- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. kalıteymıs bugun aradılar
kotumu bu
cok canım sıkkın
yarın 11 de tarnsferım var
edanurlu canım hoşgeldin
inşallah aşılman tutar canım
duaların için çoookkkkkk teşekkürler
edanurlu canım hoşgeldin
inşallah aşılman tutar canım
duaların için çoookkkkkk teşekkürler
iyi tatlım çok sevindim niye kötü olsun ki galiba 3. gün transferi olacak seninki rabbim sağlıcakla göndersin meleğini inşşş transferden sonra 3 gün hiç kalkmadan yat sadece tuvalet ihtiyacı için kalk eşine söyle ananas alsın günde 2 3 dilim mutlaka ye ve bide %/100 nar suyu iç ben bunları yaptım canım rabbim yardımcın olsun gene sormak istediğin bişey olursa sor tatlım dualarım seninle
3. gun tarnserı olacak
yarın sabah...
nar suyu dusuk yapıormus
bugun ananas aldık
2 yada 3gun yatmayı dusunuyorum
dıger gunler gunluk hayatıma doneegım
ben gıremem artık
hakkınızı helal edın
ınşş gusel haberlerlen donerım yanınızaaaaa
duanızı eksık etmeyın
rabbıme emanet olun ınşşşşşşş
3. gun tarnserı olacak
yarın sabah...
nar suyu dusuk yapıormus
bugun ananas aldık
2 yada 3gun yatmayı dusunuyorum
dıger gunler gunluk hayatıma doneegım
ben gıremem artık
hakkınızı helal edın
ınşş gusel haberlerlen donerım yanınızaaaaa
duanızı eksık etmeyın
rabbıme emanet olun ınşşşşşşş
bu arada teyzeleri biz 3 kilo olmuşuz maşallah böyle giderse 3.5 4e yakın doğum yapıcam hayırlısıyla
oooo maşallah tatlım benimmm inşallah sağlıklı sıhatli doğurursun cnm benim kızım 37 haftalık doğdu dikkat et heran doğurabilirsin :)))
hamiş haberi falan yokmu esrayı biliyorum trransfer oldu bekliyo sahalara dönecek inşallah :)
aminnn canım benimm çok sağol bende şu an 37 haftalığım bakalım her an tetikteyim 2 gündür belim çok ağrıyo bakalım hayırlısı yok canım hamiş haberi bi esra var sabırla onu bekliyoruz yüsramız nasıl canım büyüyomu annesi rabbim sağlık sıhhat versin inşşşş
büyüdü cnm kocaman oldu aguluyo artık diş çıkarmasını bekliyorum heyecanla
rabbim sanada göstercek bu güzel telaşları inşallah
arkadaşlar merhaba bende dün tedaviye başladım cerrahpaşa tıp fakültesinde
dün ultrasona girdim alttan muayene oldum smear testi yaptırdım 19 unda alacağım sonuçları
eşimde muayene oldu spermiyogram yaptırdı sonuçlarını bugün alacaktık ama adetimin 3.günü tekrar çağırdığı için o zaman alacağız sonuçları sanırım hormon testi yapacak ve rahim filmi istedi.
hakkımızda hayırlısı 2 yıldır çeşitli hastanelerde tedavi görüyodum bir sonuç alamadık inşallah burası derdime çare olur
bende pko ve hipotiroid var
dileyen herkes bebeklerine kavuşur inşallah
bu arada tedavi süreçlerimi an be an yazacağım:18::18:
bgun 3. gunum duanızı esırgemeytın kızlar bnden cok optum sızı