cnm benim öküz demek az kalır onun yanında
anne tarafı sakıncalı değil birde akraba evliliğinin sakıncalı yönü şudur:
anne tarafında yakın akrabada genetik hastalığı olan özürlü sakat doğanlar varsa evlenmek sakıncalıdır bizde öle birşey yokkki
ayrıca rabbim bana o imtihanı yaşatacak oldumu,yedi yabancıylada evlensem olur
herkese iyi akşamlar arkadaşlar , yarın görüşmek üzere, sizleri tanıdığıma çok sevindim ..kendinize çok iyi bakın :)
bizde seni tanıdığımıza sevindik göürüşürüz
evet o kadar işte aynen öyle evet dediğin gibi olunca riskli olabilir ama işte o imtihan sana yazılıysa yapacak bişi yok zaten ama rabbim kimseyi böyle şeyerle sınamasın yani hani özürlü aldır filan gerçekten allah göstermesin buda inanılmaz bir kararsızlık çok zor gerçekten çok zor allahım kimseyi böyle şeylerle sınamasın
o günleri cok zor atlattim aradan bir sene gecince mikroenjeksiyon yaptirdik oda olmadi ondan biray sonra kendiliginden hamile kaldim tabi gene göklerdeyim herkese haber verdim nerden bilirdimki bu bebegimde beni terkedicek oda 8haftalikti kontrole gittigimde kalbinin durdugunu ögrendim gene kürtaja 31ekimde kürtaj oldum senesi olucak daha birsey yok rabbim kizima hayirli saglikli uzun ömür versin ama tek cocukta cok zor oluyor inanin cocuk acisindan kardes diye diye bizi mahvediyor
evet arkadaşım alınca sabaha kadar oynuyolar bu erkekler hep böyle .onada kıyamıyorum gündüzleri çalışıyo akşamlarıda oynasın napıyım cnm ben hep evdeyim ama işim hiç bitmiyoki gireyim buraya geç kalkıyoz ben kayın validemle oturuyom görümcem var bekar onla saatlerce sohbet etmekten bıkmıyoz kefiçiyiz biraz
herkese iiyi akşamlar
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKAYIM HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH ayşecim yazdığın bölümleri okudum inşallah tekrar yaşarsın sevinçli günleri sağlık lı bebek olur sende annelik duygusunu tekrar yaşarsın cnm herkese yaşatsın rabbim annelik duygusunu inşallah :dance:
benim amcamın kızı var onunda bir kzı oldu 13 yaşında onun arkasından 3 tane karnında öldü aynı senin gibi
ben ona diyorumki en azında hiç yok değil bir tane avuntun var diyorum
öle deme ayse bu daha zor kardeş kardeş diye başımızı yiyor diyo
aysecim gercekten doktor secimi cok önemli allah iyilerle karsilastirsin buarada benim erkek kardesimde öz amcamin kiziyla evli birtane yegenim var gayet saglikli hicbir problemide yokpesin hükümlü olmamak lazim senin hikayeninde gerisini merak ediyorum
evet ayşecim bakma biz şimdi diyoruz olsunda bir tane olsun ama onlar büyüyünce bir tane daha olsun istiyoruz hem çocuklarda yazık tek büyüyorlar
kıslar benim yine uykum geldi he valla dün geceki gibi ay dün gece biraz topikte kalayım dedim de dayanamadım valla
maşallah iyiki anlaşıyorsunuz bende 1,5 yıl oturdum ama hiç anlaşamadım ki öğlene kadar yatıcam nerde ki yatıyordum ama işte laf laf laf kavga kavga bitmiyordu bir türlü ilk 6 ay kaynım eltim kayınvalidem (dul) eşim eltimin çocukları bir oturduk kaynımın bilgisayarı vardı biraz otursam ne oturuyon uşak gibi onun başına derdi nerde valla önce eltim eskişehire taşındı 1 sene sonra ben ayrıldım şimdi tek yaşıyor kayınvalidem ama kendi istedi böyle olmasını dünya onun etrafında dönüyordu resmen ama herşeyin bir sonu vardır şimdi rabbime çookkk şğkğrler olsun hiç bir şeyim eksik değil bir yavrum eksik onuda rabbim verir inşallah kısa zamanda oda rabbimin takdirine kalmış artık elimden geleni yaparım gerisi rabbime kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?