Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim yaa demek Hilalin bebiş geldii.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün!
Darısı tez zamanda,isteyen bütün arkadaşlarımızın başına inşş!!
bende haber veriyim demiştim:))
sağol esram...
kızlar allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
çok güzel tanınmaz tarif edilemez bi duygu bi ara doğum hikayemi uzun uzun yazıcam ...
öpüyoruz oğlumla sizi teyzeleri...
ş
NOT: böğürtlen kökü kürü tarifi: 400 gr böğürtlen kökünü (maliyeti en fazla 20 tl) alıyorsunuz 6 litre soğuk suya koyup (ama önce tozu toprağı varsa gitsin diye yıkayalım) kaynatıyorsunuz kaynar kayanamaz da altını kısıp ağzını kapatıp 30 dakika bu şekilde demlendiriyorsunuz ağzı kapalı ve kısık ateşte sonra altını kapatıp yine ağzı kapalı bir şekilde akşam ise sabaha kadar sabah ise akşama kadar soğumaya bırakın soğuyunca şişelere (cam olsun) boşaltıp dolaba koyup sabah akşa aç karnına birer çay bardağı içiyorsunuz yani ben yumurtladığım güne kadar uyguladım zaten adetimin 23. günümde yumurtladım sizlerde uygulayın üstelik tvde duyduğum kadarıyla bir bitki bilimciden erkek te kullanabilirmiş birde kanal tıkanıklığı için de kullanın diyor inşallah herkesin bebişinin gelmesine bişiler vesile olur
]
selamlar kızlar ben nete girmeyeli o kadar zaman oldu kiii net yoktu uzun zamandır ilk fırsatta bir bakayım dedim ne güzel eskiler burda halen esra alpy omman kuzu tiryak omman bebeğini almış kucağına hayırlı olsun canm allah analı babalı büyütsün tiryaka az kalmış darısı esraya kuzuya inşlhhhh bizimde yaşımıza az kaldı 11 aylıkız şu an zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyoum daha dün gibi burda kürleri duaları paylaşıyorduk allah bu yolda uğraşan herkesin kucağını bebeciklerle doldursun kendinize çok iyi bakın arkadaşlar aalaha emanet olun
ay masallah nazım
gecen sene senın dogumuna yakın ben tup bebek sonucumu beklıordum
bana dua edıordun
ne cabuk gectı koca br yıl dıcem ama benm omrumden omur gıdıor :)
op melegını yerımeeeee hemde kocaman
selamlar kızlar ben nete girmeyeli o kadar zaman oldu kiii net yoktu uzun zamandır ilk fırsatta bir bakayım dedim ne güzel eskiler burda halen esra alpy omman kuzu tiryak omman bebeğini almış kucağına hayırlı olsun canm allah analı babalı büyütsün tiryaka az kalmış darısı esraya kuzuya inşlhhhh bizimde yaşımıza az kaldı 11 aylıkız şu an zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyoum daha dün gibi burda kürleri duaları paylaşıyorduk allah bu yolda uğraşan herkesin kucağını bebeciklerle doldursun kendinize çok iyi bakın arkadaşlar aalaha emanet olun
evet alpy hemde cok zor gunlerdeNazımcım bebeğine maşallah,çok sevindim.
Artık burası eskisi gibi yoğun değil ama ben de alışkanlıktan galiba sürekli girip bakıyorum biri birşey yazmış mı diye,çok zor zamanlarımızı paylaştık burada inşş diğer arkadaşlarımız da en kısa sürede anne olup bizim yaşadığımız mutluluğu yaşarlar.
öperim teyzesi hep aklımdasınız inan nasıl bir yerse burası girmesemde sizleri düşünürüm çoğu zaman ne yaptılr aceba diye
dua ederim yine esracım yaşın küçük nasılsa akıp giden yaş olsun:))) tatlım kendine iyi bak
merhabalar kıslar tiryakcığım düşünmemene sevindim inşallah bebeğin gelir bu sebeple biliyorsun bir çok kişi rahatlayınca geldi bebişi inşallah bu durum seninde sebebin olur rabbim nasip eder inşallah nusret1978 canım tüp bebeğin tutmadımı? ya valla çok üzüldüm maddi manevi kayıp bu tüp bebek olayıda tutmayınca allah yardımcın olsun inşallah kendiliğinden nasip ederde rabbim telafisi olur yaşadıklarının... kızlar bende 500 yasin okutuyorum şu ana kadar 21 tane topadım desteklerinizi bekliyorum :)) herkese 1 yasin ona göre okumak isteyen olursa bana söylermisiniz...