- 24 Ocak 2010
- 19.399
- 46
- 408
sağol canım benim
hayırdır inşallah kayram sonucu bildir tatlım
kayra canım ınş onemlı bır sorun deıldır
sınırlerın bozuksa ondan basın donuodur bazen bndede oluor o
yelizim inşallah düşmüştür fsh.kayram önemli bişey değildir umarım baş dönmelerin ...haber verin kızlar
alllh kabul etsın adımızı unutmasın buna cok ıhtıyacım var
rabbım mubarek yerler yuzu hurmetıne kabul etsın
amin ccanım adın esra mı ?
kızlar çok teşekkür ederim şimdi geldim dr dan sonuçlarıma baktı boynumda çok az bi sorun var ama baş dönmelerimin nedeninin stresten olduğunu söyledi dr çok ilaç verdi boynum için çok şükür iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun rabbime emanet olunolumunekankayizsmile
Meraba hanımlar durumlar nasıl hamİŞler ve olmak İsteyenler rabbİm gÖnlÜnÜze gÖre versİn perembe gÜnÜ annem umreye gİdİyo hepİnİze dua İstİcem
amin ccanım adın esra mı ?
TIRYAKKKKK kabotaj BAYRAMIN kutlu OLSUN canım ne oldu sonucun =?
:))))benım ııcn pekte onemı kalmadı
cunku saolsun gene kırmızılar benı yalnız bırakmadı :))))
canımm benim kırmızılar da iki gün öncede geldiler yalnız bırakmadılar beni :)))
saraçoğlunun sperm artırıcı kürünü sipariş ettim bakalım faydasını görürüz inşaallahh
hanımlar annemlari bugün yolladık internete giremedim yazılarınızı okumayamadım bi kağıda esranın kuzunazın ismini falan yazdım verdim yazmadıklarımıda telefonlar ararsam söylicem inşallah
bacı faydasını görürsen banada haber ver mutlakada hiç boş kalmayım:))))
şu günlerde çok ihtiyacım var spermehihoyyyt
artık o onu içer ben başka bişi sonrasıŞeniz
çek kolumdan tut götür benikaydirigubbakcemile
canımm benim kırmızılar da iki gün öncede geldiler yalnız bırakmadılar beni :)))
saraçoğlunun sperm artırıcı kürünü sipariş ettim bakalım faydasını görürüz inşaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?