Bir çoğunuzun başına gelmiştir diye tahmin ediyorum, küçükken kızların bıyığıyla dalga geçen erkekler.

saksınızdan çıkmak için psikolojik terapiye koşa koşa arkanıza bakmadan gidin, hatta karı koca gidin. Hiçbir konuda normal tepkileriniz yok. Her şey dramatik her şey travmatik.
Al sana tarafsız yorum. Kabul etmeyeceksin işine gelmediğinden o ayrı. En kötü akşama bunları okuyup karı koca karşılıklı için için ağlarsınız.
Teşekkür ederim :) Neden kabul etmeyeyim ki :)

Hayatınızla ilgili bir sürü ayrıntı varken sadece Muş’la mı ifşa olacaksınız yani? Bu sitede ilk takılmaya başladığım zamanlarda sizin konularınız çıkardı hep önüme. Aşırı bir elti takıntınız vardı. Elti aşağı elti yukarı. Birçok detay veriyordunuz. Umarım onlar da uydurmadır. İstemem çünkü okumuş bir kadının o vizyonda olmasını. Bıyık meselesine gelince bu mu dert diye küçümsemedim mesela. Kadın için herhalde büyük bir derttir bu. Bence kendinize iyilik yapın, bi cesaret iğneliye gidin kurtulun. Uyuşturup yapıyorlardı benim bildiğim.
Bu Muş ne kadar dert oldu ben anlamadım. Uydurma değil. O eltim ile kaynim ayrıldılar mesela para pul mevzuları yüzünden. Kimsenin ayrılmasını elbette istemem ama o konuda sorunlu olmadığımı bilin diye yazıyorum bunları. Derdimi küçümsemediginiz için de ekstra teşekkür ederim. Bulunduğum ilde o şekilde çalışan bi güzellik merkezi yok ama değerlendireceğim

hiç takılmayacak insanları kaile alırsanız daha çok kırılır ve travmalar yaşarsınız ...eşiniz bile abartıyorsun dediyse bi durup düşünün ve pskolojik destek alın atlatmanıza yardımcı olsun
Bunu zaman zaman hatta çoğu zaman ben de düşünüyorum. Esasında buraya yazmamın sebebi biraz sohbet edip rahatlamak bu daha çok iyi geliyor bana

Ben de ortaokuldayken 2-3 erkek bıyıklı diye dalga gecmisti benimle 🥺 Sonra eve gidip aglamıstım, ablam beni kuaföre götürmüstü bıyıklarımı aldırdım ama kimse fark etmemisti bile. Sanırım oyun olsun diye öylesine söyledikleri bir seydi.

Ben hala kıllı bir insanım, gercekten yasamayan anlamaz durumu var. İnsan cok rahatsız hissediyor. Bu sene cilt rahatsızlığı gecirdigim icin lazere de gidemedim. Sizin bıyık dısında baska sorununuz yokmus yani kafanızda cok kurmuşsunuz. Bu kadar taktığınız bir olaysa iğneli epilasyona gidin bence.

daha geçen hafta 8. sınıfta yaşandı buna benzer olay . maskeler çıkınca , erkek öğrernciler kızın ismiii ne söyleyerek . ....... nerde mahmut abi demişler. yani bıyıklı olunca mahmut abi diyorlar. bıyıksız kızın ismi oluyor. kız maskeyi hiç çıkarmıyor
O kadar üzüldüm ki o kızcağız adına ahh bu çocuklar ahh :KK43:

Ben de ortaokuldayken 2-3 erkek bıyıklı diye dalga gecmisti benimle 🥺 Sonra eve gidip aglamıstım, ablam beni kuaföre götürmüstü bıyıklarımı aldırdım ama kimse fark etmemisti bile. Sanırım oyun olsun diye öylesine söyledikleri bir seydi.

Ben hala kıllı bir insanım, gercekten yasamayan anlamaz durumu var. İnsan cok rahatsız hissediyor. Bu sene cilt rahatsızlığı gecirdigim icin lazere de gidemedim. Sizin bıyık dısında baska sorununuz yokmus yani kafanızda cok kurmuşsunuz. Bu kadar taktığınız bir olaysa iğneli epilasyona gidin bence.
Beni anladığın için çok teşekkür ederim canım benim. Ben de senelerce doğru düzgün bir şey giymedim bu kıl tüy yüzünden çok Şükür bacak ve kolları lazerle kurtardık ama Bıyık için cesaret edemiyorum çünkü dediğim gibi bir keresinde iğneliye başlayayım dedim 5 dk dayanamadım özellikle orta kısım mahvetti... Uyuşturup yapan yerler var dediler bi araştıracagim.

Yaaa insanın ayak serçe parmağında kıl olur mu bak tüy değil bayağı Hobbit ayağı gibi kıl... Offf :KK43:

Ahhh ağzın bal yesin canikom ❤️
Kili tuyu dert etmeyenler almiyolar zaten demek ki anlamamislar seni😐 herseyi dogaya birakanlar var moda olmus, goril gibi gezenler var… ama sen elinden geleni yapiyorsu anladigim
Kadariyla..

Bence normal lazere git igneli acidiysa madem..fayda eder belki.. buarada ten rengin kil rengin koyu mu?

Kili tuyu dert etmeyenler almiyolar zaten demek ki anlamamislar seni😐 herseyi dogaya birakanlar var moda olmus, goril gibi gezenler var… ama sen elinden geleni yapiyorsu anladigim
Kadariyla..

Bence normal lazere git igneli acidiysa madem..fayda eder belki.. buarada ten rengin kil rengin koyu mu?
Tenim açık kıl rengim koyu aslında ama lazer leke bırakır mı artırır mı diye endişe ediyorum... Ben de gorilden ziyade herhalde köse bu insanlar diye düşünüyorum açıkçası... Yani benim derdim bu olamaz mı, değil mi :)

Tenim açık kıl rengim koyu aslında ama lazer leke bırakır mı artırır mı diye endişe ediyorum... Ben de gorilden ziyade herhalde köse bu insanlar diye düşünüyorum açıkçası... Yani benim derdim bu olamaz mı, değil mi :)
Bu kili tuy her kadin dert eder , hele hele fazlaysa yani.. bu mu dert diyenlerin ya bu gibi dertleri yoktur ya da soylemiyolar canim.

Iyi bir makina ve uzman bulursan leke filan birakmiyor. Ben tum vucut yaptirdim. Vucut dedigimde iste sirt haric her yer. Sirtimda hic yoktu zaten. Yuzumede yaptirdim.. araya gebelik girdi ara vermistim o ara ve hormonlardan tamamen bitmis nerdeyse.. simdi arada ayda yilda bir gidiyorum.

Bak su philips lumea var onlarri kullananlarin cogu memnun.. ama herkeste farkli etkisi varmis. Jiletleyip yapiyolar genelde zaten lazerde.

Ergenlikte benim bıyıklarla da dalga geçilmişti :KK53: O dönem çok takıyor insan tabii ama sonra iple hallettim, geçti gitti yani. Şimdi de lazer yaptırdım iki kez, zaten çok değildi de kökten bitsin dedim, şimdilik memnunum, bakalım sonucu ne olacak.
Yalnız, senin hâlâ bu kadar dert ediyor olman bıyıkla kılla değil, maalesef özgüven eksikliği ve takıntı ile alakalı. Derdini küçümsemek değil amacım, bu şekilde kendini üzüyorsun, önce buna bi çözüm bulmalısın bence.

Madem öyle sürekli alacaksınız bukadar basit. Bende beyaz tenli ve siyah tüylü olduğum icin tüylerim hemen kendini belli eder çantamda ip ağda bandı cımbız eksik olmaz gerekirse 2 günde bir 5 dakika ayırır alırım yapacak baska birşey yok🤷‍♀️ ya da lazere gidin rahat edin

Kadariyla..

Kıllarım acık renk ve çok tüylü bir insan değilim. Ona rağmen 14 yaşlarimdayken kendi kendime ilk defa iple biyiklarimi almiştim, evde aglayip annem kuafore gotursun diye travmalar geçirmedim. 😂😂
Şuan konu sahibi yetişkin bir kadın ve gunumuzde çesit cesit yontem var. 🙄

X