canım bende hep yapıyordum tek çizgi görmeler ağlamalar en sonunda çok büyük yemin ettim o günden beri rahatım günüm geçse bile test yapmak yok:)
Ahhhh ahhhh
Nefis işte sabredebilsek iyi de işte
Ümit fakirin ekmeğidir demişler
bizimki de test canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende hep yapıyordum tek çizgi görmeler ağlamalar en sonunda çok büyük yemin ettim o günden beri rahatım günüm geçse bile test yapmak yok:)
Ne havası beeee
Hava mı kaldı???
Tipi mi bi görsen -tatlicadiarzu-
Branşım Türkçe canım
Ahhhh ahhhh
Nefis işte sabredebilsek iyi de işte
Ümit fakirin ekmeğidir demişler
bizimki de test canım
Kaç gün geçti canım
Vardı daha zamanın diye hatırlıyorum ben :uhm:
İnşaaalllah kısmet eder canım
Edilen dua geri çevrilmez diye bilirim di mi Ayşeeeee???
Benimle birlikte başlamışsın canım çalışmalara
Hadi hayırlısı
dra gidip rutin kontrollere girdin mi canım??
merhaba hanımlar.ben 3 yıllık ewliyim ve 2007de bir düşük yaptım ve birdaha hamile kalamadım.eşimde yurtdışına sürekli yurtdışına gidip geldiği için o yokken doğru düzgün gitmedim dr.a.şimdi bebeğim olsun çok istiyorum ama olmadı.bende ii bi dr.a gittim.PCO olduğumu söledi.hsg istedi.cuma günü çektirdim tüpler tıkalı dedi.laporoskopi yapcak şimdi.aslında pazar günü olcaktım ama hastalandığım için olamadım.bu pazar olucam allahın izniyle ii geçer inş.dr.kesin açılır demiyorum dedi.açılmazsa tüp bebek dedi.bakalım inş. açılır.lütfen dua edin banada.çünkü ihtiyacım olan şimdi sadece bu.....
valla benimde şuan tipim kayık ama kocişin gelmesine yakın süslenirim anlarsınyaa Şeniz
31 ekimdi günüm o gün hafiften pembe akıntı gelmeye başladı oluyorum dedi ama hala akıntı var sadece tam böyle heh adet oldum diyemedim 4.gün bugün hala aynı:uhm:
kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum kocaman Allaha emanet olun görüşürüz yarın inşaallah
merhaba hanımlar.ben 3 yıllık ewliyim ve 2007de bir düşük yaptım ve birdaha hamile kalamadım.eşimde yurtdışına sürekli yurtdışına gidip geldiği için o yokken doğru düzgün gitmedim dr.a.şimdi bebeğim olsun çok istiyorum ama olmadı.bende ii bi dr.a gittim.PCO olduğumu söledi.hsg istedi.cuma günü çektirdim tüpler tıkalı dedi.laporoskopi yapcak şimdi.aslında pazar günü olcaktım ama hastalandığım için olamadım.bu pazar olucam allahın izniyle ii geçer inş.dr.kesin açılır demiyorum dedi.açılmazsa tüp bebek dedi.bakalım inş. açılır.lütfen dua edin banada.çünkü ihtiyacım olan şimdi sadece bu.....
Oooooooo
Hayırlı işler ayşeciiiiim Şeniz
kızlar bu topic ne zamndır açık
İnşaaalllah kısmet eder canım
Edilen dua geri çevrilmez diye bilirim di mi Ayşeeeee???
Benimle birlikte başlamışsın canım çalışmalara
Hadi hayırlısı
dra gidip rutin kontrollere girdin mi canım??
ewet canım normal yolla kalmıştım bende kapalı diyince dr. çok şaşırdım zaten.sonradanda olabilir dedi.ama kesinde kapalıdır diyemiyoruz dedi.ancak laporoskopide belli olur dedi.hsg filminde ilaç tüplerin hemen hemen yarısına kadar gelmiş daha sonra gitmemiş.bakalım işte herşey ameliyattan sonra belli olcak...