:Saruboceq::Saruboceq:
canım soğan suyunun yani bitkisel kürlerin kesinlikle bu akıntıya etkisi var bende geçen ay yaşadığım akıntıları hiç yaşamamıştım şimdiye kadar ben bu ay adetliyken ornisid kullandım şu anda da fitil kullanıyorum 3 tane kaldı ama tertemiz yapıyor ne koku nede bişey yok ben bu anlamda bütün arkadaşları tekrar akıntılarını kontrol etmeleri için uyarmak istiyorum benim gibi önemsememezlik yapmayın dr lar kanda idrar da enfeksiyon göremediler ama akıntılarımı filan anlattım verdi hatat adet olduğumuzda en azından yumurtlama olmadan önce kendimiz bile fitil kullanabiliriz hatta adaçayı yağı bile olur ama o ay söktüğünü düşünürsek bu yağın iyice akıntı artar bendeki gibi o yüzden ikinci ay bebek ihtimali daha çoğabalabilir allah herşeye bir sebep verir inşallah çok kişi hamiş kalır
cnm ben doktora gittim bugün 12nci günüm olmasına rağma yumoşlarım 12 mm
çok inatçılar ne yapacam ben bunlarla bilmiyorum
gerçi biraz ilerleme var geçen aylarda 12.ci günümde 7-8 olurdu bu ay 12mm olmuş demekki bitkiseller biraz fayda etti
ben doktoruma polikistik overmiyim yoksa dedim yumurtaların görünümünde inci dizilimi var ama sadece bunla teşhis konmaz pco olunca şişmanlama,kıllanma,sivilcelenme,olur erkeklik hormonu yükseldiği için erkeksi görünüm olur karın bölgesinde yağlanma olur sende bunlar görünmüyo dedi ama hormonlara bakalım birde dedi
LH,FSH, testesteron,progesteron,troid hepsine bakacak kanımı aldı 2 gün sonra yine gel hem yumurtalara bakalım hemde tahlil sonucları çıkar dedi
akıl verin 2 günde ne yapmalıyımki yumoşlar hızlıca büyüsünnn :gitme: