testler negatif çıkıp da adet olamamak çok gıcık bişi tez zamanda olursun da rahatlarsın inşaallah canım
Bence de gıcık bi durum tiryakcım
ama ben geçen ay dayandım direndim almadım
Biliyodum adet olucam
Belirtiler aynı
Ama içimde acıcıkda olsa ümiiiit ha bire test yap test yap dedi durdu.
dinlemedim
iyiki yapmamışım
Son altı aydır test almak ve hep o tek çizgiiiiii
sinir bişiyyyyy
Bi de bitmiyo
belki test yanlıştır, bozuktur felan diye kendini kandırmacalar....
Beeeeeeen geeeeldiiiiiim
Amma kaynatmışsınız beee
Oku oku bitmediii
Ama hikayelere bayıldım bayıldım anlatamam.
Rabbim bize de nasip eder inşaaallllaaaaah
ahhh ahh daha öncede demiştim ben test bağımlısı oldum ne kadar adet olcağımı bilsem o tek çizgiyi görmeden rahat etmiyo içimsenağlamasenağlamaAllahım daha fazla bekletmesin bizi inşaallah.hayırlı sağlıklı bebişler nasib etsin biz:Saruboceq::Saruboceq:
ahhh ahh daha öncede demiştim ben test bağımlısı oldum ne kadar adet olcağımı bilsem o tek çizgiyi görmeden rahat etmiyo içimsenağlamasenağlamaAllahım daha fazla bekletmesin bizi inşaallah.hayırlı sağlıklı bebişler nasib etsin biz:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin yavvrimmmmm
nasılsın eyisin demi
evet muhabbet bi ara baya koyuydu ben çıktım yemek fln yedim ev işlerini bitirdim şimdi geri geldim patates köftesiyle,fırında peynirli ekmek yaptım kendime :))
Aaaaafiyeeeeeet olsuuuun alkisalkisalkis
Bende kocamı bekliiiim
Gelsinde bz de mama yiyelim cokacimcoook
Allahtan dün yapmıştım yemeğimi
Sultan kayığı ile makarna.....
bu gün nöbetçiydim okulda
6 saat de dersim vardı
Öldüm wallaaa...
ayyy kıss havanı sevsinler benim kocam geç geliyiiii ne yapayım onsuz yiyom akşam yemeğini :1closedeyes:
senin branşın ne canım?
merhaba kızlar
en kalabalık topic bu galiba
ya benim kırmızlar hala tam gelmedi öğlen karnım ağırdı biraz geçti ne kanama var ne bişi pembe akıntı gibiydi şimdi o pembeliğin de rengi açılıyo gitgide noluyo bana anlamadım walla dua edin kızlar benim içinn:bbo:
ben 2009 14 mart da evlendim ogün bugündür bebişimiz olacak diye bekliyoruz
rabbim artık ne zaman kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?