Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

canim benim bende seni anacagim her zaman allah razi olsun gercek ismim yasemin senin ismin ne peki

memnun oldum canım yasemincim benim adımda filiz canım rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah...

rabbm hepımızın yardımcısı olsun tarfıl bn senın okadar dusuk yasadıgını bılmıordum :KK43:

evet esracım malesef 4 düşük yaşadım ama 5 bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim ikizdi canım..rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

kızlar selamlar, ben bu topiği aralarda okuyorumda henuz yazmak kısmett olmamıştı ben 3 yıldır evliyim 30 yaşındayım ve çocuğum olmuyor:KK5: her ay br umut bir hüzün şmdi adetime bir hafta kaldı ama yine umut yok bende.. her ay dualar ediyorum Allah'ım diyorum beni sınama ben isyan etmiyeceğim ağlıyacağım üzüleceğim üzeceğim ama şükredeceğim ve gönlümüze göre versin inAllah yaradan.. sesimizi duysun.. tez zamanda hayırlısıyla kısmet eder inşAllah bebeklerimizi.. hiç birimizin yüzünü yere baktırmasın gözyaşlarım durmadan akıyor hep tek kalmak istiyorum işyerinde bi anda pıt diye gidiyor gözyaşlarım.. Allah ım sen hepimize tez zamanda kısmet et hayırlısıyla..

ne diyeyimki canım rabbim tez zamanda isteyen herkese içindede bize nasip etsin inşallah adet olmazsın ve hamilesindir bende 31 yaşındayım

günaydın arkadaşlar gerçekten çok kötü bi durum allah kimsenin başına vermesin. bir dahaki hamilelikte daha dikkatli olmaya çalış canım. dualarımda olacaksın

günaydın arkadaşlar gerçekten çok kötü bi durum allah kimsenin başına vermesin. bir dahaki hamilelikte daha dikkatli olmaya çalış canım. dualarımda olacaksın

aminn canım inşallah ....rabbim razı olsun kabul etsin dualarını inşallah misliyle sana çevirsin
valla canım son gebelikte hep yattım bütütn tıbbi tedbirlerde alındı ama rabbim vermeyince ne yaparsan yap olmuyo iştee napalım kısmet artık yapacak bişeyimiz yok sabır ve duadan başka

demekki senin için hayırlısı değilmiş canım.
benim dualarımda rabbim her zaman hakkımda herşeyin hayırlısını ver yer alır.
ne istersek isteyelim hayırlısını versin rabbim. tekrar geçmiş olsun üzülme tatlım. inşallah bir dahaki sefere istediğin olur

demekki senin için hayırlısı değilmiş canım.
benim dualarımda rabbim her zaman hakkımda herşeyin hayırlısını ver yer alır.
ne istersek isteyelim hayırlısını versin rabbim. tekrar geçmiş olsun üzülme tatlım. inşallah bir dahaki sefere istediğin olur

evet canım bende herzaman hayırlı olanı istiyorum rabbimden ama ilk dr ihmalide var düşüklerde 3. düşükten sonra araştırdılar ve bende kan pıhtılaşması çıktı belki 2.yada 3. bebeğimde bu sorun araştırılmış olsaydı belki yavrularım benimle olabilirdi şuan sonuçta durumu bilir ve ona göre tedbir alırsak takdir rabbimizim ama işte hiçbişey yapamadık ...

çok sağol canım inşallah bidahaki sefere olur

memnun oldum canım yasemincim benim adımda filiz canım rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah...

evet esracım malesef 4 düşük yaşadım ama 5 bebeğimi kaybettim ilk gebeliğim ikizdi canım..rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

rabbım gonlundekı muradını hayırlı zamnda hayırlısıylan versın ınsallahhhhhhhhh

filizcim cok uzuldum kurban oldugum rabbim kulunun cekemeyecegi dert vermiyor kan pihtilasmasi olan bi arkadasim vardi benimde onun uzun zaman olmadi ama tedavilerin sonunda rabbim evlat verdi sonuna kadar git tedavilerini ihmal etme hem o arkadasim iki sene sonra kendiliginden hamile kaldi tekrar simdi bir yasinda allah saglik versin onada takma kafana bunu bes evladin obur dunyada sefaatci olacak insallah sana uc evladinida gormeden kaybeden ana babaya cennet vacip unutma benim durumum umitsiz vaka benim gibi degilsin en azindan bu duyguyu azda olsa yasadin allahim sabrinin son demleri kulum azkaldi desin cumlemiz icin insallah bastada bizi desin haa benim gibi degilsin derken yanlis anlama lutfen uzmek istemem seni hani su acidan dedim bitki kurleri falan var diyorlar onlari denersin benim burda oyle bi imkanim yok en azinda turkiyede kendi basina doktora gidip gelebiliyorsun kendi derdini anlata biliyorsun benim oyle bi imkanim yok hasta olsanda yatsan(allah vermesin):KK43: ailen var yaninda olmadi akrabalarin var onlar yaninda durur benim oyle bi imkanim yok bi keresinde acayip hasta oldumda kaynanama kucuk gorumcem yanimda kalsin anne dedim kalirsan sen gel aha ev ne gondericem dedi yaaa iki sefer ameliyat oldum kimsem yoktu yanimda yalnizdim hemsireler yardimci oldu yani anlatmak istedigim allah kimseyi benim gibi kimsiz kimsesiz yapmasin dilsiz dissiz yol bilmeden illaki birine muhtac olmadan (ki ben oyleyim) yasatsin turkiyemin kurbani olayim ordaki imkanlara sahipsiniz bunu demek istedim canim yanlis anlama lutfen yine kendi sikintilarimla bunalttim kusura bakmayin benim dostumsunuz hepiniz sizi tanimadan cok sevdim filizcim:KK43:

yasmincim durumunu bilmiyorum ama inşallah Allahım sanada tüm isteyenlere bebiş nasip eder. sayfanın en başındaki yazıyı okudum ümidimizi hiç bi zaman keybetmeyelim :) hep umutlu olalım

yasmincim durumunu bilmiyorum ama inşallah Allahım sanada tüm isteyenlere bebiş nasip eder. sayfanın en başındaki yazıyı okudum ümidimizi hiç bi zaman keybetmeyelim :) hep umutlu olalım

cok sagol aylincim umidimi yitirmedim ama sanirim azaldi rabbim herkesin dualarini kabul etsin bakalim sonumuz hayrolsun ne diyelim sagol tekrar canim

ne diyeyimki canım rabbim tez zamanda isteyen herkese içindede bize nasip etsin inşallah adet olmazsın ve hamilesindir bende 31 yaşındayım

umutsuzluk kötü birşey ama ben de umut yok canım yaa.. yine hamile değilim çünkü aynı adet belirtilerim var..

yeni bişey duydum bele yakı yapıştırmakta işe yarıyomuş :)) korkuyorum aslında çok yakar diye duydum ama beline yakı yapıştırıpta faydasını gören olmuş arkadaşlar :)

merhabalar herkese arkadaşlar kendimden bahsetmeden önce şunları söylemek istiyorum sizlere burası öyle bir topik olsun istiyorum ki önce herkes kendinden bahsetsin ve hamile kalamamak için sebebi neyse onu yazsın yaşadığı tedavileri vs yazsın ve başta ben olmak üzere (yaşadıklarımdan ve paylaştıklarımdan edindiğim tecrübeyle) herkese yardımcı olalım istiyorum herkes kesin kararlı olsun ve dualarımızı ve inancımızı katarak bitkisel kürler uygulayarak bir çok kişinin hamile kalacağına inanıyorum ben herkese elimden geldiğince tek tek cevap vermeye kararlıyım aynı zamanda sizlerden de destek alabileceğimi umuyorum burası çok samimi bir topik olacak diye düşünüyorum ve bir çok kişi hamile kalacak ama önce şuna inanmalıyız herşey allahtan, sebepsiz infertilite olanları düşünün neden neden neden sebebi belli değil ama hamile kalamıyor örneğin tüp bebeği düşünün yumurtalar toplanıyor spermler toplanıyor cam tüplerde döllendiriliyor ve embriyolar oluşuyor rahme transver ediliyor birde bakıyorsunuz tutmamış neden neden dr lar %60 diyorlar %100 demiyorlar tüp bebeğe o %100 lük pay işte rabbimize ait o izin vermediği ve istemediği sürece hiç bişi olmaz bu yüzden önce arkadaşlar rabbimizden ümit etmeliyiz inanmalı ve istemeliyiz karamsarlığa kapılmamamlıyız yani nasıl söylesem biliyorsunuz ki rabbimizin mucizeleri çok karamsarlığa kapılırsak bunu hiçe saymış oluruz hemde negatifliği çağırmış oluruz ümitli olacağız ki rabbimizden ümit etmek onun çok hoşuna gidecektir ve ben size yemin ederim en olmayacak şeyleri bile inanarak istediğimde bana nasip etti rabbim o yüzden ilk kuralımız inanmak olsun ümit etmek karamsar olmamak olsun ve hayal kırıklığına uğramamak içinde sloganımız yeni aylara yeni umut yetiştiriyoruz olsun tammamı kızlar ilk kuralımız bunlar biraz sonra kendimi anlatacağım size ama öncesinde bişi anlatmak istiyorum kısaca (bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor) sonuç itibari ile arkadaşlar bunun gibi bir çok hikaye var belki gerçekde değildir rivavettir ama sonuç olarak anlatılmak istenen şey aynı inanmak rabbimizden istemek ondan ümit etmek ve dua çok önemli bu uğurda elimizden geldiği kadar dua edelim, bu anlamda hepimizin sorunu farklı olacağı için uygulayacağımız kürler farklı olabilir ama edeceğimiz dualar aynı olacak en başta tesbihlerimiz olacak ya şafi - ya musavir -ya halik - ya bari ve ya mucib bunların anlamlarınıda yazacağım size

çok etkileyici...dilerim bende isyan etmeyişimin karşılığını alırım..AMİN...ALLAH DİLEYEN HERKESE :KK49:NASİP ETSİN..

hanımlar merhaba...bende 15 yaşında, doğuştan overlerimin olmadığını öğrendim.şuan 18 yaşındayım.3yılın hergünü insanların beni anlamasını bekledim ama nafile bu durumun toplum içinde nasıl karşılanacağını az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. demem o ki artık umut yok bardağın dolu tarafını görmek için uğraşmıyorum.insanları çok iyi anlıyorum duygularına tercüman olabiliyorum.intihar etmek vurup kırmak bunları hiç yapmadım isyan ettim hemde çok. anladım ki yaradan bana daha çok kızmış...üniversite sınavlarına ve polis okulu sınavlarına hazırlıyorum bakalım ALLAH büyük.tek dileğim herkes anne olsun o sıfatı candan ciğerden tatsın taşısın

Mrb arkadaşlar bende pkolu oldugumu 2sene önce ögrendım 3yıllık evliyim sürekli adet düzensizliği şikayetim vardı.2sene önce pkolu oldugumu ve doktorum bana çocuk için tedavı olmam gerektiğini söyledi biz düşünmüyorduk çocuk ama madem tedavı olunacakmıs başlayalım tedavıye dedık 2kez yumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlama olmadı 1de (klomen kullandım)iğneye geçelim dedi doktor ama rahım filmi çektimemi ve eşimindende test istedi tüpler açık çıktı çok şükür ama eşimde sorun çıktı varıkosel ileri harketli ve morfolojı %0 dı biraz eşimi ikna etmek zor oldu amelıyat için ama aelıyat oldu 1sene oluyor amelıyat olalı degerleri düzeldi gibi ama yinede yeterli degıl sayı iyi 26milyon ileri %0 morfolıjı %2 oldu onumuzdekı ay kontrolumuz var.kür uygulamadı eşim ne keçiboynuzun pekmezini ne kendısını nede tozunu içti.doktorun verdıgı ilaçları bile dogru düzgün kullanmadı ve kullanmıyorda.doktorlar sürekli aşılama diyor onada pek yanaşmıyor.bakalı sonumuz nolcask bende cok yoruldum eşimle uğraşmakdan.şuan kendı adetimi düzene sokmak için ugrasıyorum 1senedir metformın(glucophage 1000mg)kullanıyorum ateşimi ölçüyorum ama adetlerim pek düzelemdi 40-45günde adet oluyorum oda ilaçla farlutal yada progestan kullanarak bide bu ay soğan kürüne başladım rabbım isteyen herkese versin inş.bu topik dikkatimi çekti bende yazmak istedim.fırsat buldukcada okuyacam

Bu işe yatırım yapmak isteyenler varsa özelden mesaj çeksin demişsiniz amaa durduk yere bir insan neye yatırım yapacak kiii ilaç piyasada olsa tamam ama siz burdan kocam ilaç yaptı yatırım yapın diyorsunuz çok saçma!!! Zaten gerçekten iyi birşeyse bu işte adını duyurmak isteyenler yardımcı olur size.Kolay gelsin...

Bu işe yatırım yapmak isteyenler varsa özelden mesaj çeksin demişsiniz amaa durduk yere bir insan neye yatırım yapacak kiii ilaç piyasada olsa tamam ama siz burdan kocam ilaç yaptı yatırım yapın diyorsunuz çok saçma!!! Zaten gerçekten iyi birşeyse bu işte adını duyurmak isteyenler yardımcı olur size.Kolay gelsin...

bncede cok sacma :2::2::2:

yarın hılalımız pasamızı kucagına alacak kısmetse
duanızı esırgemeyın
saglıkla hayırlısıylan gelsın ınsallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

hılallllllllllllllll bebegını bıraz once kucgına aldı cok sukur
ıkısıde ıyıymıs
haberdar edeyım dedım
darısı bzlere ınsallah :nazar:

X