Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

kızlar yavrularımının 4 ünün de kalbi atıyor dr yine de birini sonlandıralım die hayır dedim..ağlamaktan bi hal oldum yine
çok korkuyorum ne yapacam nasıl olacak die..

kızlar yavrularımının 4 ünün de kalbi atıyor dr yine de birini sonlandıralım die hayır dedim..ağlamaktan bi hal oldum yine
Allaha emanet inşallah doğru karardır canım...Canı veren Allah inşallah hepsini kucaklarsın..kendini üzüp durma..karnındakilerde etkilenir..:nazar::KK15::KK15:

image.jpg image.jpg
ŞUANDA SOL KASIĞIMDA ACAYİP BİR AĞRI VAR YA...ÖLÜYORUM VALLA...NOLDU BÖYLE ANLAMADIM GİTTİ...:KK17::KK17:
Aynen oyle baksana ben erken gebelik testi aldım yaptım sanki bir cizgi var gibi

Eki Görüntüle 1626261 Eki Görüntüle 1626262
Aynen oyle baksana ben erken gebelik testi aldım yaptım sanki bir cizgi var gibi
Evet çift çizgi ama Üzülerek bu teste çok güvenme derim çünkü birkaç arkadaş da Şahit oldum aynı bu şekilde çizgi vardı ama gebelik yoktu.umarım sen hamilesindir.senin adına çok sevindim bir başka testle tekrarla.dikkat et klozete gitmesin o da:KK66:
inşallah doğru karardır cnm eğer kararın kesin bu ise artık acaba ne olacak sağlıklı mı olacak sakat mı olacak erken mi doğacak falan diyerek aklını bulandırma inşallah herşey yolunda gider eşin ne diyor bu duruma

Evet çift çizgi ama Üzülerek bu teste çok güvenme derim çünkü birkaç arkadaş da Şahit oldum aynı bu şekilde çizgi vardı ama gebelik yoktu.umarım sen hamilesindir.senin adına çok sevindim bir başka testle tekrarla.dikkat et klozete gitmesin o da:KK66:

inşallah doğru karardır cnm eğer kararın kesin bu ise artık acaba ne olacak sağlıklı mı olacak sakat mı olacak erken mi doğacak falan diyerek aklını bulandırma inşallah herşey yolunda gider eşin ne diyor bu duruma
Ins sonuc pozitiftir CNm bakalım bir saat sonra kan sonucu alıcam umarım vardır o_O

TE="dilfeza, post: 42510230, member: 188409"]Sagolasin cnmm bakalım kanda ne var ne yok :)[/QUOTE]
İnşallah hamişsindirde bizede umut olursun tatlım.bende eşime erken hamilelik testi getir dedim.bakalım getirirse yarın sabah yaparım.inşallah pozitifi görürüz..

Canım Rabbim sağlıkla hepsini kucaklamayı nasip etsin hakkında Hayırlısı olsun inşallah seni ve bebişleri korusun

HurremSultan HurremSultan güzel dileklerin için teşekkürler canım...Dualarınızı eksik etmeyin canım... Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. İçindede bizlere....

X