Bir çoğunuzun başına gelmiştir diye tahmin ediyorum, küçükken kızların bıyığıyla dalga geçen erkekler.

Bana da denildi bu, ben de lazere gidiyorum ama bakalım ne olacak bir bıyıktan memnun değilim lazerde.

Kocan bir şey demiyorsa sorun yoktur boş ver.

Ya burada erkek çocuğu olan erkek kardeşi abisi olan insanlar vardır, lütfen kıl tüyle dalga geçirmemesi gerektiğini öğretin. Ben kardeşime bak bacağımda tüyler var ve bu normal, bıyığım var normal, ben bunları düzenli alıyorum ama bazı kızlar kıllarını alamıyor çeşitli sebeplerden ötürü. Bunlarla asla dalga geçme diye öğütlerdim. Daha sonra bana böyle dalga geçen denyo arkadaşlarını uyardığını falan anlattı, bu da bir olumlu adımdır bence. Bu konuda duyarlı olalım.

Ya da safinaz

Ay ben nerelere gidem biz yurtdışında merkezden köy gibi bir yere taşınmıştık. Çok tüylü biri değilim ama bıyık vardı, varmış okulda tek yabancı bendim inanabiliyor musunuz? Hepsii beyaz sarışın falan. Yoklamada ismim söylenince "bıyıklı" diye birilerinden ses gelirdi. Ay nasıl üzülürdüm, ismimi söylemese keşke derdim.
Şimdi amaann hiç umrumda değil. Allah'ın kılı tüyü işte kerameti olsa başka yerlerde çıkmazdı da, işte bunları aşmamız lazım ya.. kıldır, yağdır, bilmem çatlaktır sivilcedir. Bi salalım artık.

Bir de bazı epilasyon merkezlerinde uyuşturucu iğne vuruyorlar bıyık bölgesine. Hangi şehirdeyseniz sizin şehrinizde de vardır belki

Cocuklar cok acimasiz olabiliyor ve o yaslarda ozguveni fazlasiyla zedeliyorlar. Lutfen bi çözüm bulun, biraz daha buyumesini beklemeyin.

Lisedeki sevgilim ayrildiktan sonra o hirsla olmayan kilomdan (ki kilolu degildim) tellerime biyigimdan bilmemneyime kadar kendince laf sokmustu. Kaale almadim, sen kendine bak, benim biyigim agdayla alinir da sana beyin nakli henuz yapılamıyor dedim.

Mezun olduktan bes alti sene sonra tesadufen Facebookta gördüğünde mesajlar goruselimler gelmeye basladi. Gece gece aklima geldi sinirlendim yine ahshd

Sonuc, 32 yasindayim hala biyigim cikiyor hala aliyorum. Eminim o da hala beyinsizdir. Epilasyon kismina ben de iz kalirsa diye cesaret edemedim. Maske varken iyiydi ya Harun Abi stayla geziyordum da artik o luksum de kalmadi ahshd

Yani demem o ki takmayin efenim. Aliyorsaniz veya aldiriyorsaniz tamamdir, gerisine kasmaya gerek yok.

yüzümde ufak bir leke oluştu bir de dirseğimde .valla 1 yıldır uğraşa uğraşa kurtuldum krem serum kullanarak.başkasına küçük sorun banaysa büyük sorundu gibi gibi
Leke için ne yaptınız? Benim de doğumdan sonra elmacık kemiklerimde kahverengi lekeler belirdi evde yapabileceğim memnun olduğunuz bir yöntem var mı?

Yüzüm için lazere gitmiştim pandemide bırakınca hepsi geri çıktı hem de daha kötü şekilde. Lazer de çözüm değil gibi duruyor. Yine iğneli düşünülebilir.

Merhabalar tüyleriniz kökten aldıktan sonra (yani ağda ya da iple) içindeki asit kıl köklerini yaktığı için limon ve tuzu karıştırıp sürerseniz tuyleri geç cikartiyo ve uzun vadede 2-3 sene bunu yapanlar lazer etkisi olduğunu soyluyo tuz şart değil limonda olur tuz etkisini arttiriyo sadece. Biraz yakiyo ama dayanilmayacak bı şey değil.

İkinci olarak biraz konunuza göz gezdirdim de, ben bu siteyi yıllardır kullanırım eskiden bu konuyu açmış olsaydınız sana güzel bı dille takılma olayları kafaya takmak insanın kendisini yıpratır minvalinde yorumlar gelirdi. Şuan (sözde) ne kadar takıntılı, sorunlu, psikolojik problemli olduğunuz hissettirilmis onlara aldırmayın çoğu kişi konu sahibini suçlamaya kendisini yüceltmeye geliyo buraya devamlı saldırgan tutum içinde oluyo o yüzden burdan bu tarz konular açınca pek çozum bulamayabilirsiniz.

Huyu bu onun, cani skliyor issizlikten..takma o yuzden yeri gelince baya duyar kasarlar ama bu da bir cesit psikolojik rahatsizlik olabilir ki travmadir muhtemelen..islerine gelince alay edip eglenirler.
Issız mi bu ablanın çok muhteşem kariyeri yok muydu yoksa yanlış mı biliyorum. Bı de kadınlar çalışsın diyodu çalışmaya kadınlara neler dedi ama açtığım tüm konularda kadının kaç tane yorumu var tanimiyorum ama profil fotosundan aklımda kaliyo hani tüm gün kk da nasıl bir işi varsa ablanın hayatı da muhteşem yazılan her şeye senin sandığın gibi değil benim hayatım şöyle muhteşem böyle harika diyo

Hayatta sarf ettigimiz sozler bazen boomerang gibidir.. buyuk konusmak diye birsey vardir. Bir gun cok buyuk laf edersen gelip seni geri bulur maalesef.

Biyiginiza diyot lazer oneriyorum. Ben yuzume yillardir lazer yaptiriyorum ara ara. En iyi sonuc aldigim bolge inanmayacaksiniz ama biyik bolgesi. Baskalarindan da duydum. Tek sefer bile yaptirsaniz faydasini gorursunuz. Ama diger lazer epilasyon aletleri yuzunuzun diger bolgelerine yansima yapip kil cikmasina sebep olabilir. Diger bolgelerde lazere bulasmayin derim. Evde uygulanan phillipsin lazer epilasyon aleti ise killari kalici azaltmiyor. Bende de var.

Bu arada biyik tuy rengim ile ten rengim arasinda pek fark yoktu. O yuzden sonuc almama sasirdim.

Merhaba diyot lazer dediginiz buz lazer mi oluyor? Peki lazer seans aralarinda ciktiginda ne yapiyordunuz. Kökleri almamak için

Ah bu çocukluk travmaları... Bizim gibi hassas kalpliler için bazı olaylar diğer kişilere göre bizi daha derinden etkiler sonra da geçip "ay bu da dert mi abartma bla bla" konuşup daha çok incitirler. Ben sizi anlıyorum. Sizi üzen ne varsa ister küçük ister büyük sonucta sizi etkilemiş. Size laf atanları veya rahatsizliklarinizi görmezden gelenleri asla önemsemeyin cunku onlardan heryerde var Yavas yavaş bir terapist ile travmalarinizin ustüne gidip onlari anlayin. Merak etmeyin bir gün toparlıyorsunuz ve herseyi daha iyi görebiliyorsunuz. Hayat size güzel bi sayfa açsın....

Allah affetsin lisede bizim sınıfta bi kızda böyleydi. Kız 2 günde 1 bıyıklarını almasına Rağmen erkek gibi uzardı bıyıkları, çok üzülüyodu. Sonra iğneli epilasyona gitti bitti tüm yüzündeki kıllar, siz de eğer bu kadar takıyosanız mecbur gidiceksiniz epilasyona. Abartılcak birşey yok.

Normal lazere gidin 3 4 Sean baktınız fayda vermiyor Baska çare ararsınız. Normal yaptırmadan neden igneliyi denediniz anlamadım . Normal lazer candır

Onlarınki çıkmadığı için kıskanıyorlardı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…