Ben ayın 21 inde iğne vuruldum.bugün 17. ci gün canım.İnşallah sende hamile kalırsın vesoncum.sende herhangi bir sorun varmıydı klomen kullandın mı?birde doktor kaçgün çalışma yapın dedi.biz 4 defa anca yapabildik.. Hayırlısı bakalım. Nedendir bilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum.. Eşimin sözüde beni etkiledi galiba..genelde onun hisleri tutar. Hayırlısı olsun bakalım..Cnm bugün iğneden sonraki kaçıncı Gündesin? Ben de bugün vuruldum hadi Hayırlısı
Inşallah cnm hamilesindir.merakla bekliyorum benimki sebepsiz bir sene önce boş gebelik oldu ondan sonra gebe kalamadım.dr bir seneyi geçmiş rahim filmi çekelim ama bu ayda klomen kullan son kez dedi yoksa hiç haz etmiyorum klomene.yarın test yapacaksın sanırım varsa kesin çıkar yoksa da Hayırlısı olsunBen ayın 21 inde iğne vuruldum.bugün 17. ci gün canım.İnşallah sende hamile kalırsın vesoncum.sende herhangi bir sorun varmıydı klomen kullandın mı?birde doktor kaçgün çalışma yapın dedi.biz 4 defa anca yapabildik.. Hayırlısı bakalım. Nedendir bilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum.. Eşimin sözüde beni etkiledi galiba..genelde onun hisleri tutar. Hayırlısı olsun bakalım..
İğneden yaklaşık 36 saat sonra ilişki ondan sonrada Günaşırı dedi.Ben ayın 21 inde iğne vuruldum.bugün 17. ci gün canım.İnşallah sende hamile kalırsın vesoncum.sende herhangi bir sorun varmıydı klomen kullandın mı?birde doktor kaçgün çalışma yapın dedi.biz 4 defa anca yapabildik.. Hayırlısı bakalım. Nedendir bilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum.. Eşimin sözüde beni etkiledi galiba..genelde onun hisleri tutar. Hayırlısı olsun bakalım..
Herşey gönlünce olsun cnmKızlar bende Dr dan geldim bugün 1 hafta oldu çok çok az kanama oluyor rahim temizlenmiş hiç birşey kalmadı zaten gebelik belirtileri de artık geçti tamamen tarlusal diye r ilaç verdi 10 gün sonra başlayacak 6 gün kullanacakmışım regl olunca 5. Gün gel dedi bu arada corasprin folikasit ve glikofen devam bu sürede ben yine de korunmayı düşünmüyorum zaten olmuyor e. Azından 2 ay heyecan Yaşamamış olurum görüştüğüm bir peritinoji Dr U var o da korunma dedi 10 haftadan küçük gebeliklerde korunmaya gerek yokmuş benimki 9 haftaydı ama 6 da kalmıştı Hayırlısı bakalım zaman ne getirecek 2-3 ay tedavi falan düşünmüyorum Rabbim be nasip ederse o oluyor kuzum çok istiyor Rabbim onun yüzüne Gülsün inşallah bizi değil onu sevindirsin Hayırlısı ile nasip etsin... Hepimiz mutluluk dolduralım burayı inşallah...
Aminnnn Hürremcim.. İnşallah herşey gönlünce olsun kuzum...Kızlar bende Dr dan geldim bugün 1 hafta oldu çok çok az kanama oluyor rahim temizlenmiş hiç birşey kalmadı zaten gebelik belirtileri de artık geçti tamamen tarlusal diye r ilaç verdi 10 gün sonra başlayacak 6 gün kullanacakmışım regl olunca 5. Gün gel dedi bu arada corasprin folikasit ve glikofen devam bu sürede ben yine de korunmayı düşünmüyorum zaten olmuyor e. Azından 2 ay heyecan Yaşamamış olurum görüştüğüm bir peritinoji Dr U var o da korunma dedi 10 haftadan küçük gebeliklerde korunmaya gerek yokmuş benimki 9 haftaydı ama 6 da kalmıştı Hayırlısı bakalım zaman ne getirecek 2-3 ay tedavi falan düşünmüyorum Rabbim be nasip ederse o oluyor kuzum çok istiyor Rabbim onun yüzüne Gülsün inşallah bizi değil onu sevindirsin Hayırlısı ile nasip etsin... Hepimiz mutluluk dolduralım burayı inşallah...
Hadi cnm ya gerçekten bu test hiç hüvenilir değil kaçkişi bu test Yüzünden ümitlenip hayal kırıklığı Yaşadı.cnm yeni ay yeni ümitKızlar benim sonuc negatif off bir daha bu testen asla almayacağım cok ümitlendim yaa çizgiyi görünce ve hemen belirdi cizgiNeden adet olmadım ki acaba bugun bat gunüm Umutlar diger aya kaldı artık 11 ay oldu bende adet olmak icin soğan suyu iceyim bari aonra da hormon testi yaptırıcam artık bakılmanın zamanı geldi en azından daha fazla gec kalmamış olurum .. HurremSultan bence de CNm Dr da oyle dediyse hic korunma hayırlı zmanada saglikla gelsin ins ikinci yavrularımız
Aynen oyle bakalım ins nasip kısmet rabbimin vardır bir bildigi hayırlı zmanada gelsin insHadi cnm ya gerçekten bu test hiç hüvenilir değil kaçkişi bu test Yüzünden ümitlenip hayal kırıklığı Yaşadı.cnm yeni ay yeni ümit
Geç döllenme olmasın canım ya...soğan suyu içme nolur nolmaz.. Sonuç kesin mi canım ya.. Hamile olduğunu düşünüyordum...Hayırlısı olsun üzülme fezacım...Kızlar benim sonuc negatif off bir daha bu testen asla almayacağım cok ümitlendim yaa çizgiyi görünce ve hemen belirdi cizgiNeden adet olmadım ki acaba bugun bat gunüm Umutlar diger aya kaldı artık 11 ay oldu bende adet olmak icin soğan suyu iceyim bari aonra da hormon testi yaptırıcam artık bakılmanın zamanı geldi en azından daha fazla gec kalmamış olurum .. HurremSultan bence de CNm Dr da oyle dediyse hic korunma hayırlı zmanada saglikla gelsin ins ikinci yavrularımız
Bizede öyle demişti. İğneden önceki gece çalışma yapamadık.ben uyuyakalmışım kızı uyutmaya çalışırken..sabaha karşı uyudu sıpa....sanki anlamıştı...İğneden yaklaşık 36 saat sonra ilişki ondan sonrada Günaşırı dedi.
Sanmıyorum CNm ya bugun bat gunüm olsa mutlaka belli olmaz miydiGeç döllenme olmasın canım ya...soğan suyu içme nolur nolmaz.. Sonuç kesin mi canım ya.. Hamile olduğunu düşünüyordum...Hayırlısı olsun üzülme fezacım...
Ovulasyon tarihini bilmiyorsan geç yumurtlamış ve geç döllenmiş olabilirSanmıyorum CNm ya bugun bat gunüm olsa mutlaka belli olmaz miydi( 0.01 cikti sonuc ve idrar testi resmen pozitif pozitif bana bakıyor kırıp aticam valla
Bizede öyle demişti. İğneden önceki gece çalışma yapamadık.ben uyuyakalmışım kızı uyutmaya çalışırken..sabaha karşı uyudu sıpa....sanki anlamıştı...)))
Geç döllenme olabilir ya acele etme.sakın sogan suyu icme.büyük sözü dinle canım..Sanmıyorum CNm ya bugun bat gunüm olsa mutlaka belli olmaz miydi( 0.01 cikti sonuc ve idrar testi resmen pozitif pozitif bana bakıyor kırıp aticam valla
Aminnnnnn vesoncum...şimdiye kadar coktan doğurmalıydım ama uğraşmadım.çalısan anne olmak zor..şartlar böyle gerektirdi...hakkimizda hayırlısıHiç sorma benimki de Cadı çok fenalar Allah yokluklarını aratmasın
Âmin canım hepimiz için inşallahHerşey gönlünce olsun cnm
Inşallah arkadasım Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallahAminnnn Hürremcim.. İnşallah herşey gönlünce olsun kuzum...
Bazen aynı şeyi o kadar çok düşünüyorum ki bilemezsin yok kim bakacak yok şu borç bitsin yok vs. Yıllarca erteledim durdum şimdi hale bak 2 Yıldır Uğraş dur nasipte ne varsa onu yaşıyorsun işte ben oğlumda çok zorlandım çok erken kreşe başlattım eşim işi Gereği genelde yoktu çok yanlız büyüttüm gözüm korktu o zaman nasıl yapayım diye yıllarca spiral ile korundum sonra Battı çıkarttık Aklım gitti 3 ay hamile kalırsam diye ah ah şimdiki Aklım olsa 2 Yaşında gelmeden yapardım Yaşımda gençti o zaman herşey çok daha kolay olurdu şimdi iş işten geçti tabi ama neye yarar elde var 3 sağlıksız gebelik belki de çok büyük konuştum asla istemem bir daha diye Rabbim cezasını çektiriyor belki de büyük lokma ye büyük konuşma diye bundan 3-4 yıl evvel biri dese böyle uğraşacağımı hayatta inanmazdımAminnnnnn vesoncum...şimdiye kadar coktan doğurmalıydım ama uğraşmadım.çalısan anne olmak zor..şartlar böyle gerektirdi...hakkimizda hayırlısı
Ayy CNmBazen aynı şeyi o kadar çok düşünüyorum ki bilemezsin yok kim bakacak yok şu borç bitsin yok vs. Yıllarca erteledim durdum şimdi hale bak 2 Yıldır Uğraş dur nasipte ne varsa onu yaşıyorsun işte ben oğlumda çok zorlandım çok erken kreşe başlattım eşim işi Gereği genelde yoktu çok yanlız büyüttüm gözüm korktu o zaman nasıl yapayım diye yıllarca spiral ile korundum sonra Battı çıkarttık Aklım gitti 3 ay hamile kalırsam diye ah ah şimdiki Aklım olsa 2 Yaşında gelmeden yapardım Yaşımda gençti o zaman herşey çok daha kolay olurdu şimdi iş işten geçti tabi ama neye yarar elde var 3 sağlıksız gebelik belki de çok büyük konuştum asla istemem bir daha diye Rabbim cezasını çektiriyor belki de büyük lokma ye büyük konuşma diye bundan 3-4 yıl evvel biri dese böyle uğraşacağımı hayatta inanmazdım