kuzunaz hoşbulduk tabiki sakıncası yok, biraz uzun olucak ama hikayem şöyle; ilk bebeğimin 8. haftalık tı kalp atışlarını duyamadık kürtjla alında ikinci ise 7 ay sonra tekrar normal yolla gebelik 6. hafta gelişimi yok dendi hacettepede kürtaj oldum parça patolojiye gitti ve mol gebelik dendi, belki duymamışsındır bile... ama onun haricinde eşli genetik testlerde dahil bir sürü şey yapıldı ve her şey normal çok şükür... mol gebeliğinde hiç sebebi olmadığını tamamen tesadüf olduğunu, sadece radyoaktif almış olabileceğimi her kadının hayatında bir defa başına gelebileceğini söledi prof.um...
6 ay korunmadan sonra 3 aydır hamile kalamıordum başka bir prof.un sperm tahlili istemesi üzerine eşimde sperm sayısında az derecede azlık ama hareketlilik yok denecek kadar az dendi, daha doğrusu olması gerektiğinden yavaş ilerliyormuş ve şekil bakımındanda bozukmuş spermler ben
tüp bebek dedim ama ankarada genart diye bir merkeze gidiorum oradaki dr ısrarla önce aşılama deneyelim dedi...
tabi bnm bu yaşadıklarıma bu spermler mi sebep oldu onu bilemioruz kimsede kesin bişi sölemio... ama görünürde bende hiç bi problem yok ayrıca 2 defada rahim filmi çekildi hiç bşi yok... ya işte böle ama tabi bu arada ben fazlaca yıprandım...