- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
-
- Konu Sahibi karalahana06
Yaa çok teşekkür ederim canım benim aynen öyle ve o yüzden lazer vurdurmak istemiyorum. Bu söylediğin yöntemi araştıracagim teşekkür ederim nazik üslubun içn ayrıca :)Uyuşturup iğneli yapan yerler var; ben iğneliyle kurtuldum. Ha benim durumum vahim değildi; benim ağdaya alerjim vardı, kökten de kurtulmak istedim. Yani gölge gibi durmuyordu. Eğer öyleyse kesinlikle iğneli tavsiye ederim, lazere bulaşmayın.
Evet o benim, site kuralları arasında problemsiz hayatına problem katmak yasak diye bir kural var mıydı atlamışım...Aa bu üye o üye mi? Gerçekten problemsiz hayatına problem yaratan bir üye kendisi
Allah başka dert vermesin. Yıllarca kilolu olmayı kafama takmıştım hatta 47kgda bile kendimi çok kilolu görüyordum ne salaklik. Sebebi ozguven eksikliği özgüven probleminizi çözün. Zira dert değil cidden iğne ucu kadar bile dert değil sizin kiMaalesef öyle hassasım, her şeyi kafama çok takıyorum. O sebepten benim gibi insanlar vardır diye düşünerek buraya yazıyorum zaten. Ama dalga geçiliyor ve bu daha çok zoruma gidiyor. Eğer sıkıntı yaratacak cümleler kuruyorsam şikayet edilsin ama her seferinde her yazdığıma bu da dert mi diye yorumlar görünce üzülüyorum... Benim dertlerimden birisi bu yani.
Evet o benim, site kuralları arasında problemsiz hayatına problem katmak yasak diye bir kural var mıydı atlamışım...
Hahhh işte bu üslubu en başta da kullansaydı ırz ne olurdu :) Teşekkür ediyorum ayrıca hak veriyorum size böyle yaşam gerçekten zor. Ben de bir nebze hafifletip öneri almak için geldim zaten :)Yok ama kendinizi çok yıpratıyorsunuz geçmişle, detaylarla. Biraz boş vermeye çalışın, kafanızı güzel şeylerle meşgul edin her şeye takılarak kendi kendinizi üzüp yoruyosunuz. Tiyatro, sinema, resim, kitap, spor uğraşın sürekli bir şeylerle cidden böylesi yaşam zararlı
Çok teşekkür ederim beni en iyi siz anlarsınız böyle maalesef...Allah başka dert vermesin. Yıllarca kilolu olmayı kafama takmıştım hatta 47kgda bile kendimi çok kilolu görüyordum ne salaklik. Sebebi ozguven eksikliği özgüven probleminizi çözün. Zira dert değil cidden iğne ucu kadar bile dert değil sizin ki
Hayatınızla ilgili bir sürü ayrıntı varken sadece Muş’la mı ifşa olacaksınız yani? Bu sitede ilk takılmaya başladığım zamanlarda sizin konularınız çıkardı hep önüme. Aşırı bir elti takıntınız vardı. Elti aşağı elti yukarı. Birçok detay veriyordunuz. Umarım onlar da uydurmadır. İstemem çünkü okumuş bir kadının o vizyonda olmasını. Bıyık meselesine gelince bu mu dert diye küçümsemedim mesela. Kadın için herhalde büyük bir derttir bu. Bence kendinize iyilik yapın, bi cesaret iğneliye gidin kurtulun. Uyuşturup yapıyorlardı benim bildiğim.Sizin algılarınız açıktır muhakkak ama eminim ki ben anlatamamışımdır. Şimdi şöyle ben Muş için ağladım demedim. Ağlamak kelimesini mecazi anlamda, şu anki şehirden önceki görevi yaptığımız yerdeki ortamı özlediğim için kullandım. Dalga geçilmeyi kimse hak etmiyor lütfen kırıcı olmayalım. Daha net yazayım hatta ben ifşa olmamak adına Muş'u örnek gösterdim. Daha ne kadar aydınlatıcı olabilirim
daha geçen hafta 8. sınıfta yaşandı buna benzer olay . maskeler çıkınca , erkek öğrernciler kızın ismiii ne söyleyerek . ....... nerde mahmut abi demişler. yani bıyıklı olunca mahmut abi diyorlar. bıyıksız kızın ismi oluyor. kız maskeyi hiç çıkarmıyorMerhaba canım Sevgili KK üyeleri, benim çok ama çok uzun yıllardır kafama taktığım ve son zamanlarda da bunun çocukluktan kalma bir travma olduğunu düşündüğüm bir konu var. Yapı olarak tüylü bir insanım, bacak ve kollarım için lazere gittim fakat Bıyık için lazere cesaret edemedim İğneli Epilasyon önerdiler ona da dayanamadım deneme yaptık. Sanki bıyığımı bugün alsam yarına tekrar çıkıyor gibi hissediyorum ve sanki insanlar sürekli oraya bakıp arkandan konuşuyorlarmış gibi geliyor... Çünkü özellikle ilkokulda daha doğrusu orta okula doğru ergenlikle beraber belirgilesen bıyıklarım vardı ve sınıfımdaki erkekler hep dalga geçerdi "Sakalın var, bıyığını kes" vs eminim Bir çoğunuzun başına gelmiştir... O zamanlar çok içime atıyordum bu durumu hatta kendim şu kaş makaslarıyla falan kendimce bıyığımı kesmeye çalışmıştımannem fark etti sonra kuaföre gittik vs... Her neyse bende hala nasıl bi travma kaldıysa sanki ben bıyığımı tertemiz alsam bile insanlar dalga geçecek oraya odaklanarak bakacak gibi hissediyorum. Bu konuda eşimin başının etini de çok yiyorum. O da her seferinde öyle bir şey olmadığını fazla abarttigimi söylüyor ama bu travma gibi bende üzülüyorum
saksınızdan çıkmak için psikolojik terapiye koşa koşa arkanıza bakmadan gidin, hatta karı koca gidin. Hiçbir konuda normal tepkileriniz yok. Her şey dramatik her şey travmatik.Maalesef öyle hassasım, her şeyi kafama çok takıyorum. O sebepten benim gibi insanlar vardır diye düşünerek buraya yazıyorum zaten. Ama dalga geçiliyor ve bu daha çok zoruma gidiyor. Eğer sıkıntı yaratacak cümleler kuruyorsam şikayet edilsin ama her seferinde her yazdığıma bu da dert mi diye yorumlar görünce üzülüyorum... Benim dertlerimden birisi bu yani.
Merhaba lazer açık renkli tüyleri artırmadı mıBu neden dert olmasın acaba bende onu anlamadım. Diğer konularınızı bilmiyorum, bilmeme de gerek yok çünkü şu anda bu konunuza cevap veriyorum. Bence bir kadın için güzel görünmek önemli ben lazer cihazı aldım evde kendim yapıyorum. Turkiyedeyken güzellik merkezinde lazer yaptırdım çok çok memnundum vücudum bitti neredeyse yüzümde de baya ise yaramisti ama bitmemişti. Şimdi yurt dışındayım ama burda ücretler bana yüksek geldiği için kendim eve philipsin makinesini aldım inanılmaz memnunum. Bitmedi ama yeniden çıkma süresi çok uzadı. 2 3 ayda birkere yapıyorum neredeyse
Beni kırıyorsunuz, saygısızlik oluyor benceAçtığınız konuyu istersem okurum ve istediğim gibi cevap yazarım kurallara uyduğum sürece. Rahatsız oluyorsanız gözardı edin, ben canımın istediğini yazmaya devam edeceğim.
Bir önceki konuda dediğim şey bu konu için de geçerli, kendinizi mutsuz edecek bir şey mutlaka bulursunuz siz. Mutsuz olmak için yaşıyor gibisiniz.
Kol bacak tamamen bitti bendeMerhaba lazer açık renkli tüyleri artırmadı mı
Siz de böyle kırıcı olmazsınız bu ne böyle...Saygı duyuyorsanız yorumlarıma söz söyleme hakkını kendinizde bulmazsınız bundan sonra. Sevindim.