- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Pinkie Pie
-
Yutamaz yaaa benim kızım da 11 aylık. Ama imkânsız bence. Hem yutsaydı halinden kesin anlaşılırdı.Benzer bi bataryayı denedim şimdi tuvalet kağıdı rulosundan geçti :/
aynen canim bende ilk duyuyorum ve katiliyorum sana kumandalarda gecer onlarida hoop yutar ozaman sacmalikBebeğim dediğiniz şey evde beslediğiniz bir piton değilse tabiki de yutamaz. Tuvalet kağıdı rulosunu ilk kez duyuyorum ilginç ve saçma geldi. Hadi yuttu diyelim yutarken nefesi kesilirdi çocuğun illaki farkederdiniz.
bebegin durumundan anlaşılır yani boğazda böyle bir madde bebeği Allah korusun.....
11 aylık bir bebek bu telefonun bataryasını yutmuş olabilir mi? Söz konusu bebeğim olunca akıl mantık kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorum.
Babası eski bir telefonu oynasın diye vermiş, kızım da arka kapağı açmış ama batarya ortada yok. Belki de zaten o telefonda hiç yoktu bilmiyorum. Sağlık anlamında gözle görülür bişeyi yok ama kuruntular kafamı rahat bırakmıyor.
Doktora götürmeli mi?
Babası imkansız o boyutta bişeyi yutması, boşu boşuna radyasyona maruz kalmasın çocuk diyor ama içim rahat değil.
1yaşına gelmiş nerdeyse naptın bunu deyince ham yaptım falan diyemiyo mu ki valla cahilliğimden soruyorum :)11 aylık bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?