- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
dualarım seninle tatlım allah yardımcın olsun.
allh razı olsun arkadasım cok tsk ederımmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dualarım seninle tatlım allah yardımcın olsun.
3yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyorum daha öncede hapla korunmuştum. Hipotiroidi ve insülin direnci hastasıyım ancak iki hastalığımda kontrol altında yani şu anda gebeliğe engel değilmiş endokrin doktorum insülin direncinden dolayo pko olmamdan şüpheleniyordu ancak ben vajinal ultrason fobim yüzünden hiç jinekoloğa gidemedim eşimle bebek sevdamız iyice artınca başka çarem kalmamıştı çocuk istiyorsam katlanıp sorunun nerde olduğunu öğrenmeliydim 3 aralıkta gittim süper bi doktor sayesinde bunu başardık ve pko olmadığımı söledi hatta şuan çatlamış bir yumurta görünüyor çalışın dedi ancak 18 aralıkta adet oldum ancak umudumu yitirmedim nede olsa 2 yıldır ilk defa nedenini öğrencektim belki sorun hormondur bi ilaç verir hamile kalabilirim dedim adetin 3.günü hormon tahlillerim yapıldı sorun yok 7 ocaktada progesteron bakılcak buarada eşiminde sorunu yok.Şunuda sölemeliyim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hayatım boyunca 28 günde bir olan adet düzenim tamamen bozuldu 34 gün civarlarında geliyor ve bu sayı her ay değişiyor ama pko yok.Yumurta oluşuyor ve çatlıyor bakalım progesteron damı sorun. SİZE SEBEP OLARAK HİPOTİROİDİYİMİ GÖSTERİYORLAR
canım benim İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER ALLAH cc yar ve yardımcın olsun
slm cnm ALLAH inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşturur.
hipotiroid için şuan tedavi görmüyorumen son kontrole gittiğimde 4 ay önce falan olması gereken değerden 2 değer fazlaydı ama 3 aydır ilaç kullanmıyorum ne durumda bilmiyorum adetimin 3.günü hormon testi yapılacak ya onda çıkacak bakalım inşallah yüksek değerde olmaz ama daha önce tedavi olduğum hastane hamileliğe engel olmadığını söylemişti kullandığım ilacı da hamileykende kullanabilirmişim bende pko var geçen hafta tedavi olmaya başladığımda doktorum söyledi bakalım smear testini ni alayım hormon testi yapılsın rahim filmim çekilsin ondan sonra nasıl bir tedavi süreci olacak dualarınızı eksik etmeyin benden
Gebe kalmadan önce ilacı iki katına çıkarıp gebe kaldıktan sonrada artırarak devam etmemiz gerektiğini söledi doktorum bütün kadınlık hormonların normal çıksa bile hipotiroidi kontrol altında olmadan olmaz dedi çok üzüldüm.Pko için ilaç vermedilermi ? Dua edicem hepimize inşallahRest sonuçlarını merakla bekliyorum inşallah hiç sorun çıkmaz.
sağol cnm benim ben 50 mg lık kullanıyordum dvmlı da 50 oldu hep hiç dozunu arttırmadı ama şişli etfalde tedavi görüyordum endokrinoloji bölümünde doktora özellikle sordum hamileliğe engelmi diye kesinlikle değil dedi.ne bilim bende anlamadım bakalım hormon testinde değerler kaç çıkacak çok rmk ediyorum
birde derler ki günde sabah aç karnına 1 çay kaşığı taze demet otu yenirse 3 ay sonra tiroid hormonlarını dengeliyormuş nette araştırdım kullanan çok var ve de memnunlar bende denicem yarın marketten alıcam dereotunu tüm gelişmeleri yazacağım burdan
öncelikle adet olmayı 4 gözle bekliyorum geçen ayda olmadım hala olmadım offfff yaaaa
Bende hep şişli etfale gidiyordum ama bilirsin 5dk bile vakit ayırmıyorlar ilgilenmiyorlar bende şimdi özele gidiyorum ve doktorum artırdı 100 kullanıyorum insülin direnci tespit etti iyiki oraya gitmeye devam etmemişim diyorum hastalığım dahada ilerliycekti 2 dk ilgilenmekle göremediler tabiki .Adette olamıyorum diyorsun bence artırılmalı.Dereotuna bende başladım ama donmuş değilde taze yemek gerektiği için devam edemedim keşke yapabilseydimİnşallah değerlerin çooook iyi çıkar.
kızlarrrrr nasılsınız yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler topiğin sayffaları ilerlemiyodu çok sevindim görünce hepinize sevgiler
sen nasılsın asılllllllllllllll
bebek gelmedımı henuzzzz
banada az kaldı tatlım :)
gunaydın herkese
aslında ne kadar gunum aydın orasını bılemem
cok psıkolojım bozuk cok agırım cok uzgunum cok beynım ve yuregım yorgun
cok umutlan baslamıstım bu yola
olacak dıordum benımlen olmasını cok ıstıyrdum
cok bırsey deıldıkı benım ıstedıgım sadece hayırlı bır evlattı
sadece bır nefesti
cok zor bır surec gecrdım ama sonucum ^^negatıf^^
cok mutlu haberlerlen donmek ısterdım olmadı olmadı olmadıı
aglamaktan baska bırsey gelmıor elımden
ınancımı vcdanımı merhametımı kaybetmekten ve hıc anne olamamaktan korkuyorum
yasayan bılır bunu bılıorum ve sıze o yuzden yazıorum
neye yanayım bılmıorum
umutlan bekleyıpte gelmeyen bebegımemı
yoksa bır daha yaptırma sansımın cok dusuk olmasınamı
yoksa gunlerdır sadece bombos bırseyı sevdıgımemı
kafamı toparlamam ıcın zamana ıhtıycaım vede sızın dualrınıza ıhtıyacm var
bana cok dua ettınız cok yardımcı oldunuz bu yuzden herkese
COK TSK EDERIMMMMM...kib
gunaydın herkese
sadece bır nefesti
neye yanayım bılmıorum
COK TSK EDERIMMMMM...kib
gunaydın herkese
sadece bır nefesti
neye yanayım bılmıorum
COK TSK EDERIMMMMM...kib
kızlar 1 haftam var haftaya cuma yada cumartesi doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin hepiniz için dua edicem canlarım
canım demek mutlu sona 1 hafta kaldı rabbim bi avazda kurtarsın kolay doğum nasip etsin inşallah bizlerede adımızla dua etmeyi unutma canım