Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bende tüp bebek için 2.iğnemi vurdum.önceden buraya giriyordum bayadır girmedim
alpy prensese isim düşündün müü canım ne kadarlık oldu şimdiii
canım benim hoşbuldum bende sevindim hepinizi bir arada gördüğüme tatlım olumunekankayizsmileKayracııııımmmm canımm hoşgeldin gözüm yollarda kaldı dedimm inşş gelirrlerrr,çok sevindim sizi gördüğümee kızlarr :teytey::teytey:
canım hayırlı olsun seninde tedavin inşallahj rabbim nasip eder bebeğinizi hayırlısıylaselam kızlar bende tüp bebek için 2.iğnemi vurdum.önceden buraya giriyordum bayadır girmedim
evet valla iyi olmuş burda ki muhabbet yok başka yerde ben epeyce nete girmedim sonrada tüp bebek topiklerine falan bakıyodum malum işte merkez araştırmaları falan o yüzden uğrayamadım hiç senin nası gidiyoo neler yapıyosun kayra
evwt il denemem canım çok heyecanlıyım.öylesine yazmıştım.orda pek sohbet yok
gece gündüz ediyorum hatta burda isimlerini bilmediğim arkadaşlara rumuzlarıyla ediyom ama bir kaç arkadaş var onların gerçek isimlerini öğrenip öyle edeyim diyorum
hhaaa kıslar 500 yasin dağıtmıştım birer tanede siz okurmusunuz
banada okursanız sevinirim yasinden 10 adet de ben alayım canım
okurum inşallah canım okuyunca özelden mesaj atayım sana olurmugece gündüz ediyorum hatta burda isimlerini bilmediğim arkadaşlara rumuzlarıyla ediyom ama bir kaç arkadaş var onların gerçek isimlerini öğrenip öyle edeyim diyorum
hhaaa kıslar 500 yasin dağıtmıştım birer tanede siz okurmusunuz
banada okursanız sevinirim yasinden 10 adet de ben alayım canım
bende polikistik over var eşimdede az bir hareket sorunu var dedi