- 21 Nisan 2022
- 128
- 113
- 33
-
- Konu Sahibi karalahana06
Ama biliyor musun? Herkeste hersey ise yarayamayabiliyor. Ayrica sarisinim deyip nasilsa belli olmuyor deyip, guneste orman gibi olanlar var. Ha onlara lazerde fayda etmez. Konu sahibi kac yasinda bilmiyorum ama demek cok dert etmis bu durumu.Kıllarım acık renk ve çok tüylü bir insan değilim. Ona rağmen 14 yaşlarimdayken kendi kendime ilk defa iple biyiklarimi almiştim, evde aglayip annem kuafore gotursun diye travmalar geçirmedim.
Şuan konu sahibi yetişkin bir kadın ve gunumuzde çesit cesit yontem var.
Ama biliyor musun? Herkeste hersey ise yarayamayabiliyor. Ayrica sarisinim deyip nasilsa belli olmuyor deyip, guneste orman gibi olanlar var. Ha onlara lazerde fayda etmez. Konu sahibi kac yasinda bilmiyorum ama demek cok dert etmis bu durumu.
Aliyomus ama ertesi gun cikiomus tekrar demekki alinma ve alinmama arasi oluyoLazer olmuyorsa alsin her gun, biyiğini aldiktan sonra butun insanlar biyigima bakiyor diye dusunmeyi bi yere oturtamadim ben.
Hani killiyim diye dert edeni gordum de alinmiş kila insanlar bakiyor derdini ilk defa gordum.
Ertesi gün tekrar cikmiyormuş konu sahibi öyleymiş gibi hissediyormuş.Aliyomus ama ertesi gun cikiomus tekrar demekki alinma ve alinmama arasi oluyonerden bilim ben kil profesoru degilim ya kadinin derdide bu yani ne var 2 akil verseniz
Sanki bıyığımı bugün alsam yarına tekrar çıkıyor gibi hissediyorum ve sanki insanlar sürekli oraya bakıp arkandan konuşuyorlarmış gibi geliyor..
Goruldugu uzere konu, konu sahibinin öyleymiş gibi hissetmelerinden, sanmalarindan ibaret. Tertemiz alinmiş biyik bolgesine de bakiyorlar gibi hissediyorsabıyığımı tertemiz alsam bile insanlar dalga geçecek oraya odaklanarak bakacak gibi hissediyorum
O zaman psikolog arkadaslari tavsiyeye davet ediyoruzErtesi gün tekrar cikmiyormuş konu sahibi oyle hissediyormuş.
Goruldugu uzere konu, konu sahibinin öyleymiş gibi hissetmelerinden, sanmalarindan ibaret.
Nasil akıl verelim ki.
Usturayla al desem krize girer konu sahibi. Bende verecek tek tavsiye bu var şuvanErtesi gün tekrar cikmiyormuş konu sahibi öyleymiş gibi hissediyormuş.
Goruldugu uzere konu, konu sahibinin öyleymiş gibi hissetmelerinden, sanmalarindan ibaret. Tertemiz alinmiş biyik bolgesine de bakiyorlar gibi hissediyorsa
Nasil akıl verelim ki.
Kıllı olmamı dert ediyorum zaten canım. Galiba kendimi ifade etmem için 40 fırın ekmek yemem lazımLazer olmuyorsa alsin her gun, biyiğini aldiktan sonra butun insanlar biyigima bakiyor diye dusunmeyi bi yere oturtamadim ben.
Hani killiyim diye dert edeni gordum de alinmiş kila insanlar bakiyor derdini ilk defa gordum.
Hı hı şu an eşimle oturduk karşılıklı ağlıyoruzUsturayla al desem krize girer konu sahibi. Bende verecek tek tavsiye bu var şuvan
Aslında karşılıklı bıyık bıraksanız daha hoş olur. Ortaokuldaki travmatik günleri yad edersiniz. Bir de ortaya annenizin o zaman kullandığı deterjanı koyarsanız tablo tamamlanır.Hı hı şu an eşimle oturduk karşılıklı ağlıyoruz
Çok çok teşekkür ederim canım benim araştıracagim bunları muhakakBu kili tuy her kadin dert eder , hele hele fazlaysa yani.. bu mu dert diyenlerin ya bu gibi dertleri yoktur ya da soylemiyolar canim.
Iyi bir makina ve uzman bulursan leke filan birakmiyor. Ben tum vucut yaptirdim. Vucut dedigimde iste sirt haric her yer. Sirtimda hic yoktu zaten. Yuzumede yaptirdim.. araya gebelik girdi ara vermistim o ara ve hormonlardan tamamen bitmis nerdeyse.. simdi arada ayda yilda bir gidiyorum.
Bak su philips lumea var onlarri kullananlarin cogu memnun.. ama herkeste farkli etkisi varmis. Jiletleyip yapiyolar genelde zaten lazerde.
Sizi Allah'a havale ediyorum. Gerçekten ayıp yaa. Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Allah sizi ıslah etsin. Ne kadar eglendiniz ne kadar dalga geçtiniz gerçekten yazık yaa...Aslında karşılıklı bıyık bıraksanız daha hoş olur. Ortaokuldaki travmatik günleri yad edersiniz. Bir de ortaya annenizin o zaman kullandığı deterjanı koyarsanız tablo tamamlanır.
Huyu bu onun, cani skliyor issizlikten..takma o yuzdenSizi Allah'a havale ediyorum. Gerçekten ayıp yaa. Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Allah sizi ıslah etsin. Ne kadar eglendiniz ne kadar dalga geçtiniz gerçekten yazık yaa...
tek çözümü iğneli epilasyondur.lazer önermedi bana uzmanı hastanede.bir merkezde çok rahat kurtulursunuz iğneliyle.ama sıcak havalarda değil sonbaharda başlayın ya da kışa doğruİşte üzüldüğüm noktalardan biri de bu. Buraya ne yazsak "Ayy bu da dert mi, ayy saçmalama, öff o da dert mi '' diyorsunuz... Her insan her olay karşısında aynı hassasiyete tabii değil bunu unutmayalım. Benim büyüttüğüm şey sizin için zerre önemli olmayabilir anlıyorum ama bu şekilde kıyas yapıp o da dert mi yaklaşımını da doğru bulmuyorum, üzülüyorum ne yazık ki
Yani sanırsın kafasına silah dayadım... Çok rahatsız oluyorsa şikayet etsinHuyu bu onun, cani skliyor issizlikten..takma o yuzdenyeri gelince baya duyar kasarlar ama bu da bir cesit psikolojik rahatsizlik olabilir ki travmadir muhtemelen..islerine gelince alay edip eglenirler.
Teşekkürler canım arastiracagimtek çözümü iğneli epilasyondur.lazer önermedi bana uzmanı hastanede.bir merkezde çok rahat kurtulursunuz iğneliyle.ama sıcak havalarda değil sonbaharda başlayın ya da kışa doğru
yüzümde ufak bir leke oluştu bir de dirseğimde .valla 1 yıldır uğraşa uğraşa kurtuldum krem serum kullanarak.başkasına küçük sorun banaysa büyük sorundu gibi gibiHuyu bu onun, cani skliyor issizlikten..takma o yuzdenyeri gelince baya duyar kasarlar ama bu da bir cesit psikolojik rahatsizlik olabilir ki travmadir muhtemelen..islerine gelince alay edip eglenirler.
Amannn iste bildigimiz kisiler hep ayni tepkiler, isine geldigi gibiyüzümde ufak bir leke oluştu bir de dirseğimde .valla 1 yıldır uğraşa uğraşa kurtuldum krem serum kullanarak.başkasına küçük sorun banaysa büyük sorundu gibi gibi
yok haklı yorumları da oluyor o zaman ben de beğeniyorum ama kıl da dert oluyor insana.eski kaşlarım yok azaldı diye bile dertleniyorum mesela ara ara.microblading yaptırsam mı diye bile düşünür oldum.kadınız güzellik önemli çoğumuz için.konu sahibine de en iyi çare iğneli epilasyondur.Amannn iste bildigimiz kisiler hep ayni tepkiler, isine geldigi gibi