Bir buçuk yıllık evlilikte cinsellik

Para kazanmayı herkes ister ama en azından bunu seni bıktıracak şekilde değil de boş zamanlarında takip etmeli. Ayrıca sinirli anlarda kalbini kıran erkek ya da kadın hiç farketmez gerçekten soğuyorum böyle tiplerden. Hemen en ufak tartışma da hassas noktandan vurmalar, kalp kırmalari ağır konuşmalar bu kadar basit olmamalı. Cinsel hayata yorum yapamıyorum çünkü ne evliyim ne de cinsel ilişkim oldu ama bu durumu kızsa bile önce konuşalım mı eğer tartışmayacaksan hemen diye konuya girip ciddi bi şekilde konuşmalısın. Bu kadar bunaltıcı olmamalı abartmış. Bu zamanda para şart evet doğru özellikle bu dönemde fakat bu evliliği bozma derecesinde olmamalı. Para her zaman mutlu etmiyor maalesef. Bize de babam kan kusturur bu konu da :) Tek çaren konuşmak içinde tutma bence tartış gerekirse ama ne söylemek istiyorsan seni rahatsız eden ne varsa dile getir ki ileri de neyin var diye de soramasın.

Önce bir evliliği oturt, ondan sonra bebeği düşünün. Daha 1.5 yillik evlilike 2 düşük çok. Pandemi oldu, gezip tozamadiniz. Evliliğin tadini çikartip, karşindakini iyicene taniyamadin.

Sen bu arada bir market ürünü, beğenilcek birşey değilsin. Herşeyi "acaba onun hoşuna gidiyormu/gitmiyormu" diye düşünme. SENIN ne hoşuna gidiyor? Sen ne istiyorsun? Konuşmak istediğin konular ne?

Ağlamanin yerine bunlari açikca konuş. Isteklerini belirt. Bir sor, niye macun kullaniyormuş? Bir sorinmu var yada alişkanlikmi? Ne macunu bu? Benim bildiğim en fazla hap olur. Bu yaştada ereksyon problemi yaşayan, ilerde dahada zor olur.

Ereksyon problemi ille çekicilik ile alakasi yok. Fiziksel bir sorunda olabilir. Kötu bir cinsel hayati kabul edermisin?

Tekrar, biraz kendi isteklerine bak. Iletişim çok önemli. Herkes imadan, laf atmadan anlamaz, ki zorundada değil.

Ve bebeği erteleyin. Bu kadar erken yipranmayin. Oldukça cinsellikten zevk almaya çalişin. Bir iki ağir tartişmaniz olsun, bir iki tatile çikin, birbirinize çok iyi taniyin ve doyun. Bebek tatli fakat beraberinde çok stress getiriyor. Bu stressk göğüsleyecek önce iyi bir zemin hazirlayin.

Bence sürekli ekonomiyi takip etmek bir bataklık ve insan takip ettikçe daha fazla takip ediyor ve bununla birlikte kaygısı da fazla takip etmeyen insanlara gore belirgin bir şekilde fazla oluyor. Bende takip ediyorum ve kaygısını anlayabiliyorum.

Ama cinselliğin bu kaygıdan bağımsız olduğunu düşünüyorum yani çok ciddî bir borç batağı falan yok ortada. Ekonomi herkese kötü. muhtemelen eşiniz isteksizliginin altında yatan sebebi araştırmak yerine problemi ekonomiye atiyor

Yaptım empati. Çift terapisine gidelim derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…