) sendromu olur dedi çok yumurta oluşurmuş yani buda karında memelerde su toplamaya sebep olurmuş yani riskli bişi dedi tüp bebek önerdi(4500 tl) sol yumurtalığın yukarda ve yumurtalıkların büyümüş dedi yani var olan yumurtalıklarımız varya onlar olduğu boyuttan daha büyük biraz ileri derecede pko var filan dedi kendiliğimden yumurtlamam çok zormuş falan filan sonra ben kaç dr a gittiysem sordum yumurtalıklarım büyümüş mü filan hayır normal dediler neyse dr lar böyle üstelik geçen ay yumurtladım ben bilemiyorum yani ama dr un senden rahim filmi istemesi senin lehine olur en azından tüplerinden emin olursun
cnm şu an bu doktorun ne yapmaya çalıştığını anlamadım iyyi niyetlimi kötümü belli değil hormon sonuçlarım bi çıksın yarın gidicem bakalım nasıl değerlendirme yapıcak
muhtemelen tüp bebek dicek bi insan kendisine 2 defa gelen bi hastayı hemen niye tüpbebeğe göndersinki sanki o kadarmı kötü durumdayım yooo ilaçla yumurtlayabiliyorum
kesim tüpbebek merkezleriyle anlaşmaları vardır onun
o dediğin ovulasyon uyarıcı iğneden (menogon)4 kutu bende oldum dünyanın parası gitti noldu hiç bişey değişmedi oluşan overim çatlamadı baya büyüdü ama
daha fazla büyüseydi hipersitimilanmtasyon dediğin şeyden olacaktı
rahim filmi mevzuna gelince benim rahim filmlik bi derdim yok benim derdim yumurtlamak
hele bi yumurtlamam düzenli olsun ondan sonra hamile kalmazsam tüplere baktırırız ama dimi,