Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınş tarfılcıggım.ınş senınde hayırlı haberlerını duyarız tatlım.hayırlısı böleymıs uzulme belkı bu bebegın sana sıkı sıkı tutunur vede senı hıc bırakmaz ınşşşşesracım tedavin hayırlı olsun canım yeni yıla bebişinle gircen ne güzel
nazım83 canım maşallah 31 haftaya gelmişiniz bende düşük yapmasaydım şu anda 29 haftalık olcaktımama olmadı bende aşılamaya başlıycam dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
öptüm hepinizi
esracım cicilerimizin bazıları şekerimiz, sepetimiz beşiğimiz (model) kapı süsümüz geceli ve sabahlığımız şimdilk bu kadar eşim kızdı sonrada nihalin cicilerini koyayım inşlh
ınş tarfılcıggım.ınş senınde hayırlı haberlerını duyarız tatlım.hayırlısı böleymıs uzulme belkı bu bebegın sana sıkı sıkı tutunur vede senı hıc bırakmaz ınşşşş
çok saol esracım yarın dr randevum var sanırım aşılamaya başlayacağız sen iğnelere başladın sanırım
değilmi hangi aşamadasın canım
ınş tarfılcıggım.ınş senınde hayırlı haberlerını duyarız tatlım.hayırlısı böleymıs uzulme belkı bu bebegın sana sıkı sıkı tutunur vede senı hıc bırakmaz ınşşşş
çok saol esracım yarın dr randevum var sanırım aşılamaya başlayacağız sen iğnelere başladın sanırım
değilmi hangi aşamadasın canım
suan gobekten ıgnelrımı yapılıyorum 4. gunum yumurtam buyuyor yanı
ısımız gucumz rast gtsın ınşşşş
suan gobekten ıgnelrımı yapılıyorum 4. gunum yumurtam buyuyor yanı
ısımız gucumz rast gtsın ınşşşş
amin canım inşallah bende akşam dra gitcem bakalım sanırım aşılama deniycez
tatlı kızım vallahı her gun bagıra bagıra oluyorum ıgnelerı esım yapıor
doktora gıdecegım adet oldum bakalım durum ne meraktayım umarım sıkıntı cıkmaz
ya yarın yada bır gune
duanı eksık etme
allah yardımcın olsun esracım.........
biliyomusun banada tüp bebek yolu gözüktü hemde pgt yöntemiyle yani döllenme olursa embriyolara önce genetik tanı yapacaklar sağlıklı olanlar transfer edilecek drum başka yolu yok dedi tedaviye rağmen düşüyorsa bu yöntem şart dedi şu anda araştırma içerisindeyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun
asılama deıl yanı tup bebek zor bır surec benım 5 ıgnem kaldı haplar ıgneler butun psıkolojımı bzdu rabbım herkese yardım etsın
btun vucudumu sankı sınır burumus
tatlı kızım vallahı her gun bagıra bagıra oluyorum ıgnelerı esım yapıor
doktora gıdecegım adet oldum bakalım durum ne meraktayım umarım sıkıntı cıkmaz
ya yarın yada bır gune
duanı eksık etme
yok be canım ben aşılama yaptırayım diye gittim ama dr tüp dedi malesefff ilaçların çok gergin yaptığını duymuştum canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tüp bebek tedavisine başlayınca bana rehberlik yaparsın artıkım
AYYYY canım benim rabbim çektiğin sıkıntıların karşılığını versin inşşşş Allah kolaylık versin de biran önce bitsin inşşş dualrım seninle tatlım hoşçakalll
bna sımdı tatlıkız yapıor sanada ben yaparım rehberlık ınşşşş
cok gergınım
yarın kan tahlılım var bakalım hersey yolundamı
ruyamda hep erkek ccugu goruorum
annmde benı ruyasında gormus altıma beyaz carsaf acmıs
bebegı emzırıyormusum .....
maşallah çok güzel bi ruya görmüş annen inşşş hayıra çıkar canım rahat ol tatlım kasma kendini ben iğnelerimi hep kendim yaptım eşim bir kere yapmıştı çok acıdı daha sonra kendim yaptım ve hiç hissetmedim bile iğne saatlerini dört gözle bekliyodum inan rabbim yardımcın olsun inşşş bende bugün bu gün ruyamda bebeğimi gördüm simsiyah saçlaarı vardı eşim emer beyaz tenli bende aynı şekilde kara kızım benim diye seviyodum küçücüktü yaaaa biran önce olsun istiyorum artık çok özledikkk rabbim sizlere emeğinizin sonuçlarını verecek inşş tatlımı tatlım melekleriniz olacak çok inanıyorum
sna aylavarıorum ıcımde otrn sıkıntının kalkması ıcın bana dua et
hamıelsın dogumun yakın sancılısın dualrın kabul olur
feraha cıkayım
hem maddı hem manevı yonden.... bunalıorum cunku