Merhaba canım Sevgili KK üyeleri, benim çok ama çok uzun yıllardır kafama taktığım ve son zamanlarda da bunun çocukluktan kalma bir travma olduğunu düşündüğüm bir konu var. Yapı olarak tüylü bir insanım, bacak ve kollarım için lazere gittim fakat Bıyık için lazere cesaret edemedim İğneli Epilasyon önerdiler ona da dayanamadım deneme yaptık. Sanki bıyığımı bugün alsam yarına tekrar çıkıyor gibi hissediyorum ve sanki insanlar sürekli oraya bakıp arkandan konuşuyorlarmış gibi geliyor... Çünkü özellikle ilkokulda daha doğrusu orta okula doğru ergenlikle beraber belirgilesen bıyıklarım vardı ve sınıfımdaki erkekler hep dalga geçerdi "Sakalın var, bıyığını kes" vs eminim Bir çoğunuzun başına gelmiştir... O zamanlar çok içime atıyordum bu durumu hatta kendim şu kaş makaslarıyla falan kendimce bıyığımı kesmeye çalışmıştım
annem fark etti sonra kuaföre gittik vs... Her neyse bende hala nasıl bi travma kaldıysa sanki ben bıyığımı tertemiz alsam bile insanlar dalga geçecek oraya odaklanarak bakacak gibi hissediyorum. Bu konuda eşimin başının etini de çok yiyorum. O da her seferinde öyle bir şey olmadığını fazla abarttigimi söylüyor ama bu travma gibi bende üzülüyorum