Bir çocuğum var fiziki ve psikolojik şiddet görüyorum ancak boşanmaya cesaretim yok.

Ay yok yani bu konu sahibi cidden şaka olmalı ne desek mahalle kadını gibi boşanıyor bir evliligi başaramadı dedirtmem arkamdan diyor adamın elinde kalırsa evliligi layıkıyla başarmış olacak

Son düzenleme:
Erkek olsa da dayak atmayi normal sayip karisini kizini dovecek birine donusur her turlu kiz olsun erkek olsun cocugunun hayati mahvoldu.

Ok o zaman dewamke

Hadi abla git dayağını ye otur kocana kul köle ol ya.
Biz başka ihtiyacı olan gerçekten güçlü, bencil olmayan kadınlara yorum yapalım yol gösterelim. Sinir bozmaya dalga geçmeye mi geldin buraya.

Peki tam olarak bizden beklentiniz ne? Eşiniz size vurduğunda çöp kutusunun yanında tek ayak üstünde mi bekletelim?

Tayinim memlekete asla çıkmaz demişsiniz ama memurlarda böyle bir hak var diye biliyorum boşanma durumunda.Birde ortada şiddet var gidip darp raporu alın bence çıkar tayininiz

Boşanamıyorum işte çok rezil bir durumdayım biliyorum her şey benim yüzümden ama çok yalnızım nereden başlayacağım ilk ne yapacağım bilmiyorum.
Herkes yazmış ne yapacağınızı nasıl bilmiyorsunuz dahala
Boşanamıyorum işte çok rezil bir durumdayım biliyorum her şey benim yüzümden ama çok yalnızım nereden başlayacağım ilk ne yapacağım bilmiyorum.

Gerçekten normal değilsiz,kesinlikle destek almanız gerekiyor.Ben boşandım evet çokta mutlu oldum.Klavye delikanlılığı da yapmıyorum hiç.Boşanırken ne birikmiş param vardı,nede bir işim vardı.Tabiki zorlu süreçlerden geçtim ama rezil bir hayat yaşamaktansa hayat ile mücadele etmek daha gurur vericiydi.Evlilikleriniz harika mı diye sormuşsunuz,harika evlilik tanımınız nedir acaba?

Güzel hocam küçük bir bebeğin var çok kötü bir durumdasın diye kelimelerime dikkat etmeye çalışacağım kimseyi yargılamak haddim değil ama eşin için bir eğitimci nasıl böyle cahil olabilir diye şaşırıyorsun ya ben de senin için bir eğitimci nasıl bu kadar kendini aşağılatabilir diye şaşırıyorum. Boşanmak için annenin desteğine ihtiyacın yoktu ki mesleğin var kendi başının çaresine bakabilirdin. Şiddettin affı olmaz kucağında bebekle sana neler yapıyor yarın çocuğuna da yapacak belki bunu düşündün mü hiç ? Seni öyle güzel kullanmış ki gerçekten hani bir kullandırt iki kullandırt ama bu kadarı çok fazla. Hala mesajının sonunda bile düzelir mi umudu taşıyorsun o kadar manipüle edilmişsin ki. Lütfen çocuğu bahane etme şu an çocuğa yapacağın en büyük güzellik bu evliliği bitirmek. Evli kaldıkça bu kredi bitse yeni krediler eklenir emin ol seni ikna eder yani buna. Psikolojik destek alma imkanın varsa al bu durumdan kurtulabileceğine inancın olursa daha çabuk hareket edersin .

Biraz büyüyünce o çocukta yiyecek dayak,emin ol.

Erkek olsa da dayak atmayi normal sayip karisini kizini dovecek birine donusur her turlu kiz olsun erkek olsun cocugunun hayati mahvoldu.

orası öyle de az empati yapsın diye kız çocuğunu bilerek kullandım. yoksa her türlü sağlıksız büyüyecek çocuk. evdeki erkek figüründen kızda olsa erkekte olsa kocalık vasfının normalini bu zannedecekler.

Hep kötü şeyleri yazdım ancak baba olarak çok ilgili birisi. Sonrasında o da çok pişman oluyor bebeğin yanında böyle tartışıyoruz diye. İşten geldiği gibi hemen alır ilgilenir.

Annesine siddet uygulayan bir herif asla iyi bir baba degil. Kendinize gelin. Siz evde ne kadar mutlusunuz ki? Bu hic anneliginize yansimayacak mi saniyorsunuz?

O zaman gidin cekmeye devam edin. Allah Allah. Insanlar size burda normalde olmasi gerektigini yaziyor. Siz bu toksik evliligin icinde oldugunuz icin görmediklerinizi söylüyorlar. Bari gidin de ikiniz de terapiye baslayin hemen. Madem böyle sorunlu bir herifi baba yaptiniz. Bari sorumlulugu alin ve beraber terapiye baslayin. Klavye delikanlilari demek

Bence bir an önce cesaretinizi toplayın ve harekete geçin. Bu evlilikte saygı sevgi yüzyüze bakılacak bişey bile kalmamış. Şiddet in her türlüsü var. Bu evde bir bebek var çocuğunuzda bu görüntüye mahsur mu kalsın? Yazık günah. Siz mesleği olan bir kadınsınız üstelik bir eğitimcisiniz her şeyin üstesinden gelirsiniz kimseye ihtiyacınız yok. Krediyi falan önemsemeyin ayrıca 4 yıl çokta uzun süre değil. Kredi sizin üstünüze ise evin size kalma ihtimali çok yüksek zaten. Her ne olursa olsun 5 kuruş paranız bile olmasa kadın sığınma evime giderdim ve çocuğumun yanında bu şiddete asla göz yummazdım. Bu şimdiden böyle ise durmayacak her geçen gün keşke daha önce bıraksaydım diye keşke çekersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…