- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allaha emanet inşallah doğru karardır canım...Canı veren Allah inşallah hepsini kucaklarsın..kendini üzüp durma..karnındakilerde etkilenir..kızlar yavrularımının 4 ünün de kalbi atıyor dr yine de birini sonlandıralım die hayır dedim..ağlamaktan bi hal oldum yine
çok korkuyorum ne yapacam nasıl olacak die..
inşallah canım rabbime sığındım elimden bir şey gelmiyor..Allaha emanet inşallah doğru karardır canım...Canı veren Allah inşallah hepsini kucaklarsın..kendini üzüp durma..karnındakilerde etkilenir..
Yaaa gercekten mı kıyamam onlara ben ( Rabbim hayırlı kapılar acsın CNm dularim sizinlekızlar yavrularımının 4 ünün de kalbi atıyor dr yine de birini sonlandıralım die hayır dedim..ağlamaktan bi hal oldum yine
bende kıyamıyorum Allah a havele ettim o yardım etsin ben kafayıyicem ihtimaller yüzünden..Yaaa gercekten mı kıyamam onlara ben ( Rabbim hayırlı kapılar acsın CNm dularim sizinle
canım haklısın çizgi var gibi yarın sbah tekrar et bence testi..Eki Görüntüle 1626261 Eki Görüntüle 1626262
Aynen oyle baksana ben erken gebelik testi aldım yaptım sanki bir cizgi var gibi
Ay evet fezacım ya.. İnşallah hadi bakalım.Eki Görüntüle 1626261 Eki Görüntüle 1626262
Aynen oyle baksana ben erken gebelik testi aldım yaptım sanki bir cizgi var gibi
Evet çift çizgi ama Üzülerek bu teste çok güvenme derim çünkü birkaç arkadaş da Şahit oldum aynı bu şekilde çizgi vardı ama gebelik yoktu.umarım sen hamilesindir.senin adına çok sevindim bir başka testle tekrarla.dikkat et klozete gitmesin o daEki Görüntüle 1626261 Eki Görüntüle 1626262
inşallah doğru karardır cnm eğer kararın kesin bu ise artık acaba ne olacak sağlıklı mı olacak sakat mı olacak erken mi doğacak falan diyerek aklını bulandırma inşallah herşey yolunda gider eşin ne diyor bu durumakızlar yavrularımının 4 ünün de kalbi atıyor dr yine de birini sonlandıralım die hayır dedim..ağlamaktan bi hal oldum yine
Ins sonuc pozitiftir CNm bakalım bir saat sonra kan sonucu alıcam umarım vardırEvet çift çizgi ama Üzülerek bu teste çok güvenme derim çünkü birkaç arkadaş da Şahit oldum aynı bu şekilde çizgi vardı ama gebelik yoktu.umarım sen hamilesindir.senin adına çok sevindim bir başka testle tekrarla.dikkat et klozete gitmesin o da
inşallah doğru karardır cnm eğer kararın kesin bu ise artık acaba ne olacak sağlıklı mı olacak sakat mı olacak erken mi doğacak falan diyerek aklını bulandırma inşallah herşey yolunda gider eşin ne diyor bu duruma
Sagolasin cnmm bakalım kanda ne var ne yok :)Ay evet fezacım ya.. İnşallah hadi bakalım.
Hayırlısı olsun canım....
Ay hadi kan mı verdin inşallah güzel haberle gelirsin hemen yazIns sonuc pozitiftir CNm bakalım bir saat sonra kan sonucu alıcam umarım vardır
Canım preductor galiba o test için çok negatif yorum var yarın başka bir test ile tekrar et bence bu markaya pek güvenme derim. Inşallah vardır bebiş :)Eki Görüntüle 1626261 Eki Görüntüle 1626262
Sagolasin CNm Evet bende okudum simdi bakalım kanda cikar eger varsa CNm hayırlısı olsun hakkımızda :) LeYLa_21 ay hadi bakalım guzel haberler verelim insCanım preductor galiba o test için çok negatif yorum var yarın başka bir test ile tekrar et bence bu markaya pek güvenme derim. Inşallah vardır bebiş :)
Hadi inşallah bekliyorum bize umut mutluluk olun inşallahSagolasin CNm Evet bende okudum simdi bakalım kanda cikar eger varsa CNm hayırlısı olsun hakkımızda :) LeYLa_21 ay hadi bakalım guzel haberler verelim ins
Canım Rabbim sağlıkla hepsini kucaklamayı nasip etsin hakkında Hayırlısı olsun inşallah seni ve bebişleri korusunkızlar yavrularımının 4 ünün de kalbi atıyor dr yine de birini sonlandıralım die hayır dedim..ağlamaktan bi hal oldum yine
İnşallah bitanem.. RABBİM kucağımızı doldursun.... Güzel haberler verelim inşallah canım...Sagolasin CNm Evet bende okudum simdi bakalım kanda cikar eger varsa CNm hayırlısı olsun hakkımızda :) LeYLa_21 ay hadi bakalım guzel haberler verelim ins
Cnm bugün iğneden sonraki kaçıncı Gündesin? Ben de bugün vuruldum hadi HayırlısıHurremSultan güzel dileklerin için teşekkürler canım...Dualarınızı eksik etmeyin canım... Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. İçindede bizlere....