- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
herkesin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar duaların geri çevrilmeyeceği bu ayda dualarda buluşalım bu gece hepinizi tek tek saydım rabbim kabul eder inşlaalh
bu arada benm dün yine kanamam oldu sizde dualrınzdan unutmayın çok ihtiyacım var
kızlarrr hayırlı ramazanlar hepinizeeee ben tutamıyorum ama olsun ne yapalımm
kızlar bişey soracam ayşeden haberi olan varmı ne yaptıki doğum yaptımı acaba çok merak ediyorummm
Hayırlı ramazanlar
Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin
teşekkürler tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın
hayırlı ramazanlar kader arkadaşlarım rabbim inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun
kızlar hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun seneye ramazana bebeklerinizle girmenizi dilerim rabbimden
amin canım :Saruboceq:
nasılsın görüşmeyeli olumunekankayizsmile
çok şükür iyiym sen nasılsın?opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile
senin erkek arkadşın kütahyalıydı dimi yanlış hatırlamıyorumdur umarım bilmiyorumkismile
evet doğru hatırlıyorsun
bak şimdi ben de karıştırdım. bi topicte abla vardı eşi de uzakmış kendisi kütahyalıydı sonra kavuşmuşlsr evlenmişler tabi o sen miydin abla yoksa başka biri miydi
kıslar merhabalar ayşe yarın saat 1 de epidural sezeryanla doğum yapıcakmış sizlerden dua bekliyor mümkünse meryem suresini okumanızı istiyor
buyrun benimmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ayy bak iyi hatırlamışım yine:)
örneksiniz bize:lepi:
biz de seneye nasipse kavuşacağız:)
evlilik değil tabi ama üniversite:)
şey burda böyle muhabbet ediyoruz ama şimdi kimse bişey demesinohaoldumsmile
kıslar merhabalar ayşe yarın saat 1 de epidural sezeryanla doğum yapıcakmış sizlerden dua bekliyor mümkünse meryem suresini okumanızı istiyor
kızlar hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun seneye ramazana bebeklerinizle girmenizi dilerim rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?