- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
-
- Konu Sahibi karalahana06
Ahhh canım ağzın bal yesin bunu değerlendireceğimBen yaşadımGidip jilete vurdum bende o cehaletle. Bıyıklarım kalın ve tez zamanda çıkmaya başladı. İpe geçtikten sonra bile hafta da iki üç defa almam gerekiyordu. Yıllarca çektim bu çileyi nihayet lazeri akıl edebildim. Şu an seanslarıma devam ediyorum. Azaldılar çok rahat ettim iki de bir almakla uğraşmam da gerekmiyor bıyıklar fora oldu mu diye de düşünmüyorum rahatlık varmış ya. Ömür boyu stresini çekeceğine bir kaç ay acı çek. Git yaptır sende boşver korkuyu korku nedir ya. Sonuca değiyor
Usturaymis tavsiye..kocasiyla karsilikli biyik birakcakmis.. bu degil hakli yorum.. baya dalga gecmek. Kil tuy baya dert iste kadinlara.. cogu kadin kilo ve kil sevmez yani.. guzellige duskundur.. saci basi yerinde olsun ister. Dalga gecilecek birsey yokyok haklı yorumları da oluyor o zaman ben de beğeniyorum ama kıl da dert oluyor insana.eski kaşlarım yok azaldı diye bile dertleniyorum mesela ara ara.microblading yaptırsam mı diye bile düşünür oldum.kadınız güzellik önemli çoğumuz için.konu sahibine de en iyi çare iğneli epilasyondur.
Allah senden razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.Usturaymis tavsiye..kocasiyla karsilikli biyik birakcakmis.. bu degil hakli yorum.. baya dalga gecmek. Kil tuy baya dert iste kadinlara.. cogu kadin kilo ve kil sevmez yani.. guzellige duskundur.. saci basi yerinde olsun ister. Dalga gecilecek birsey yok
Hepimizden razi olsun canim..Allah senden razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.
öyle tabi ki.bıyıklı gezmeyi kim ister?artık maskelerde kalktı saklayamayız da.bend e başlayacağım iğneliye.virüs korkusundan gidememiştim.ama güneşde leke kalır sonbaharı bekle dedi uzmanı.onu bekliyorum.Usturaymis tavsiye..kocasiyla karsilikli biyik birakcakmis.. bu degil hakli yorum.. baya dalga gecmek. Kil tuy baya dert iste kadinlara.. cogu kadin kilo ve kil sevmez yani.. guzellige duskundur.. saci basi yerinde olsun ister. Dalga gecilecek birsey yok
Evet lazer yaz mevsiminde yapilmamasi daha dogru… ve kis mevsiminin basinda baslamak en guzeli.. arka arkaya seanslara gidebiliyorsun boylelikle..yuzde doksan bitiren makinalar var diyolar.öyle tabi ki.bıyıklı gezmeyi kim ister?artık maskelerde kalktı saklayamayız da.bend e başlayacağım iğneliye.virüs korkusundan gidememiştim.ama güneşde leke kalır sonbaharı bekle dedi uzmanı.onu bekliyorum.
sen zaten bakımlı kadınsın ayolll.Benim hic basima gelmedi, gelse de umrumda olmazdi. Kendimi bildim bileli umursamaz bi tipim
Nerden biliyosun belki pacozun tekiyimsen zaten bakımlı kadınsın ayolll.
kaç yıllık üyesin bilirimmm bennnnn.Nerden biliyosun belki pacozun tekiyim
Bu nazik üsluba asla kırılmam çok teşekkür ederim ayrıca :)Kuzenimde bıyık ve boyun bölgesine kadar uzanan kıllar vardı.
Lise son sınıftayken çıkmaya başlamıştı.
İğneli epilasyonla kurtuldu. Uyuşturucu bir krem sürüyordu gitmeden önce, sıfıra yakın acı hissediyorum diyordu o zamanlar.
İğneli epilasyonla çözebilirsiniz bu sorunu sanıyorum.
Yalnız kırılmazsanız eğer şunu belirtmek isterim, epilasyonla tamamen geçse dahi siz yine de geçmemiş gibi düşünüp, takıntı yaparsınız gibime geliyor. İmkanınız müsaitse takıntınız için destek almanızı tavsiye ederim.
Bu kadar takıntı ve üzüntü hali hem ruhunuza hem de bedeninize zarar.
Aslında teyze zeki birine de benziyor üyeyi hatırlıyor üyenin eski konularını hatırlıyor. Neredeyse tüm konulara ilk yorum yapacak kadar da boş zamanı da var iş arasa bulabilir benceHuyu bu onun, cani skliyor issizlikten..takma o yuzdenyeri gelince baya duyar kasarlar ama bu da bir cesit psikolojik rahatsizlik olabilir ki travmadir muhtemelen..islerine gelince alay edip eglenirler.
Onda zaman cok.. bos bos yorumlarindan belli oldugu gibi..birde gaz verenleri var sagolsunlar iste yapiyo biselerAslında teyze zeki birine de benziyor üyeyi hatırlıyor üyenin eski konularını hatırlıyor. Neredeyse tüm konulara ilk yorum yapacak kadar da boş zamanı da var iş arasa bulabilir bence
Ben sarısınım ayva tuyu gibi sarı sarı bıyıgım veya tuyum vardi diyeyimMerhaba canım Sevgili KK üyeleri, benim çok ama çok uzun yıllardır kafama taktığım ve son zamanlarda da bunun çocukluktan kalma bir travma olduğunu düşündüğüm bir konu var. Yapı olarak tüylü bir insanım, bacak ve kollarım için lazere gittim fakat Bıyık için lazere cesaret edemedim İğneli Epilasyon önerdiler ona da dayanamadım deneme yaptık. Sanki bıyığımı bugün alsam yarına tekrar çıkıyor gibi hissediyorum ve sanki insanlar sürekli oraya bakıp arkandan konuşuyorlarmış gibi geliyor... Çünkü özellikle ilkokulda daha doğrusu orta okula doğru ergenlikle beraber belirgilesen bıyıklarım vardı ve sınıfımdaki erkekler hep dalga geçerdi "Sakalın var, bıyığını kes" vs eminim Bir çoğunuzun başına gelmiştir... O zamanlar çok içime atıyordum bu durumu hatta kendim şu kaş makaslarıyla falan kendimce bıyığımı kesmeye çalışmıştımannem fark etti sonra kuaföre gittik vs... Her neyse bende hala nasıl bi travma kaldıysa sanki ben bıyığımı tertemiz alsam bile insanlar dalga geçecek oraya odaklanarak bakacak gibi hissediyorum. Bu konuda eşimin başının etini de çok yiyorum. O da her seferinde öyle bir şey olmadığını fazla abarttigimi söylüyor ama bu travma gibi bende üzülüyorum