Bir Cennet Kuşu Arya Hikayesi

Valla nerden okudum dağıttınız gece gece beni Rabbim cennete bir melek yollamış sizi karşılasın diye çok zor Allah ım sabırlar versin sağlıkla gelsin bebişiniz kız mı erkek mi merak ettim
Bu sefer erkek. Aryam eşyalarını başkası kullanmasın istemiş

Merhaba... Umarım evladınız için en hayırlısı olur. Çünkü ne olursa olsun bizim için hayırlı olmadığı seçenekler mevcut.
Benim şimdi 8 aylık bi oğlum var hala nefesini dinliyorum.

Ah içim paramparça oldu okurken oy cennet kuşu arya inşallah oğlumla oyun oynuyorlardır şimdi çok güzel bir anne olmuşsunuz çok güzel savaşmışsınız. Biz sadece 2 hafta hastanede kaldık ama perişan oldum siz 1 yıl boyunca evladınız için savaşmışsınız. İnşallah cennette kavuşacaksınız yavrunuza.
Ben size bir soru sormak istiyorum. Tekrar bir evlat doğurmuşsunuz Allah ona uzun ömür sağlık versin. Ben hem tekrar bir çocuk istiyorum ama o oğlum olmayacak o yüzden onu sevemem reddedip oğlumu Can’ımı istiyorum derim diye korkuyorum. Cennet kuşlarının acısı ömür boyu geçmeyecek bunu biliyorum ama başka bir evlatta aynı şekilde çok seviliyor mu?
Başka bir çocuk seversem oğluma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor

Son düzenleme:
Son paragrafa gözüm kaydı sadece. . Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Allah yardımcınız olsun

Sizde konu açın isterseniz. Başınız sağ olsun.

Merhaba hamile olduktan sonra oğlan olduğunu duyunca çok ağladım. Sanki kızım olsa herşey bitecek arya yeniden doğacak gibi hissetmiştim bu duygunuzu anlıyorum. Ama annelik öyle bir şey ki şimdi oğlum anne dediğinde hem mutlu hem kırık hissediyorum. Ama iyi ki olmuş oğlum o olmasa yapamazdım. Başta insan korkuyor ama yeniden umut ediyor. Sonra hele büyüdükçe tamamlanıyorsunuz. Bir organınız elbette hep eksik ama insan yaşamayı böyle öğreniyor.

Bu arada ben hamile olduğumu aryanın doğum gününde öğrendim. Zaten o göndermişti bana. Sizde oğlunuzun mezarında bunu ona sorun. Kim bilir belki o da size bi mucize gönderir

Ağlayarak okudum. Rabbim size sabır versin. Arya'ya da kardeş nasip etsin. Arya kardeşini anlatırsınız. Benim de vefat etmiş bir kardeşim var. Onunla cennetle buluşmanın hayali bile beni çok mutlu ediyor.
Merhaba bi oğlum oldu iki yaşına girecek.

Çok şanslısınız Arya size ayağa kalk anne bana yeterince annelik yaptın şimdi ise kardeşime bakma zamanı demiş
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah bende bu düşüncelerden kurtulurum

Hamileyim 38 haftalık nasipse kızım olacak cigerim yandi rabbim düşmanıma bile yaşatmasın

Hiç pes etmemeniz beni çok etkiledi. Şu dünyada anneliğin en yakıştığı insanlardan biri sizsiniz. Benim 2 oğlum var ve3. ye hamileyim. Sizin yazdıklarınızdan şu yaşıma rağmen hem anneliğe dair hemde özel hastanede doğum sürecine dair dersler aldım. Bulunduğum yer 1 devlet hastanesi 2 özel hastane var. Özelde doğum yapacaktım ama eski korkularım tetiklendi tekrardan, bu yazıdan sonra kararım tekrar kesinleşti özelde yapmayacağım. Maddi durumum iyi olmasına rağmen diğer 2 oğlumda da korkup özelde doğum yapmamıştım. Bana ne olursa olsun ama yavrum doğduktan sonra emin ellerde değilse dünya bana kalsa ne olur. Allah sabır versin. Tekrar anne olacaksınız ve bu sefer herşeyi gönlünüzce yaşayacaksınız inşallah.

Doğumdaki çocuk doktorunu ve yoğun bakım ekibini tanımıyorsanız özele hiç yanaşmayın. Yoğun bakım ekibi de gece ve gündüz kim var kim yok sorgulayın. Maalesef çok büyük bi hastane olmasına rağmen benim kızımda gece çocuk doktoru yokmuş hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…