Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Merhaba, tebrik ederim, çok mutlu oldum. biliyormusun gebelik haftamız aynı bende dün ogrendim fakat kalp atışını duymadan rahatlamayacagım. sağlıkla güzellikle alalım kucagımıza çocuklarımızı:)

günaydın kızlar
aranıza yeni geldim..bugün kolmene başlıyorum
ben son bir aya kadar çok kafama takmamıştım araştırmadımda sizden akıl-bilgi alayım dedim
bir kızım var 9 yaşında ikincimi erken doğum sebebiyle kaybettim 4 yıl oldu
2,5 yıldır korunmuyorum ama olmadı....ikisinde kolay hamile kaldığım için önemsememiştim ama yaşım 38 oalcaksa olsun artık diye dr gittim ve başladık....tahliller yapıldı bugün klomene başladım yarın rahim filmi istedi ama bu işlem beni çok korkutuyor
eşim çektirme diyor sizce daha yeni başladım bu ay ilaç kullanıp denemelimiyim olmazsa rahim filmini gelecek ay çektirsem...yoksa illa çektirmelimiyim karar veremedim. kime sorduysam hoş şeyler anlatmıyor..doktor anestezi alma dedi... ne yapmam lazım neye dikkat etmem lazım bilmiyorum akıl verin bana...

Evet kızlar cok dogru Bi vakti zamanı var ama iste sabrım kalmıyor bazen cok üzülüyorum acaba cok mu uzun sürecek korkusu bitiriyor beni .. ben tedbirimi alayım ins birde folik asiti bırakmıştım hangi markaya başlasam acaba gunde bir defa olanlar iyi galiba
Canım eger özel bir yerde yaptırırsan hic korkacak bisey degil inan ki iki uc dk bitiyor ben hic bisey anlamadım cok cok kolaydı Eylül'de çekildim bende yaptr cok fayda si oldugunu söylüyorlar cok basit bir problem vardır belki onunla açılır bos yere zmn kaybetmemiş olursunuz :)

Can'ım ben Folio kullanıyorum 3 aylık 40 TL gibi ama Dr en iyisi bu içinde çinko b12 falanda var demişti artık hepimiz için hayırlısı Can'ım inşallah bu ay olur ne diyeyim

Hoş geldin canım,
Kaybın için başın sağolsun Çok zor gerçekten Rabbim insanı türlü türlü sınavlardan geçiriyor İnşallah bizlerinde sınavı artık bitmiştir Benimde oğlum var 8 yaşında inanılmaz bir kardeş özlemi ve isteği içinde 2 yıl olacak neredeyse iki kimyasal gebelik ve birde kürtaj var kalp atışı olmadığı için Kendiliğinden olamadı ilaç tedavisi oluyorum bende serophene ve iğneler var sonra da kan sulandırıcı geri sayım başladı son 8 gün inşallah gerçek sağlıklı bir gebelik olur, rabbim sana da nasip etsin tez zamanda...Rahim filmi için ben çektirmedim ama çektiren arkadaşlar çok zor olmadığını söylüyor, rabbim zamanını biliyordur elbet, belki de bizler için zaman daha gelmemiştir... HAyırlısı olur inşallah...

yaa demek Allah izin verirse aynı zamanlarda doğum yapacağız. hadi hayırlısı
darısı tüm isteyenlere inşallah...

kızlar bat bugündü ama test yapmadım...( dün gece yatmadan dayanamadım yaptım silik bile çıkmadı bende bugün yapmadım( merak diyorum yarın da olmazsa öyle yapıcam tekrar gebelik testi dua edin benim için hayırlısıyla gebelik olsun bende de

Adet günümü 2 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ertesi sabah uyduruk bir test uyguladım. Sonuç pozitif. Hayat sürprizlerle dolu. İnşallah hakkında hayırlısı olsun.

Adet günümü 2 gün geçtikten sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ertesi sabah uyduruk bir test uyguladım. Sonuç pozitif. Hayat sürprizlerle dolu. İnşallah hakkında hayırlısı olsun.
bu haber iyi geldi inşaallah bende güzel haberler alır sizinle paylaşırım canım, yatmadan önce iyi geldi:)

bu haber iyi geldi inşaallah bende güzel haberler alır sizinle paylaşırım canım, yatmadan önce iyi geldi:)
günaydın canım inan bende aynı fikirdeyim hiç bir zaman ümitsiz olma ama çok da kendini kaptırma bir kere her ay hamile kalma ihtimalim yüzde yirmibeş miş bunu düşün hiç ihtimal yok değil ama kesin olacak da değil...bende beklemedeyim bat pazartesi heyecan doruk ta ama ihtimal çok düşük..

Kızlar nerelerdeydiniz buralar çok ıssız kalmış bakıyorum bakıyorum kimse yok ben de aynı HurremSultan gibiyim adet günüm yaklaştıkça içimdeki Ümit azaldı sanki yine adet olacakmışım gibi geliyor pazartesi belli olur var yada yok....

Can'ım buralardayım beklemedeyim benim de son beş gün test için kararsızım yapsam mı yapmasam mı bilemedim belki salı yaparım umut iyice azaldı gibi sanki ara ara batmalar dışında hiç birşey yok dün yoğundu batma bugün o kadar değil artık nasip be güzelim bu ay pek ümitli olduğumdan temmuz annelerin de yazmıştım orada da bizim gibi çok sıkıntı yaşayan insan var çok samimi ortam gel istersen moral oluyoruz çok

Canım benim Ümitler tamamen suya düştü bu sabah Ateşim düştü bu gün yada yarın gelir artık kırmızılar... Okadar kötüyüm ki bu ay olmasını herşeyden çok istemiştim nasip olmadı yine ben geçen de oraya bakmak için girmiştim ama geçen sene temmuz annelerine yazdıklarımı gördüm çok kötü oldum bu ay da bütün ümitler bitti bu arada iki arkadaşımın daha hamileliğini öğrendim dayanamıyor gibi oluyorum bazen boğuluyorum ama olmuyor yeniden tutunmaya çalışıyorum...

Merhaba kızlar. Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce çok rahattım. Hamilelik kafamda yoktu. Hamileliğimi öğrendikten sonra forumda bir sürü yazı okudukça gerildim. İki sene sonra ilk defa gebe kaldım. Ya benimkinin de kalbi atmazsa, düşerse diye düşünceler var kafamda. Bulantılarım var ama ara ara bulantılar olmuyor. Bişeyler ters mi gidiyor demekten kendimi alamıyorum. Kalp atışını duyma zamanına kadar doktora gitmeyi de düşünmüyorum. Doktor şimdi gidersem kalp atışını duymayı bekleyelim der diye gitmek istemiyorum. Ben öyle bekleyemem ki. Atmıyorsa hemen bilmem lazım. Oooffff

Enfal seni o kadar iyi anlıyorumki. bende de o hayal kırıklıkşarını bilmez miyim. Ama son aylarda bir anda kestirip attım kafamdan. Olmuyorsa olmuyor dedim. Ama hiç beklemediğim bir anda oldu işte. Birinciler okdu ikincilerde olacak inşallah. Sen içini ferah tut.

Off Can'ım ya hayırlısı dur bakalım vardır bir hayır Rabbim bize de nasip edecek inşallah üzme sakın kendini umutsuzluk bende de var ne yapayım içim allak bullak Rabbim hayırlısını versin dün bende kuzenin hamile olduğunu öğrendim üstelik yeni evlendi eylülde hemen kalmış istiyordu zaten hemen yapacağım diyordu anlanıyorum ki ben neden böyle oluyor

Can'ım eğer seni strese sokuyorsa bir süre uzak dur internetten benim yaşadıklarımı biliyorsun elinde olsa da olmasa da bazı şeyleri yaşıyor görüyorsun Rabbim inşallah o kötü günleri yaşatmaz Sana sağlıkla alırsın kucağına hiç düşünme kaderde ne varsa o oluyor kan değeri ikiye katlıyor mu bak ondan sonra 7. Hafta da gidersin olmazsa Nasıl daha iyi hissedeceksen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…