- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben girdiğim saatlerde sen yoksun
ama dualarımdası inan yumoşların ne zaman toplanacağı yarın belli olacakmış
konuşmuyoz ama haberim var snn msjları takip ediyorum
kızmaaaaa
topikte kimse kalmadı şeker
size ınanamıorum ya yoksunuz
destegınıze ıhtıyacm varken 2 3 gune kadar yumolsarım toplanıor
hafta ıcıde transfr
neyse olurda gırersenız duanızı eksık etmeyınnnnnn
sizi cok ozledımmmmmmm
esra inşallah yeni yılda bebeklerine kavuşurşun canım.duaların makbul olsun rabbim senin ve hepimizn kucağını boş bırakmasınnn.her güzel haber bizede moral oluyor.inşallah seninde güzel haberlerini buradan alacağız tez vakitte.cuma gunu yumoslarım toplanıor
yenı yıla vede mubarek gunde rabbıme bebeklerımı emanet ederek gırıorum
transferde pazartesı veya carsamba
cuma gunu yumoslarım toplanıor
yenı yıla vede mubarek gunde rabbıme bebeklerımı emanet ederek gırıorum
transferde pazartesı veya carsamba
yarın sabah bebklwerımı rabbıme emanet edıorum mubarek cumanın suyu hurmetıne emanetımı saglıklan vede hayırlısıylan bana bgslasın ınşşş
duanıza ıhtıyacım var hosacaklınnnnnn
yarın sabah bebklwerımı rabbıme emanet edıorum mubarek cumanın suyu hurmetıne emanetımı saglıklan vede hayırlısıylan bana bgslasın ınşşş
duanıza ıhtıyacım var hosacaklınnnnnn
bu arada teyzeleri biz 3 kilo olmuşuz maşallah böyle giderse 3.5 4e yakın doğum yapıcam hayırlısıyla
maşallah canım tombik bi bebişimiz olcak desene darısı bizim başımıza doğum ne zaman
amin canım rabbim biran önce sizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı 2 3 haftam var ama doktorum erken doğum olabilir dedi bakalım her an tetikteyiz anlayacağın 1 2 hafta daha dursa çok iyi olur hayırlısı bakalım inşş aceleci davranmaz
nerdesınız kızlar ya ayse alpy hılal yelız bubus tıryak tarfıl hılal kuzunaz ve dıgerlerııııııııııııııııı