Ben asiri sessizlik halinde, bulunduklarini tahmin ettigim odaya depar atiyorum resmenGerçekten aynısı...Ben kafamı vucudumu o kadar hızlı döndürüyorumki Tanzanya canavarı gibi anca öyle yetişebiliyorum bende hop mutfaktayım hop yatak odasındayım...hele iki dk sesleri çıkmasın evde kasırga olmuş her yer her yerde
Eşim çok yaramazmış ama benim genetiğimle alakalı bence baba tarafım hem çok agresif hem çok hareketiBazı davranışlar tamamen genetik eşinin babasının bebeklik dönemleri nasılmış
Kayınpeder hareketli bir adam mi?
Siz gerçekten eşinizin sizi sürekli olarak aldatmasının evliliğinize hiç bir etkisi olmadığını mi düşünüyorsunuz?. Defalarca evi terk etmek ayrılmaz istemişsiniz ama maddi durum ve çocuklar yüzünden ayrılamamışsınız. Bu bir kadını nasıl etkiler , eve geç geldiğinden hiç mi düşünmüyorsunuz nerde , acaba kiminle diye? Geçmiş sizin için geçmemiş mesajlarınıza bakarsanız geçmiş hala devam ediyor ve siz eşinizin başka kadınlarla olan yakınlaşmalarının farkındasınız. İki ev arkadaşı olarak yaşadığınızı söylemişsiniz ama aynı yatağı paylaşmayan artık birbirlerini eş olarak görmeyen kadın ve erkek aynı evin içinde sağlıklı bir ilişki kuramaz ve evebeyinlik yapamaz. Çocuklarıma sımsıkı sarıldım demişsiniz ama bu siz ve çocuklar için ne kadar sağlıklı o bence şüpheli. Evliliğindeki eksikliği bence çocuklarınıza yansıtıp onları size bağımlı hale getirmişsiniz. Tipik çocuklarım için saçımı süpürge ettim mantığı ama bir süre sonra bu durumun sizi ve çocuklarınız ile olan ilişkisinizi yıpratır veNe alaka iyi bir babayla aldatma konusu!!Ne bayılıyorsunuz eski konularla insanları vurmaya...Ben her zaman söylerim eşim çok iyi bir babadır iyi bir eş olamadı ama çok iyi bir baba oldu...Ben eşimle aynı evde iki ev arkadaşı gibiyim onun ötesi 2 yıldır hiç olmadı...Bu olaylar beni çocuklarıma karşı depresif değil aksine yalnız kaldığımı hissettiğim zamanlarda çocuklarıma sımsıkı sarılmamı sağladı...Sadece şuan eşimle aramda çocukları eğitirken fikir ayrılıklarına düşüyoruz bu sıkıntı oluyor ben daha kararlı durmaya çalışırken o daha zayıf daha zaafkar duruyor çocuklara karşı birde size son tavsiyem konu sahiplerinin geçmişlerini araştırırken o geçmişmi geçmemişmi iyi bilip bilmeden peşin hükümlü yorum yapmayın
Valla Aloranın faydası olmuyor banasabrımı tükettiler bilmiyorum psikoloğun faydası olur mu
Adem Güneş de doğru bulmadığını söylemiştiHiç önermiyorum çocuklarla çalışan bir uzman olarak.
Mola paspası gibi özünde ceza olan bir yöntemi özendirdiler bu programla.
Hem de yıllarca.
Çocuğun sinip uyum sağlaması,
çaresizlikten şartları kabul etmesi,
sorunun çözüldüğü anlamına gelmiyor benim düşünceme göre.
Sonra o çocukta ev ve aileye aidiyet duygusu gelismesin. İlk fırsatta art niyetli kişi ve gruplara takılıp dünyasını mahfetsin. Ya da sindirildigi için ezik, mutsuz, herkese tamam diyen biri olsun. Çok haklısınız. Bir bireyi kaybetmek için mükemmel yol.izin ver ağlamasına susturmak için çabalama istediklerini yapma ufak ufak cezalandır ki o da farkına varsın yavaş yavaş bunun için algılama yaşında tam sen hep pohpohlamışsın ki böyle olmuş onlar bizden daha akıllı o evde onun değil senin kuralların geçerli buna şimdiden ayar vermelisin kendin için yılanın başını küçükken ezmek lazım daha yolun başındayken ipleri eline al
Cok tesekkurler ben de kaydettimKitap tavsiyesi isteyen arkadaşlar olmuş.
İlk aklıma gelenler;
Işığın Yolu - Nilüfer Devecigil
Bilinçli Bebek ve Çocuğunuza Kulak Verin - Aletha Solter
Denemediğim Yol Kalmadı - İsabella Fillizoat
Beni Duyuyor musun? - Leyla Navarro
Dramsız Disiplin
Dinle Ki Konuşsun Konuş Ki Dinlesin.
Ey Travma Bizden Uzak Dur.
İyi Aile Yoktur - Nihan Kaya
Bebeklikten beri reflü var doktora götürdük 18 aylıktan sonra geçer dediler geçmedi doktora götürdük yine ilaç vereyim dedi biz kabul etmedikO degil de buyuk oglan neden hep kusuyor? Tedavisini nasil yapiyorsunuz?
Anne misiniz bilmiyorum?izin ver ağlamasına susturmak için çabalama istediklerini yapma ufak ufak cezalandır ki o da farkına varsın yavaş yavaş bunun için algılama yaşında tam sen hep pohpohlamışsın ki böyle olmuş onlar bizden daha akıllı o evde onun değil senin kuralların geçerli buna şimdiden ayar vermelisin kendin için yılanın başını küçükken ezmek lazım daha yolun başındayken ipleri eline al
Benim de 20 aylık bir kızım var elhamdülillah. Çok yaramaz, çok hareketli. Bazen bir çocukla baş edemediğimi düşünüp oturup ağlıyorum. Biz de insaniz, robot değiliz. Sinirlemiz yıpranıyor. Ama biz ne kadar huzurlu olursak onlar da o kadar huzurlu oluyor. O yüzden yaptıklarına sinirlenmek yerine onun aklıyla düşünüp neden yaptığını anlarsak psikolojimiz daha az bozulurİçime su serptiniz valla birde bazen genetik fartörleri düşünüp(benim baba tarafımın çocukları aşırı zordur)rahatlıyorum
Yok artıkizin ver ağlamasına susturmak için çabalama istediklerini yapma ufak ufak cezalandır ki o da farkına varsın yavaş yavaş bunun için algılama yaşında tam sen hep pohpohlamışsın ki böyle olmuş onlar bizden daha akıllı o evde onun değil senin kuralların geçerli buna şimdiden ayar vermelisin kendin için yılanın başını küçükken ezmek lazım daha yolun başındayken ipleri eline al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?