Amiiiin canım
Ben de onu dyorum ya
Zor çok zor ama şükürde lazım hiç değilse şefaatçileri var inşaaalllaaaah
Ben de hep Rabbimden hayırlıysa bize evlat vermesini hayırlı değilse bize sabrını vermesini isterim
Sen daraltsan da bunaltmazsın
Kaldıramayacağımı vermezsin diye dua ediyorum canım
Bugün hep ağlaya ağlaya böyle dua ettim
En çok da beni senden başka kimsenin merhametine bırakma ya Rabbim dedim
Verirsen de senden vermezsen de senden
Ben vekil kıldım diye dua ettim
allah yardımcın olsun cnm üzülme inşallah anne olcaz hepimiz kendine iyi bak verende allanda rabbim dualarını inşallah kabul eder
Amiiin canım
Rabbim cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de bizler nasip etsin canım
Son bir gün adet için ve ben fazlasıyla melankoliye bağladım durumu
geçer inşaaalllaaah yakında
Yada keşke hamiş olsam da geçmese:CüvCüv:
günaydın kızlarrrr..
hoş buldum canımopuyorumnanaktangünaydın canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
gün aydın kızlar hayırlı günler olsun çalışanlara kolay gelsin
günaydın canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben adet oldum:gitme:
malesef pazar sabahı kalktığımda olmuştum. yine 25 inde oldum tam 30 günde bir oldu.
aslında çatlatma iğnesinden sonra 14- 15 . günde adet beklenir yazıyor her yerde
ben 18. gün olunca cok ümitlenmiştim.hayırlısı dr a devam etmeyi düşünmüyorum.
bi süre ara vericem yeni yıldada maddi durumu biraz daha düzeltip aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
sizin fikriniz nedir??
dr a gidip gelmekde acayip stres yapıyor. eşimin değerleride iyi çıktı yumurtlama da gerçekleşiyor neden olmuyor diye sormaktan kendimi alamıyorum. çok ümitlendiğim için stres yapıyorum doğal olarak allahtan hayırlısı bu klomen ve çatlatma iğnesinde 3. ayım ama kullanmayı düşünmüyorum. acayip moralim bozuk.
günaydınnnn kızlar nasılsınız??
adetime 5 gün kaldı ama ben haftasonu dayanamayıp test yaptım tabi ki negatif çıktı((
şimdide haftasonu topikte sizin yazdıklarınıı benim kaçırdıklarımı okuyorum :)
günaydın kızlar ben adet oldum:gitme:
malesef pazar sabahı kalktığımda olmuştum. yine 25 inde oldum tam 30 günde bir oldu.
aslında çatlatma iğnesinden sonra 14- 15 . günde adet beklenir yazıyor her yerde
ben 18. gün olunca cok ümitlenmiştim.hayırlısı dr a devam etmeyi düşünmüyorum.
bi süre ara vericem yeni yıldada maddi durumu biraz daha düzeltip aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
sizin fikriniz nedir??
dr a gidip gelmekde acayip stres yapıyor. eşimin değerleride iyi çıktı yumurtlama da gerçekleşiyor neden olmuyor diye sormaktan kendimi alamıyorum. çok ümitlendiğim için stres yapıyorum doğal olarak allahtan hayırlısı bu klomen ve çatlatma iğnesinde 3. ayım ama kullanmayı düşünmüyorum. acayip moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?