Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Can'ım eğer seni strese sokuyorsa bir süre uzak dur internetten benim yaşadıklarımı biliyorsun elinde olsa da olmasa da bazı şeyleri yaşıyor görüyorsun Rabbim inşallah o kötü günleri yaşatmaz Sana sağlıkla alırsın kucağına hiç düşünme kaderde ne varsa o oluyor kan değeri ikiye katlıyor mu bak ondan sonra 7. Hafta da gidersin olmazsa Nasıl daha iyi hissedeceksen artık
doğru söylüyorsun . biraz daha sakin olmam lazım. bebek için de hayırlısı olsun

Enfal seni o kadar iyi anlıyorumki. bende de o hayal kırıklıkşarını bilmez miyim. Ama son aylarda bir anda kestirip attım kafamdan. Olmuyorsa olmuyor dedim. Ama hiç beklemediğim bir anda oldu işte. Birinciler okdu ikincilerde olacak inşallah. Sen içini ferah tut.
Canım benim çok sağol biliyorum inan beni anlayan insanlarla olmak çok güzel... Benim de üç sene oldu hani hiç hamile kalmasaydım belki kestirip atabilirdim ama iki hamilelik bir düşük bir kimyasal benim psikolojimi alt üst etti... Sen inan forumlara takılma İman ilk hamileliğimde bişey bilmezdim ikincide öğrendim herşeyi ve neden korktuysam başıma geldi lütfen içini ferah tut bol bol dua ve başka işlerle meşguliyetle bu günleri atlatacaksın sonrada kalp atışı cinsiyeti derken bebişin kucağında olacak Allah'ın izniyle... İnan buna sadece inan.. Ve kesinlikle olumsuzu çağırma..

Merhaba kızler nasılsınız size bisey danışmak istiyorum hamilelik idrar testinde ne zaman çıkar yarın sogan kürüne başlamayı düşünüyorum ama olmaz ya belki işte bi ihtimal ya hamileysem falan diyede düşünmeden yapamıyorum çünkü göğüslerimde anlam veremediğim bi ağrı var belki psikolojik belki adet hazırlığı bilemedim ama yanıyo göğüslerim normalde adetime bi hafta falan kala ağrım olur ama neredeyse iki hafta var adetime yarın test yapsam acaba olurmuki yani çıkarmıki bilemedim yaa bana bi akıl verin

Birde varya bizimle bu kaderi paylasıp hamile kaldığı halde burda halen bize destek olan derdimizi halen paylaşan arkadaşlarımız iyiki varsnz ya

Canım benim çok sağol biliyorum inan beni anlayan insanlarla olmak çok güzel... Benim de üç sene oldu hani hiç hamile kalmasaydım belki kestirip atabilirdim ama iki hamilelik bir düşük bir kimyasal benim psikolojimi alt üst etti... Sen inan forumlara takılma İman ilk hamileliğimde bişey bilmezdim ikincide öğrendim herşeyi ve neden korktuysam başıma geldi lütfen içini ferah tut bol bol dua ve başka işlerle meşguliyetle bu günleri atlatacaksın sonrada kalp atışı cinsiyeti derken bebişin kucağında olacak Allah'ın izniyle... İnan buna sadece inan.. Ve kesinlikle olumsuzu çağırma..
Enfal... yazdıklarınla içimde bir yerlere dokundun. çok duygulandım, gözlerim doldu... ne oluyor bana böyle... canım çok sağol. samimiyetini yüreğimde hissettim resmen.

Enfal... yazdıklarınla içimde bir yerlere dokundun. çok duygulandım, gözlerim doldu... ne oluyor bana böyle... canım çok sağol. samimiyetini yüreğimde hissettim resmen.
hep bunlar bebişten işte..annesini duyguasal yapıyor baksana.. canım inan tüm samimiyetimle söylüyorum yüreğini ferah tut buradan bize bebeğimi kucağıma aldım diye yazacaksın... bizede aklına geldikçe dua et... bu yolda evlatlarımız için kardeş nasip etsin rabbim...

Merhaba kızler nasılsınız size bisey danışmak istiyorum hamilelik idrar testinde ne zaman çıkar yarın sogan kürüne başlamayı düşünüyorum ama olmaz ya belki işte bi ihtimal ya hamileysem falan diyede düşünmeden yapamıyorum çünkü göğüslerimde anlam veremediğim bi ağrı var belki psikolojik belki adet hazırlığı bilemedim ama yanıyo göğüslerim normalde adetime bi hafta falan kala ağrım olur ama neredeyse iki hafta var adetime yarın test yapsam acaba olurmuki yani çıkarmıki bilemedim yaa bana bi akıl verin
canım ben zannetmiyorum çıkacağını çünkü yumurtlama günü adetten yaklaiık 14 gün öncedir.. yani sen şu aralar daha yumurtlama günlerindesin büyük ihtimal ve yumurtlamadan 8-9 gün sonra kanda 12-14 gün arasında da idrarda çıkar... soğan kürü adet bitiminden 3 gün sonra başlanıyor diye biliyorum ama sen biraz geç mi kaldın

hep bunlar bebişten işte..annesini duyguasal yapıyor baksana.. canım inan tüm samimiyetimle söylüyorum yüreğini ferah tut buradan bize bebeğimi kucağıma aldım diye yazacaksın... bizede aklına geldikçe dua et... bu yolda evlatlarımız için kardeş nasip etsin rabbim...
Canım dayanamadım bende test yaptım kocaman bir negatif tabi ki bugün yumurtlamadan sonraki 12. gün olsaydı silikte olsa çıkardı :KK43: Her şeyden bıktım artık gerçekten canıma tak dedi artık ya bundan sonra tedavi falan istemiyorum. Kendime iğne bile yaptım daha ne yapayım bilmiyorum sürekli dua ediyorum. BU sınavı geçemeyeceğim belli bir şey, Allah evladıma sağlık versin onu da kardeşsiz hayata alıştırmaktan başka çarem yok zaten...

Canım dayanamadım bende test yaptım kocaman bir negatif tabi ki bugün yumurtlamadan sonraki 12. gün olsaydı silikte olsa çıkardı :KK43: Her şeyden bıktım artık gerçekten canıma tak dedi artık ya bundan sonra tedavi falan istemiyorum. Kendime iğne bile yaptım daha ne yapayım bilmiyorum sürekli dua ediyorum. BU sınavı geçemeyeceğim belli bir şey, Allah evladıma sağlık versin onu da kardeşsiz hayata alıştırmaktan başka çarem yok zaten...
canım benim inan aynı durumdayım dün ateşimin düştüğünü görünce şok oldum okadar iyi gidiyordu ki 36.9 du hep birden 36.6 ya düştü sabah inanamadım tekrar tekrar ölçtüm ama maalesef bu gerçek ve bu gün bat günün ve hafif lelekenmeyle başladı adetim akşama kesin gelir.. çok kötüyüm ama iyi olmaya çalılışıyorum bu arada senin daha adet günün gelmediği için bence bir ihtimal hamile olma ihtimalin devam ediyor ama benim kesin yok... gerçekten herşey boş tedavi falan... ama elimizden bir şey gelmeyince sebeplere sarılıyoruz.. maddiyatla elde edilecek bişey değil... elimizden gelen bşey yok...çaresiziz

canım benim inan aynı durumdayım dün ateşimin düştüğünü görünce şok oldum okadar iyi gidiyordu ki 36.9 du hep birden 36.6 ya düştü sabah inanamadım tekrar tekrar ölçtüm ama maalesef bu gerçek ve bu gün bat günün ve hafif lelekenmeyle başladı adetim akşama kesin gelir.. çok kötüyüm ama iyi olmaya çalılışıyorum bu arada senin daha adet günün gelmediği için bence bir ihtimal hamile olma ihtimalin devam ediyor ama benim kesin yok... gerçekten herşey boş tedavi falan... ama elimizden bir şey gelmeyince sebeplere sarılıyoruz.. maddiyatla elde edilecek bişey değil... elimizden gelen bşey yok...çaresiziz
Ah be güzelim artık iyi olamıyoruz ki, benimde belim ağrımaya başladı Son 3 gün güzelim benimde olsa silik bile olsa gölge gibi bile olsa çıkardı ufak tefek belirtiler olurdu :KK43: hiç bir şey yok :KK43: Zaten histe yok :KK43: Nasipten ötesi olamıyor işte, ben gerçekten tedavi işini bırakmaya kadar verdim. Olmuyor, olmayacak belli zorlamaya gerek yok belki de hayırlısı tek çocuk olması, zaten hamile kalıp yine aynı şeyler olacaksa hiç hamile de kalmayayım daha iyi, öyle dua ettim hep yine aynı şeyler olacaksa hamile olmayayım diye dua ettim. Bilmiyorum ki kızgınım, üzgünüm,ama en çok yorgunum psikolojim çok bozuk gerçekten, insanlar patır patır doğuruyor ya şaka gibi. Çok bir şey istemedik ki biz Rabbimizden sağlıklı bir evlat daha istedik... Artık vazgeçiyorum ben arkadaşım foruma da girmem muhtemelen regl olduktan sonra ikinci çocuk sayfasını artık kapatacağım. Kendime zarar veriyorum, Rabbim evlatlarımızı bağışlasın...

Ah be güzelim artık iyi olamıyoruz ki, benimde belim ağrımaya başladı Son 3 gün güzelim benimde olsa silik bile olsa gölge gibi bile olsa çıkardı ufak tefek belirtiler olurdu :KK43: hiç bir şey yok :KK43: Zaten histe yok :KK43: Nasipten ötesi olamıyor işte, ben gerçekten tedavi işini bırakmaya kadar verdim. Olmuyor, olmayacak belli zorlamaya gerek yok belki de hayırlısı tek çocuk olması, zaten hamile kalıp yine aynı şeyler olacaksa hiç hamile de kalmayayım daha iyi, öyle dua ettim hep yine aynı şeyler olacaksa hamile olmayayım diye dua ettim. Bilmiyorum ki kızgınım, üzgünüm,ama en çok yorgunum psikolojim çok bozuk gerçekten, insanlar patır patır doğuruyor ya şaka gibi. Çok bir şey istemedik ki biz Rabbimizden sağlıklı bir evlat daha istedik... Artık vazgeçiyorum ben arkadaşım foruma da girmem muhtemelen regl olduktan sonra ikinci çocuk sayfasını artık kapatacağım. Kendime zarar veriyorum, Rabbim evlatlarımızı bağışlasın...
aynen öyle evlatlarımızla bile yeteri kadar ilgilenemiyoruz bu bebek işini düşünmekten oğlum kucağıma atlıyor korkuyorum ya bebbek varsa diye hep bi dikkat durumundayım aman ya varsa baş ağrısı çekiyorum ilaç alamıyorum ya varsa diye yıllar böyle geçiyor çok yoruldum gerçekten ama elimiz kolumuz bağlı bakalım neler olacak bırakma sen yine buraları en azından dertleşiyoruz belki bir gün güzel haberler veririz birbirimize ümidimizi kesmeyelim yine de

aynen öyle evlatlarımızla bile yeteri kadar ilgilenemiyoruz bu bebek işini düşünmekten oğlum kucağıma atlıyor korkuyorum ya bebbek varsa diye hep bi dikkat durumundayım aman ya varsa baş ağrısı çekiyorum ilaç alamıyorum ya varsa diye yıllar böyle geçiyor çok yoruldum gerçekten ama elimiz kolumuz bağlı bakalım neler olacak bırakma sen yine buraları en azından dertleşiyoruz belki bir gün güzel haberler veririz birbirimize ümidimizi kesmeyelim yine de
Ben de bir ara hep senin gibi idim ya hamile isem diye ne çocuğu kucağıma alabiliyordum ne ufak birey kaldıramıyordum her ay hergün ateş ölçmekten bıkmıştım migrenim var Ağrıdan ölsemde ya hamile isem diye Ağrı kesici içemiyordum.dolaba tabağa korkumdan uzanamıyordum.baktım psikolojim gerçekten bozulmaya başladı.kendimi rahat olmaya zorladım.bebek düşüncesini aklından çıkarmak mümkün değil ama hareketlerimde kısıtlama yapmamaya çalıştım.dolaba uzanırken ya da kızımı kaldırırken hep aklıma geldi ama kendimi engellemedim besmele çekip yapmam gerekeni Yaptım Rabbim varsa sen Koru dedim hareketlerimde kısıtlama yapmadım sadece ilaç içmedim bu bana biraz olsun iyi geldi.zaten bundan 3-4 ay sonra bebeğim de geldi inşallah.rabbim sana da en kısa zamanda göndersin inşallah.aklından çıkart demiyorum çünkü biliyorum ki mümkün değil ama biraz rahat olmaya çalış hareketlerinde kısıtlama yapmamaya çalış bu şekilde kendimize zarar veriyoruz :KK43:

yapmayin arkadaslar kendinizi bu kadar yipratmayin. gebeligin ilk 3 ayinda bebek hic bir sekilde disardan bulunan etkenlerden etkilenmiyor. burda ata biniyorlar yeni hamileler. 9 ay bisikletin uzerinde nerdeyse butun kadinlar. bisikletle ise giderler alisverise cocuklari okula gotururler. olsa onlara olurdu. etmeyin eylemeyin kendinize bu kadar eziyet etmeyin.

İnşallah Enfal. Rabbim hepimize en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli zeki güzel akıllı hayırlı evlatlar nasip eylesin

yapmayin arkadaslar kendinizi bu kadar yipratmayin. gebeligin ilk 3 ayinda bebek hic bir sekilde disardan bulunan etkenlerden etkilenmiyor. burda ata biniyorlar yeni hamileler. 9 ay bisikletin uzerinde nerdeyse butun kadinlar. bisikletle ise giderler alisverise cocuklari okula gotururler. olsa onlara olurdu. etmeyin eylemeyin kendinize bu kadar eziyet etmeyin.
Seninle aynı düşüncedeydim ta ki iki kere düşük yapana kadar... Hiç dikkat etmedim ilkinde ev taşıdım perde astım doğumun olacağı gün duvar sildim. Düşün okadar... İkinci de de hiç önemsemedim ilkinde neler yaptım doğdu dedim kanamam başladı doktor yatıracaktı yok dedim doğacağı varsa doğar ama o bebeği tuvalette görünce benden kopmuş beni bırakmış hep kendimde suç buldum... Ve belki sana saçma gelecek ama bir daha ki hamileliğimde kim ne derse desin ben herşeye dikkat ederim... Çünkü o acı hala içimde... Ve üçüncü bebeğimi de kaybettim ben... Yoktur dedim test yapmıştım negatif çıkmıştı kendimi yollara verdim yürüdükçe yürüdüm ağladım hamile değilim diye çok yordum üç gün kendimi hiç evde durmadım.. Ve bir baktım hamileyim birde baktım ki kaybetmişim... Hayat çok kısa ve o hayata hep mi geç kalır bir insan ben hep geç kaldım... Şimdi nerde bi hamile görsem korkumdan aman dikkat et diyorum hep istemsiz...hani bir laf vardır eğaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlarmış... Ben artık o dikkat eden insanları çok iyi anlıyorum...

Öfff kzlar yaa msjlarınız beni çok üzdeü.Keşke burada hamilelik günlerimizin nasıl geçtiğini konuşuyor olabilseydik Vallahi benimde hiccc ümidim yok zaten sadece göğsümde biraz ağrı var oda kesin psikolojiktir.Millet öyle doğruyo kimi istemeden hamile kalıyo kimi korunurken.Bilmem vardır bunda da bi hayır diye diye bir yılı daha geride bırakıcam önümüzdeki ay ve zaman geçtikce insanın ümidide azalıyo işte belkide en doğrusu çocuklarıma kardeşlerinin olamayabileceğini anlatmak nasıl anlatırız orasını hiççç bilmiyorum.Her ay psikolojikmen hamile moduna girmekten bende sıkıldım belkide olacak ama artık Allahm affetsin hiççç bi bebeğimindaha olacağına inancım kalmadı herşeyim alt üst oğlumla bile vakit geçirmekten yoksun kalmış bir anneye dönüştüm.Kim ne dediyse yaptm duaysa dua , kürse kür bitek ilaç kullanmadm onuda Allah nasip etmedi amannn belkide dediğiniz gibi hiç açıl.icak bi sayfayı zorlamanın bi anlamı yok.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versinHamile olan arkadaşlarım Allah hepinizin yardımcısı olsun belkide birdaha yazmam hatta girmem en azından ümidi olan arkadaşlarımızın ümidi kırılmasn ......

benimde durumum aynı burda olarak belkide umudu olnların umudunu kırmış oluyorum... belki başka konulara geçme zamanı geldi... üç yıl doldu dördüncü yıla girdim ama artık yeter gerçekten sıkıldım bu bekleyişten... bir gün umut olsun diye size yazarım inşallah.. çok ümitsizdim bakın benimde oldu diye ... allaha emanet olun bol bebekli bir sayfa olsun arada okurum yazdıklarınızı...

Kızlar iyi geceler
Malesef regl oldum 2 gün erken geldi üstelik :KK43: Herşey nasiple Rabbim hayırlısını versin nasipten fazlası olamıyor ne yazık ki :KK43: belki de zorlamamam lazım Rabbim belki tek çocuk yazmıştır, zaten o çok kardeş istediği için bu kadar çırpındım ama bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki :KK43: Benim kaderimde ikinci kez anne olmak yokmuş :KK43: buraya da yazmak istemiyordum ama o Zaman iyice kapacağız içimize burada en azından can yoldaşı oluyoruz birbirimize...Gitmeyelim Veson Veson Enfal97 Enfal97 Z zaynap biz birbirimize güç veriyoruz... Resmen iki gündür eksikliğinizi hissettim elbet bizimde Zaman'ımız gelecek...

merhaba henüz geçmiş sayfaları okumadım ama başlık yeterli geldi :)..benimde tam 2.5 sene oldu buaradada 4 düşüğüm var.Oğlum çok istiyor o yüzden deniyorum ama geçen ay tedaviye rağmen olmadı bu ayda tedavideyim ama başka sorunlarım çıktı bu seferde yani buaydanda umutlu değilim nitekim bakıyorum da zamanda hızlı geçiyor ve ben çokkk yoruldum eskiden çok kolay gelirdi şimdiyse daha önce nasıl doğurmuşum diye inanamıyorum bi okadar hayal gibi yeniden doğum yapabilmek bu süreci yaşayabilmek imkansız sanki.Ama biliyorum ki imkansız kul için var.Derdimizden büyük Rabbimiz var.Yazmak istedim sadece inşallah benim gibi olan kim varsa bende dahil evladına ve eşine aileye bir kardeş verebilmeyi nasip eder Rabbim o mutlu günü inşallah yaşarız

Kızlar iyi geceler
Malesef regl oldum 2 gün erken geldi üstelik :KK43: Herşey nasiple Rabbim hayırlısını versin nasipten fazlası olamıyor ne yazık ki :KK43: belki de zorlamamam lazım Rabbim belki tek çocuk yazmıştır, zaten o çok kardeş istediği için bu kadar çırpındım ama bazı şeyler elimizde değil ne yazık ki :KK43: Benim kaderimde ikinci kez anne olmak yokmuş :KK43: buraya da yazmak istemiyordum ama o Zaman iyice kapacağız içimize burada en azından can yoldaşı oluyoruz birbirimize...Gitmeyelim Veson Veson Enfal97 Enfal97 Z zaynap biz birbirimize güç veriyoruz... Resmen iki gündür eksikliğinizi hissettim elbet bizimde Zaman'ımız gelecek...
Rabbim bizleri çok bekletmesin inşallah çok üzülmedim sanıyordum Hürrem ama dün gece yatağa girdim ve 1,5 senedir yaşadıklarım şu son iki gün yaşadıklarım bir film şeridi gibi Gözümden geçti ağlamaktan uyuyamadım.gerçekten çok yorulmuşum.uzun süre sonra kavuşup da daha sevineneden kaybetmek gerçekten beni yıprattı.korkumdan daha takvim bile koyamamıştım ki Korktuğum Başıma geldi.hamile kalma sevincimi bile doyasıya yaşayamadım:KK43: Hürrem bu benim 4. Kayıp ama inan ki en zoru bu oldu en çok üzen Ağlatan gerçekten istiyordum.tabbim tekrar nasip etsin ama bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir evlat inşallah.şuan tek düşüncem biran önce bu zorlu Süreci atlatıp yeniden Çalışmalara başlamak Rabbim bizlere nasip etsin tekrardan evlat sahibi Olmayı yavrularımıza KARDEŞ Dünya'ya getirmeyi.rabbim bizleri çok bekletmesin ellerimizi boş çevirmesin inşallah

X