Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr Günaydınnn hayırlı cumalarrr hepinizeee..
Ttalıkız canımm dualarımız seninlee canımmm inşş Eşinin değeri de ii çıkar ameliyata gerek kalmaz :Saruboceq:
Tiryakcımmm kafandan bebek fikrini çıkarman çok iyi olmuşş canımm beimm hem rejim olayını da çok iyi düşünmüşsünn
Kızlar hepimiz hergün giriyoruzz ama karşılaşamıyoruzzz.Görüşemesek de dualarımdasınız hepiniz unutmayınn canlarımm.Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin herbirinize inşşş :Saruboceq:
slmlar alpy nasılsın canım bir sfda okudum cumartesi 2 de buluşalım yazmışsın ben de gleyim dedim ne haber nasıl hayat bebekle cinsiyeti belli oldumu ben gelemiyodum uzun zamandır ne var ne yok topikte hamişler var mıı
iyiyim canmcım bende tüp bebeğe başaldım 4-5 gündür iğnleri vurnuyorum çok sevindim kızın olacağına hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah nasıl gidiyor hamilelelik sıkıntı yok inşallah
iyiyim canmcım bende tüp bebeğe başaldım 4-5 gündür iğnleri vurnuyorum çok sevindim kızın olacağına hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah nasıl gidiyor hamilelelik sıkıntı yok inşallah
kayraa hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın hatırlıyorsun değil miii beniii
ben geeeellldiiimmm alpycım 2 de buluşalım demişsin geldim tatlım nasılsın yeğenim nasıl
kızlar nasılsınız
selam kızlar bende tüp bebek için 2.iğnemi vurdum.önceden buraya giriyordum bayadır girmedim