Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alpy canım seni görüyorum sitede ordamısın
mrb kızlarrr
evet babam vefat etti,20 gün oldu,(
memlekete gittik,orda defnettik.çok zor günler geçirdim gerçekten büyük bir acı ama Rabbim sabrını da veriyor.
Canım şirkette msn engellendiği için giremiyorum,hatta kadınlar kulubu de engelliydi rica ettim açtılar bugün
canım benimm başın sağ olsun,mekanı cennet olsun inşaallahh, Rabbim size de sabrı cemil versin
topikte msn de göremeyince çok merak ettik seni
iyimisin şimdi?
msn i de mi engelledilerr (
canım eğer hotmail açılıyosa yeni sürümünde hotmail üzerinden msn e girebiliyosun
Amiin canım sağol.
Böyle durumlarda zaman ilerledikçe insanın içi daha çok acıyor ama takdir-i ilahi sonuçta sabretmekten başka çare yok.
Şimdi daha iyiyim çok şükür,hepiniz sağolun Allah razı olsun.Allah sizin babalarınıza uzun ömürler versin inşş.
Ayşe bugün doğum yapıyomuş öyle mi?
mrb kızlarrr
memlekete gittik,orda defnettik.çok zor günler geçirdim gerçekten büyük bir acı ama Rabbim sabrını da veriyor.
canım benim kusura bakma tiryakla çok merak edince aratırdık face de akrabalarına ulaşıp bilgi aldık çok üzüldük rabbim veriyor evet sabrını belki bizde göreceğiz o günleri hiç düşünemesek bile
alpy ciğim canım kusura bakma tam sen yazarken işler bastırdı msn i nasıl engellediler ya bizden uzak kaldın iyice canım rabbim sana bidaha böle acılar göstermesin rabbim hepimizn aişlesine uzun ömür versin acılarını göstermesin bize toparlanmış olmana sevindim bebeğin nasıl canım sen nasılsın?
selm kızlar
alpy cıgım cok uzuldum gercekten
rabbım sabrını versın
mekanı cennet olsun
allh kalanlara saglık sıhhate versın
aysecıgım cok gusel bır sey artık anne oluosun
rabbım saglıklan analı babalı buyutmeyı nasp etsın ınşşşşş
prensesın hosgelsın dunyaya
darısı bıze ınşşşş
hepınız umarım ıyısınızdır
slm canım
Sağolasın Allah razı olsun.
aminnn inşş.
Allah sizlerin babalarına uzun ömürler versin inşş.:Saruboceq:
mrb kızlarrr
mrb kızlarrr