Canım bogurtlene hemen bugün baslamalimiyim.yoksa başka gün mü.
ya aslında ben hemen yapmayı düşünüyorum
biliyorum bu ay hamile değilim ama,en azından hamile olmadığımdan tam emin olunca
kafam rahat olursa adet olurum
zaten hamilemiyim diye düşünceler bizim adetlermizin geçmesine sebep oluyo
başla canım bugün ama bugün başlaymasanda sorun yok yarında başlasan olur bu arada senide düzelttim zaten listede
Ama sekerim adetten 10 gün geçince anca doğru sonuc veriyorlar.nasıl emin olcanki
ayşecim bacım kıs selam veremedim sana bir türlü naber nasılsın
cnm vallaha adetten 1 gün bile geçince sonuç veriyor
çünkü ben hamileliğimde 4 gün geçti 5.gün testte pozitif çıktı
mafoldumben
meltemcim seni ekledim canım bişi sorucam kullandığın kürleri ne kadar süre uyguladın ve ne gibi faydalar gördün acaba bizimle paylaşırsan bilgimiz olsun
Gördüm sekerim ...kuru 21gun yapmayı düşünüyorum.gerçi kendiliğinden düzene girmisken bozmasam mı acaba kurle.Amma kararsızım ya
ne oldu canım yaa mirmirmirmir
Kendinden eminsen yap sekerim.ama hamileysen ve ferlutal alırsan pek iyi olmaz herhalde
cnm vallaha adetten 1 gün bile geçince sonuç veriyor
çünkü ben hamileliğimde 4 gün geçti 5.gün testte pozitif çıktı
mrb kızlar
nasılsınız
,,
canım sen bilirsin ama düzenin bozulacağını sanmıyorum böğürtlen kökünün daha bir çok faydası olmasının yanısıra rahmide kuvvetlendiriyor hamişlik öncesi bence çok iyi
pişt fıstık neden selam vermiyosun bu arada canım sen ilk hamile kaldığında yumurtlaman normal olduğu için çabuk sonuç alabilirsin deama şimdi geç yumurtlamış olabilirsin normal siklusuna göre davranma geç döllenme olunca testte geç çıkabilir bu arada benim halim ne olacak kısssssssssssss adet olmadım belirtileri hiç konuşmak bile istemiyorum aslında hepsi fasa fisssooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?