Bir çıkmazdayım nolur yardım edin...

Biraz daha açık anlatsaniz size tam olarak ne demişler ne ile suclaniyosunuz çok üstü kapalı anlatmissiniz. Size hiç yapmadığınız biseyi iftira attılarsa zaten sorun yok yapmadığınız bişeyi kimse başınıza kalkamaz. Ama başka şeyler varsa bilemiyorum sucsuzsaniz gidip yuzlesin o akraba ile ve işin gerçeğini anlatin neyden korkuyorsunuz anlayamadım. Korkacak biseyiniz mi var sizin bişey mi gizlemeye calisiyosunuz anlayamadım altı üstü bir nisan ne olmuş olabilir ki ufak tefek biseydir

Seni dinlemeyip,sana inanmayan insana baglansan ne olur..onunla evlensen ne olur?Nisanlanip ayrilmakta ne var sanki?Seni dinlemiyorsa sal gitsin.Sana değer vermiyor demekki.Kendini ezikleme ayrıca..10 kere de nisan atsan..10 kere de evlenip ayrilsan değer veren insan lazım insana..

Çocuğun bildiği her şeyi abartarak farklı farklı şeyler söylemiş
Eee anlatın sizde böyle böyle diye yok inanmazsa zaten ter, ama bitirmeye meyilli olmayın bence o zaman her ilişkinizde önceden nişan attım ben başıma kakarlar bunu diye bi daha evlenmeyecek misiniz ? Mümkünse kanıt sunun ya da lafı daha güvenilir kabul edilen bi aracı olayı sizin ağzınızdan doğrulasın .

Sen nişanlından şu iftira atan kadınla seni yüzleştirmesini iste. En düzgün yöntem bu. Bir de iftira dediğin tam olarak ne?

Back
X