Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarfilcim nasılsın canım bayadır giremedim naslı gidiyor hamilelik
bnde crinon jel kullnıyorum canım8 lik ama bide o düşük olmasın diye vurunduğumuz iğnelerden 60 nı bitirdim 15 tane daha aldık ne zaman kadar sürecek bilmyorum valla
rahim filmi çektirdm çok şükür açık çıktı çok ta kolaymış h,ç ağrı sızı olmuyo sadece ilaç verirken biraz sancı oluyo o kadar 8 aylık evliyim henüz olmadı inşallah rabbim burda isteyen herkese nasip eder....
Günaydın kızlarrrr,
Hilalcimm inşş zamanla daha iyi olucaksın,kendini bırakma mücadeleye devam canım benimmm opuyorumnanaktan
tarfil ve N83 kızlar sizler de inşş hayırlı haberler alırsınız kontrollerinizde.
Artık aynı anda herkes burda olmuyo,ama dualarımız hep birbirimiz için kızlar Allah hakkımızda hayırlısını versin inşş.öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bilmiyorumki canım 3 ay olana kada devam etcek sanırım.ben 3 günde bi vuruluyom sen hergünmü vuruluyosinki 60 tane çok gibi geldi bana
n83 sen kalp atışını duydunmu canım
Günaydın kızlarrrr,
Hilalcimm inşş zamanla daha iyi olucaksın,kendini bırakma mücadeleye devam canım benimmm opuyorumnanaktan
tarfil ve N83 kızlar sizler de inşş hayırlı haberler alırsınız kontrollerinizde.
Artık aynı anda herkes burda olmuyo,ama dualarımız hep birbirimiz için kızlar Allah hakkımızda hayırlısını versin inşş.öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben sabah akşam vurunuyorum canımcım bir tanede akşamları jel kullanıyorum
perşembe inşallah gitcez çok heycanlıyım ve korkuyorumeyvahedigeldismile inşallah bir sıkıntı olmazzzz
AMİNNNNNNNNNN canımcım dualasrımız hepimiz için ben
liste hazırladım namazlardan sonra herkese dua ediyorum önce bebişi göbeğine düşecekler var listede kayaram, yavruceylan,esra, yeliz, hilal, tiryak,kuzu,sonra da göbişinde olup kkucağına sağlıkla almak isteyen bizlerin isimleriiii rabbbim herkezin gönlünün muradını versin inşallhhhhhhhhhhhh
AMİNNNNNNNNNN canımcım dualasrımız hepimiz için ben
liste hazırladım namazlardan sonra herkese dua ediyorum önce bebişi göbeğine düşecekler var listede kayaram, yavruceylan,esra, yeliz, hilal, tiryak,kuzu,sonra da göbişinde olup kkucağına sağlıkla almak isteyen bizlerin isimleriiii rabbbim herkezin gönlünün muradını versin inşallhhhhhhhhhhhh
Günaydın kızlarrrr,
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
kovalasın sizi yedi cüceler....