Bir çoğunuzun başına gelmiştir diye tahmin ediyorum, küçükken kızların bıyığıyla dalga geçen erkekler.

Yaa çok teşekkür ederim canım benim aynen öyle ve o yüzden lazer vurdurmak istemiyorum. Bu söylediğin yöntemi araştıracagim teşekkür ederim nazik üslubun içn ayrıca :)

Allah başka dert vermesin. Yıllarca kilolu olmayı kafama takmıştım hatta 47kgda bile kendimi çok kilolu görüyordum ne salaklik. Sebebi ozguven eksikliği özgüven probleminizi çözün. Zira dert değil cidden iğne ucu kadar bile dert değil sizin ki

Evet o benim, site kuralları arasında problemsiz hayatına problem katmak yasak diye bir kural var mıydı atlamışım...

Yok ama kendinizi çok yıpratıyorsunuz geçmişle, detaylarla. Biraz boş vermeye çalışın, kafanızı güzel şeylerle meşgul edin her şeye takılarak kendi kendinizi üzüp yoruyosunuz. Tiyatro, sinema, resim, kitap, spor uğraşın sürekli bir şeylerle cidden böylesi yaşam zararlı

Hahhh işte bu üslubu en başta da kullansaydı ırz ne olurdu :) Teşekkür ediyorum ayrıca hak veriyorum size böyle yaşam gerçekten zor. Ben de bir nebze hafifletip öneri almak için geldim zaten :)

Çok teşekkür ederim beni en iyi siz anlarsınız böyle maalesef...

Hayatınızla ilgili bir sürü ayrıntı varken sadece Muş’la mı ifşa olacaksınız yani? Bu sitede ilk takılmaya başladığım zamanlarda sizin konularınız çıkardı hep önüme. Aşırı bir elti takıntınız vardı. Elti aşağı elti yukarı. Birçok detay veriyordunuz. Umarım onlar da uydurmadır. İstemem çünkü okumuş bir kadının o vizyonda olmasını. Bıyık meselesine gelince bu mu dert diye küçümsemedim mesela. Kadın için herhalde büyük bir derttir bu. Bence kendinize iyilik yapın, bi cesaret iğneliye gidin kurtulun. Uyuşturup yapıyorlardı benim bildiğim.

daha geçen hafta 8. sınıfta yaşandı buna benzer olay . maskeler çıkınca , erkek öğrernciler kızın ismiii ne söyleyerek . ....... nerde mahmut abi demişler. yani bıyıklı olunca mahmut abi diyorlar. bıyıksız kızın ismi oluyor. kız maskeyi hiç çıkarmıyor

Akran zorbalığını herkes çocuk yaşta az çok yaşamıştır. Bende her zaman sınıfın en kısası oldum ortaokulda sınıfın en uzun kızı da 1.80 küsür boylardaydı. İkimiz muhabbet ettiğimizde erkekler ediyle büdü diye dalga geçerdi bizimle çok saçma ama oluyor böyle şeyler. Bende kısa boylu olduğum için hiç evlenemeyeceğimi kimsenin beni beğenmeyeceğini düşünüyordum ergenken. Hatta bugün konusu geçti eşim de güldü buna.
Kendiniz takıntı haline getirmişsiniz bu konuyu kim ne dese ikna olacağınızı sanmıyorum, aşamıyorsanız psikolojik destek almalısınız

Benim de yüz tüylerim sıkıntılı. Zamanında ayva tüylerimi alarak büyük hata yaptım. Aldıkça siyah siyah çıktı. Epilasyon düşündüm. Ama cildimi yakarlar ederler diye korkuyorum. Yüz bu sonuçta. Bi süredir önemsememeye başladım.

Ben 14 yaşından beri kaşlarımı alacağım diye şekillerini bozdum. Artık hiç yenisi çıkmıyor, kalem kullanarak kalınlaştırmaya çalışıyorum. Bıyıklarım belli bile olmuyordu ama alıyordum. Büyüteç aynayla bakıp yüzümdeki en minik açık renkli tüyden bile rahatsız oluyordum. 22 yaşına kadar böyle geçti. Çok şükür aştım bunları artık. Hayat o kadar zor ki yaş aldıkça bu tür şeylerin anlamsızlığını anlıyor insan. Bir de her yerleri kıllarla kaplı erkekler için yapıyoruz bunları, çok yazık bence.

Yaşınız kaç bu arada merak ettim.

Bu neden dert olmasın acaba bende onu anlamadım. Diğer konularınızı bilmiyorum, bilmeme de gerek yok çünkü şu anda bu konunuza cevap veriyorum. Bence bir kadın için güzel görünmek önemli ben lazer cihazı aldım evde kendim yapıyorum. Turkiyedeyken güzellik merkezinde lazer yaptırdım çok çok memnundum vücudum bitti neredeyse yüzümde de baya ise yaramisti ama bitmemişti. Şimdi yurt dışındayım ama burda ücretler bana yüksek geldiği için kendim eve philipsin makinesini aldım inanılmaz memnunum. Bitmedi ama yeniden çıkma süresi çok uzadı. 2 3 ayda birkere yapıyorum neredeyse

saksınızdan çıkmak için psikolojik terapiye koşa koşa arkanıza bakmadan gidin, hatta karı koca gidin. Hiçbir konuda normal tepkileriniz yok. Her şey dramatik her şey travmatik.
Al sana tarafsız yorum. Kabul etmeyeceksin işine gelmediğinden o ayrı. En kötü akşama bunları okuyup karı koca karşılıklı için için ağlarsınız.

Konuma yazmayın diye kadar, kk yeniliklerde ,bir kullanıcının konunuza yazmasını nasıl engellersiniz başlığı var.okuyun ,engelleyin. K karalahana06

Merhaba lazer açık renkli tüyleri artırmadı mı

Evet arttırdı ama aslında şöyle oldu. Islemivyapan uzmandan öyle anlatmıştı zaten. Önce artacak onlarda koyulasacak ve sonra onlarda koyulastigibicin onlarda dökülecek. Gerçekten önce arttı ama beni inanılmaz rahatsız edecek boyutta değildi çünkü 2 ay falan sürüyordu tekrar çıkması 2 ayda bir lazer yaptırmakta zoruna gitmedi açıkçası çünkü hiç yaptirmasam sürekli bıyıklarım için 15 20 günde bir kuaföre gitmek zorunda kalıyordum ama lazerle pırıl pırıl pürüzsüz kalıyor. Şimdi 3 4 ayda bir kere kendim yapıyorum bence bu rahatlık için kesinlikle değer

Beni kırıyorsunuz, saygısızlik oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…