Bir bakarsanız

Her gün süpürge, yapışkanlı rulolar başka çaresi yok. Azab çekmektense eziyetini yeğlerim

Ayy lutfen, bi ustte yazdim fotografi yine ekliyorum
sakin ama sakin pismis tavuk kemigi vermeyin

Ne dicem, şimdi kuru mama alıp veririm çok düzenli olmasa da. Bazen de et veya tavuk kemiği yada balık kaldıysa veririm. Yada peynir salam gibi şeyler. (Kısaca artık dediğimiz çorba falan değil tabi) Baya keyifle yediklerini görüyorum. Vermiyim mi yani zararlı bir şey mi yapıyorum? (Gerçekten soruyorum)

Çok güçlü mutfak robotu varsa, pişmiş kanatlı kemiği un haline dönüşüyor,
İki kaynatıp suyuyla vermek olur.
Ama pişmiş saf kemik sindiremiyorlar, midede, barsakta, Boğaz’da kalıyor

Offfff yaaa. Hani ogutuyordu mideleri herşeyi. Olmadı suyuna ekmek dograrim. Napalım. Ama kanat ucu kemiği rahatsiz edermiki kıkırdak gibi oluyor pişnce
Yok yok ozellikle kanat kemigi cok tehlikeli zaten, kikirdak gibi olmuyor ki sivri oldugu icin cok zararli
Benim ilk kopegim midesine tavuk kemigi batti diye öldü maalesef
Biz vermiyorduk ama bahcede olunca konu komsu vermis hep

Her gün süpürge, yapışkanlı rulolar başka çaresi yok. Azab çekmektense eziyetini yeğlerim
Aynen öyle oldu bizede. Şimdi bide kısırlaştırma sorunsalı var.
Önce kesin kisirlastirayim dedim.
Sonra bu islemin çok acı verdiğini okudum.
Sonra veteriner stelerinde kizisma dönemi daha çok acı çektiği ve ciftlesip hamile kalmayan kedilerin ölümcül hastalıkları olacağı ve bunun kısırlaştırma ile cozulebilecegini okudum.
Kısırlaştırsam acı çeksin istemiyorum.
Kısırlaştırmasam izin versem dışarı çıkıp yada bulduğum birinin kedisi ile çiftleştirsem bu sefer o yavruları ayırmaya kıyamam. E okadar kediye de bakamam. Herşeyi didik didik düşünen benim için baya zor iş evde hayvan bakmak. Bakalım hala araştırıyorum

Ama narkozda oluyor operasyon
Büz de ameliyat sonrası ağrı çekiyoruz, dayanılmaz değil.
Kısırlaştır bence, tam kaloriferler yanarken, bahar gelmeden

Çok güçlü mutfak robotu varsa, pişmiş kanatlı kemiği un haline dönüşüyor,
İki kaynatıp suyuyla vermek olur.
Ama pişmiş saf kemik sindiremiyorlar, midede, barsakta, Boğaz’da kalıyor
Öyle bi mutfak robotum yok malesef. Hadi ya ben hatta kemikleri kedilerin yediğini bilmiyordum üzerindeki etleri yiyor zannediyordum. Geçen gün malesef kemiği takur tukur iştahlı yiyince şaşırdım. İnşallah bir şey olmamıştır. Bir daha vermem. Olmadı etlerini sıyırıp veririm. :/

Dandik marka sucuk yapan işletmeler yapıyor zaten onu, olduğu gibi kemikle atıyor kanatlıyı.
Kıyma makinesine ihtiyaç var.
En güzeli eti sıyırmak, kalan kemikleri yeniden haşlayıp artan ekmekleri değerlendirmek

Tavuk kıyması ceken kasaplar yapar belkim ama makinada kemik kalır diye yapmayadabilir

Bu kanıya hangi bilimsel verinin ışığında vardın? Çok merak ettim.
Cahil özgüveni, internet bilmişleri bunlar o yüzden oluyor.
Dönen tartışmalar kuru mama veröeyin barfla yada raw diyetle besleyin tartışmaları. Kuru mamanın onlara göre eksik ve sağlıksız yanlarından bahsediyor diğer akımı savunanlar.
Okumuş işte bişeyler ama ne okuduğundan haberi yok. Gelmiş burda kuru mama çok sağlıksız ev yemeği veriyorum diyo.
Kendimi yorup cevap veresim açıklayasım gelmiyor. Bilmiş bilmiş konuşmuyolar mı bide. Tam bir ergen kafası.
Ülkemizin şu an için en büyük sorunu bu zaten. Hiç bişeyden anlamayan 2 bilgiyle kendini ordinaryus sanıyor bide ahkam kesmeye kalkıyor. Azalarak biterler işalla

Keşke konunun son 3 sayfası ayrılsa
Ne kadar güzel evcil sohbeti yaptık.

Niceda nicki altında bunları yazmak istemezdim.
Güzel insanlar olmasa :)

Tavuk kıyması ceken kasaplar yapar belkim ama makinada kemik kalır diye yapmayadabilir
Yo hayatım yasak artık o.
Et satan kasabın tavuğu tezgaha koyup doğraması bile illegal. İki farklı çiğ et farklı bakteri bulunduruyor.
Sırf tavukçu yapar belki

Yo hayatım yasak artık o.
Et satan kasabın tavuğu tezgaha koyup doğraması bile illegal. İki farklı çiğ et farklı bakteri bulunduruyor.
Sırf tavukçu yapar belki
Burda var. Et kıyma tavuk kıyma makinesi ayrı olarak yapıyorlar. Ama kemikli atarlarmı makineye onu bilemiyorum

Keşke konunun son 3 sayfası ayrılsa
Ne kadar güzel evcil sohbeti yaptık.

Niceda nicki altında bunları yazmak istemezdim.
Güzel insanlar olmasa :)
Dimi konu birden nekadar iç açıcı oldu. Bende bizimkine gel kız kucagimda uyu senden bahsediyoruz dedim. Pancar motoru gibi hirildama eşliğinde yazıyorum :)

Dimi konu birden nekadar iç açıcı oldu. Bende bizimkine gel kız kucagimda uyu senden bahsediyoruz dedim. Pancar motoru gibi hirildama eşliğinde yazıyorum :)
Ohhh o mırrr mırrr sesine bayılırım :)
Patisini okşamayı çok severim, karnısını sevmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…