Bir çoğunuzun başına gelmiştir diye tahmin ediyorum, küçükken kızların bıyığıyla dalga geçen erkekler.

Ahhh canım ağzın bal yesin bunu değerlendireceğim

Usturaymis tavsiye..kocasiyla karsilikli biyik birakcakmis.. bu degil hakli yorum.. baya dalga gecmek. Kil tuy baya dert iste kadinlara.. cogu kadin kilo ve kil sevmez yani.. guzellige duskundur.. saci basi yerinde olsun ister. Dalga gecilecek birsey yok

Allah senden razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.

öyle tabi ki.bıyıklı gezmeyi kim ister?artık maskelerde kalktı saklayamayız da.bend e başlayacağım iğneliye.virüs korkusundan gidememiştim.ama güneşde leke kalır sonbaharı bekle dedi uzmanı.onu bekliyorum.

Evet lazer yaz mevsiminde yapilmamasi daha dogru… ve kis mevsiminin basinda baslamak en guzeli.. arka arkaya seanslara gidebiliyorsun boylelikle..yuzde doksan bitiren makinalar var diyolar.

Kuzenimde bıyık ve boyun bölgesine kadar uzanan kıllar vardı.
Lise son sınıftayken çıkmaya başlamıştı.
İğneli epilasyonla kurtuldu. Uyuşturucu bir krem sürüyordu gitmeden önce, sıfıra yakın acı hissediyorum diyordu o zamanlar.
İğneli epilasyonla çözebilirsiniz bu sorunu sanıyorum.

Yalnız kırılmazsanız eğer şunu belirtmek isterim, epilasyonla tamamen geçse dahi siz yine de geçmemiş gibi düşünüp, takıntı yaparsınız gibime geliyor. İmkanınız müsaitse takıntınız için destek almanızı tavsiye ederim.
Bu kadar takıntı ve üzüntü hali hem ruhunuza hem de bedeninize zarar.

Bu nazik üsluba asla kırılmam çok teşekkür ederim ayrıca :)

Konu başlığını görünce bi genç kızımız açtı sandım ve hemen okumaya başladım
Çünkü benim kızımın tüyleri de çok belirgin. Geçen gün "anne benim bıyığım mı var" dedi. Arkadaşları söylemiş, ve daha 1. sınıfa gidiyor.

Bi çözüm bulurum umuduyla girmiştim, bulamadım gidiyorum

Huyu bu onun, cani skliyor issizlikten..takma o yuzden yeri gelince baya duyar kasarlar ama bu da bir cesit psikolojik rahatsizlik olabilir ki travmadir muhtemelen..islerine gelince alay edip eglenirler.
Aslında teyze zeki birine de benziyor üyeyi hatırlıyor üyenin eski konularını hatırlıyor. Neredeyse tüm konulara ilk yorum yapacak kadar da boş zamanı da var iş arasa bulabilir bence

Aslında teyze zeki birine de benziyor üyeyi hatırlıyor üyenin eski konularını hatırlıyor. Neredeyse tüm konulara ilk yorum yapacak kadar da boş zamanı da var iş arasa bulabilir bence
Onda zaman cok.. bos bos yorumlarindan belli oldugu gibi..birde gaz verenleri var sagolsunlar iste yapiyo biseler

Ben sarısınım ayva tuyu gibi sarı sarı bıyıgım veya tuyum vardi diyeyim banada yapıldı annemden habersiz tuy dokucu surup siyaha cevirmeyi basardim Simdiki aklım olsa seni ne ilgilendirir vasat herif derim ama malesef Suan cıksa bile takılmıyorum tabi uzatmiyorum ama cok minikkende almak imkansiz biliyorsunuz hic iple vs ugrasip sivilce attıramam millet konusur diye sizde takılmayın konusurlarsa konussunlar

Doktora gidin
Yani küçük çocuklar acımasız
Herşeye bir kulp bulabiliyorlar
O yaşlarda dalga geçme vs çok oluyor
Bence en mantıklısı psikolog

Ben yurtdisinda yasiyorum. Buranin insani turkler kadar takik degil kil tuy olayina. Calistigim kurumlarda kol alti killarini almayan kadinlar vardi hatta. Su anki isyerimde bacak tuylerini almayan bir kadin var mesela. Kisa pantolonlar giyiyor. Cogunun biyiklari var ama genellikle sarisin olduklari icin hemen belli olmuyor ancak isik altinda gozukuyor ama takan yok. Ben de takmam. Bunun travmalik bir durumu yok dert edilecek konu degil.

Küçükken akran zorbalığına maruz kalmayan yoktur bence, bıyığınız olmasa başka bir şeyinize takarlardı. Bacaklarım ince ve uzun diye bana leylek derlerdi, şu an gülerek hatırlıyorum. Çocukluk işte. Madem hala hayatınızı bu denli etkiliyor iğneli epilasyon yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…