- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iyi haftalar hepinize.
kandiliniz mübarek olsun. allahım gönlümüzdeki bütün duaları duyar bugün inşallah.
bu gece bütün bir sene başımıza gelecek hayırlı ve hayırsız şeyler belirlenecekmiş.
rabbim yeni senede hepimize sağılıklı eli ayağı düz hayırlı evlatlar nasip etsin.
hamilelerimizede rabbim yardım etsin.kolay doğumlar olsun. sağlıkla meleklerini kucaklarına alsınlar inş.
bu arada cumartesi ben adet oldum. 34. günde oldum. ilaç iğne kullanmadım. onun için uzadı heralde.
esracım hilalcim bubuşcum prensesinannesi dualarınıza yürekten amiiin diyorum sizlerinde kandiliniz mübarek olsun birbirimize dua etmeyi unutmayalı nolur ...
yavruceylandan haberi olan varmı kızlar aşılama yapılcaktı geçen pazartesii umarım müjdeli haberini alırızz
mavi menekse hakiki zeytin yagının içinde kuru ıncırı bekletıyorlar
her gun sabah aksam yedırıosun esıne
kecıboynuzu kurude faydalı gelır ınşşşş
allh sıfalıgınızı versın ınşşşş
kandiliniz mübarek olsun allah bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin inşallah
slm kizlar kandiliniz mubarek olsun hayirlara vesile olsun rabbim dualarinizi en kisa zamanda kabul edip sizleri sevinc gozyaslarina bogar insallah. beni taniyan bilir benim 1 tane kizim var karakizim ikinci oomuyordu en son care tedavi dedik basladik ve ben asilama yaptiricaktim klomen kulandim ve cok sukur rabbime asilama olmadan ben hamile kaldim suanda yaklasik 20 haftalik hamileyim ve yine bir kizim olucakmis cok sukur rabbime allahim kizlarima hayirli olan herseyi versin
uzun zamandir giremiyordum ama aklim burdaydi acaba ne oldu acaba bir arkadasimda mutlu bir haber varmi bu arada ben izine geldim hani heb derdim ya turkiyemi cok ozledim diye esim saolsun kizimla beni gonderdi deyisiklik olsun dogumdan once git hem bebek icin alisveris yaparsin dedi bende ucaga bindim ve vatanima geldim gecen haftaya kadar ordaydim
hamilelerin dualari kabul olurmus sizler icin bu aksam dua edicem rabbim bana ikinci kez yasattigi o guzel duygulari sizlerinde yasamasi icin rabbime yalvaricam arkadaslar allah yolunuzu acik etsin hayirlarla karsilasmanizi diliyorum hic bir zaman umudunuzu yitirmeyin allaha siginin ondan isteyin hakkinizi helal edin
gunayduın kızlar yavruceylan benı cok guldurdun
kayracıgım gelmıs ce yapmıs gerı gıtmıs yazmıssın
allh ıyılıgını versın kız
benım ıcın dediğin seyede inşşşşşşş dıorum sadece
ınsan maddı manevı cokuntuye ugramaktan korkuyor
allhım herkesı dogal yollarlan hamıle kalmayı nasp etsın ınşşşşşş
kuzunaz hosgeldın