Bir bebek bunu yutabilir mi?

Bataryanın içerisinde pil gibi sizdiginda iç organlarına zarar verecek maddeler vardır muhtemelen. Konu sahibi hiçbir yerde bulamıyorsaniz ne olur ne olmaz götürün içiniz rahat etsin
Tabiki zararli. Ama o bataryayi bir bebegin yutabilmesi mümkün degil. Esnek bir sey olsa yutmus olabilir derdim. Ama bu durumda asla yutamaz.

Bence çok büyük, denesem ben yutamam. Komple ağzına sokabileceğini bile sanmıyorum. Muhtemelen bir yere atmıştır ya da hiç yoktu.

Daha önce büyük cisimleri ağzına soktuğunu gördünüz mü? Yoksa en fazla dişler onu atar. Eski bir telefon demişsiniz muhtemelen bataryası yoktu. Yutmuş olsa boğulurdu ayrıca tıkardı yani bebeği. Korkmayın.

g6AYbN.jpg

11 aylık bir bebek bu telefonun bataryasını yutmuş olabilir mi? Söz konusu bebeğim olunca akıl mantık kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorum.
Babası eski bir telefonu oynasın diye vermiş, kızım da arka kapağı açmış ama batarya ortada yok. Belki de zaten o telefonda hiç yoktu bilmiyorum. Sağlık anlamında gözle görülür bişeyi yok ama kuruntular kafamı rahat bırakmıyor.
Doktora götürmeli mi?
Babası imkansız o boyutta bişeyi yutması, boşu boşuna radyasyona maruz kalmasın çocuk diyor ama içim rahat değil.
Sanmıyorum yutabilecegini ama yutmasa bile o cihazları hele de bataryalarını ağızlarına sürmeleri çok tehlikeli. Vermeyin bir daha.

Oyun parkinin icini bosaltin, her yere bakin mutlaka bulursunuz.

Yutmus olamaz...
Boşalttım şöyle ki o eski telefonum içinde batarya olmama ihtimali de yüksek. Anneme sorduğumda babamda aynı telefondan olduğundan bataryasını almış olabilirim dedi.

İnanin annesi olmasaydiniz batarya ortadan kayboldugunda bir cocugun onu yutmuş olma ihtimali akliniza bile gelmezdi, oyle sacma yani endişeniz :KK53:

g6AYbN.jpg

11 aylık bir bebek bu telefonun bataryasını yutmuş olabilir mi? Söz konusu bebeğim olunca akıl mantık kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorum.
Babası eski bir telefonu oynasın diye vermiş, kızım da arka kapağı açmış ama batarya ortada yok. Belki de zaten o telefonda hiç yoktu bilmiyorum. Sağlık anlamında gözle görülür bişeyi yok ama kuruntular kafamı rahat bırakmıyor.
Doktora götürmeli mi?
Babası imkansız o boyutta bişeyi yutması, boşu boşuna radyasyona maruz kalmasın çocuk diyor ama içim rahat değil.
Birakin cocugu buyuk adam bile yutamaz onu. Bence endise etmenize gerek yok.

Nasıl yutsun mümkün değil.. Anne olunca akıl kiraya veriliyor derlerdi :)) korkma annesi cıkar bi yere atmıstır..

g6AYbN.jpg

Doktora götürmeli mi?
Hic sanmiyorm. Biz bile erik buyuklgnde sert bisy yutsak bi tepkime olur.

Yutamaz yaa. Insan anne olunca hersey geliyor tabi akla ama imkansiz gibi

Canım ağzına alıp çiğner ama boğazından geçemez takılıp boğulur gibi hareketler yapardı keyfi neşesi yerindeyse sorun yoktur gibime geliyor. Aman çocuğu bir başına bırakmayın eline de kemirebileceği için telefon falan vermeyin.

g6AYbN.jpg

Doktora götürmeli mi?
tabiki yutamaz ancak lütfen eşinizi uyarın bir bebeğin eline oynasın diye telefon verilir mi yahu?! kullanılmıyor olması zararlı olması gerçeğini değiştirmiyor

Lutfen bu tur cihazlatin pilini bataryasini cikatip verin. Kapali bile olsa zararli brbeklere. Yuttugunu dusunmuyorum.

Babasının çelik büyük kol saatini yutan bebek var
Ben olsam doktora götürürdüm

Back
X