KIZIMMM OLUYO TEYZELERİİİİİİ yeni geldik kontrolden doktor çok sağlıklı bi bebek dedi maşşallha bize darısı bütün isteyenlere inşşşşş
hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim kızınıda senide sevindirdin bi ömür
çok duygulandım biz aynı zamanda hamile kalmıştık şimdi benimde bebeğimin cinsiyeti belli olcaktı...
olsun hayırlısı böyleymiş
bende inşallah en yakın zamanda cinsiyet haberi veririm size
yerim ben senin kızının fıstığını iyi bak yeğenime
KIZIMMM OLUYO TEYZELERİİİİİİ yeni geldik kontrolden doktor çok sağlıklı bi bebek dedi maşşallha bize darısı bütün isteyenlere inşşşşş
hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim kızınıda senide sevindirdin bi ömür
çok duygulandım biz aynı zamanda hamile kalmıştık şimdi benimde bebeğimin cinsiyeti belli olcaktı...
olsun hayırlısı böyleymiş
bende inşallah en yakın zamanda cinsiyet haberi veririm size
yerim ben senin kızının fıstığını iyi bak yeğenime
canım ne diyeyimki hakkında hayırlısı neyse rabbim ona sevketsin istersen birkaç ay kendiniz deneyin rabbim nasip ettikten sonra kendiliğinden olur yok nasip yoksa napsan olmuyor.hep yattığım halde bebeğimi düşürdüm yapılacak herşey tıbben yapılmıştı bende çok dikkat etmiştim ama yinede nasip olmadı işte...
yani uzun lafın kısası vermeyince mabud neylesin mahmud
Allah isyan ettirmesin canım,
çok zor bi durum. bende geçen hafta histeroskopi oldum. hiç bir sorun yok, tüpler açık , yumurtalıkların gelişimi vs her şey çok iyi dedi doktorumuz.
ama eşimin doktoru da tam tersi olumsuz cümleler kurdu. bir haftadır evde ikimizin de ağzını bıçak açmıyor. çok kötü olduk, eşimin sprem sayısı ve hızı çok düşük çıktı mafoldumben
böyle bi sonuç beklemiyorduk, şaşırdık. bitkisel kürler araştırıyoruz ama onlar da ne kadar etkili olur bilmiyoruz :sinifsinif:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, isyan ettirmesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol yavruceylanımm rabbim sanada nasip etsin inşşşş
canım hadi gözün aydın
Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
İnşaallaah canım
ben de öyle severim ki kızları yaaaa
Çok tatlı oluyor süslemesi giydirmesi
Kesin görebildi mi dr??
Sonra oğlan gelmesin senin ki
evet canım bende çok severim rabbim sanada nasip etsin tatlımı tatlım bi kız bebek valla en az yarım saat baktı ultrasonda ayrıntılı %90 kız dedi bacaklarını açtı öyle gördü kıpır kıpır hiç durmuyo kadın ultrason aletini bastırıyo o ekranda itekliyo inatçımı olacak ne bide tuhaf tuhaf baktı napıyo bunlar dedi heralde çok güzeldi yaaa
başla canım keçi boynuzuna
Tiryak arkadaşımız 8 milyondan 30 milyona çıkarttı değerleri
canım nasıl yapılıyor keçiboynuzu ???
:sinifsinif:
canım tiryak eşine pekmezini aldı süte katıp içirdi
ama asıl olan sanırım ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazıyor
oradan daha detaylı öğrenebilirsin
ben hiç yapmadığım için yanıltmayayım seni
tamam canım teşekkür ederim
inşaallah bizim için faydalı olur :Saruboceq:
İnşaallah canım
bak sen bücüreeee...
demek itekliyo da
e tabi rahtsız ettiniz yavrumu...klava:
babası sevindi mi bari?
evet valla annesi gibi olacak heralde inatçıı sevinmezmi çok sevindi havalara uçtu kızlar iki oldu diyo yandık diyooo:smiley-cool:
resimdeki senin bebeğin mi
nasılsın tümayım?
hiç görüşemioz ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?