banada okursanız sevinirim yasinden 10 adet de ben alayım canım
tamam canım 10 farklı kişi okuyor ama biliyorsundur ban de sana dağıtırım kaç tane olduğunu da özelden msjlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada okursanız sevinirim yasinden 10 adet de ben alayım canım
allah razı olsun kayram
[
ben evle bide misafirlerle uğraşıyorum tadilat yaptırıcaz çok yakında mutfağı toparlamaya çalışıyorum canımgözümde büyüyo işler :uhm:
bir isim düşündük Hatice Kübra ama daha kesin değil,biraz da erken daha bakalım hayırlısıyla bi doğsun da.İnsan böyle tedaviyle hamile kalınca hep bir tedirginlik oluyo o tedirginlik hala geçmedi bende doğana kadar da geçmiycek.
N83 canım Kayrada misafir bitmesi için yurtdışına çıkması lazım başka türlü olmaz.
n83 sende lucrin başladınm
bende senin dediğin karışıma bal arı sütü polen çörek otu koydum ama adet olmadan yemeye başladım lucrin kullanıyorum acelemi ettim ki
2,günümü yemeye başlasam bişey olurmu
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: çook haklısın canım bende dün eşime aynısını dedim çok güldük :roflol:
sendende ALLAH razı olsun bitanem inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
kıs kayra hala bitiremedin mi şeekerim şu misafirleriii
annah hayır kurumu gibisin vallla allah kolaylıklar versin
bende yumurta tplama işleri oluncaya kadar bahar temizliğine başladım ama yapamıyorum bir türlü uyuşuk bir halde etrafta sallanıyorum öyleeee
ne olur benim içinde herkes yasin okusun zaten tüp bebek için parayı zor bulduk
evet bencede çok güzel bir isim ben zeynep isminide çok severim bide rümeysagüzel isim mişş inşallah hz hatice gibi vefalı hayırlı cömert bir evlat olur..
canım rabbim yar ve yardımcınız olsun senin ve eşininde bu yolda emek verenlerin emeklerini karşılksız bırakmasın inşallahne olur benim içinde herkes yasin okusun zaten tüp bebek için parayı zor bulduk
duaya çok ihtiyacım var:Saruboceq:
evet canım 4 gündür vurunuyorum bende tecrübesiizim aslıda bilmiyorum mesela bu ilaç ne işe yarıyor dr. giitttiğimiz gün dr. çok sinirliydi doğru düzgün konuşamadık valla öyle bir rahatlıkla başladık bilmem artık sonu nasıl olur hakikaten ne işe yarıyooo ki bu lucriiin
o zamanda bebekleri çok özledik diye hiç çıkmazlar kii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:inşallah çifter çifter bebişleerin olsun
o zman kimse de gelemez
benim bitmez misafir tatlım ben umudumu kestim zaten mutfak tamamen değişecek 1 aya yakın sürer benim toparlanmam sanırım bendede var uyuşukluk bahar yorgunluğu sanırım