- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Her gün süpürge, yapışkanlı rulolar başka çaresi yok. Azab çekmektense eziyetini yeğlerimAçıkçası çok severim ama evde bakmak benim için işkence gibi. Kaç haftadır yutkunurken sanki bir top tüy yutuyorum. Benimde kötü yönüm bu. Bide şimdi tüy dökmeye başladı. Bizim ufaklık kucağına alıyor alıyorum elime bantı. Daha önce bu yuzden sokaktan aldığım yavruyu sahiplendirdim. 1 hafta geçmeden getirdiler geri tatile gidicez dönüşte alırız diye ve hasta geldi geri. Hellim peyniri vermiş akılsız. Halbuki ben ona kedi sutu almıştım onuda verdim yanında. Okadar merakliydiki bakmaya. 3 gün diye gitti 1 hafta oldu aramadı. O hayvancagiz elimde öldü. Hiç unutmam bir arefe günü sabaha kadar nöbet tuttum başında her anına tanık oldum. Veteriner de çare olmadı. Bunuda sokağa bıraktım hatta baktım diğer kredilerden kendini koruyamıyor dedim bırakırsam bunuda öldürür ler. Al sana ikinci vicdan azabı. Şimdi tüy lerle hafif kafayı sıyırmış gözüm seyreye seyreye alışmaya çalışıyorum. Tövbe etmiştim o olen kediden sonra eve hayvan almaya çünkü hala atamadım ustumden. Ama eve almasam buda ölecek. Napalım tuyu içinde okuyup duruyorum daha bir çözüm bulamadım. Kendimle beraber lazer epilasyona mı götürsem acaba
Ayy lutfen, bi ustte yazdim fotografi yine ekliyorumAklıma çok iyi bir fikir getirdiniz bunu bütün hayvanseverler yapabilir. Önce nazinızın geçtiği bir kasap bulun. Bu kanat uçları yenmiyor (daha önce görmüştüm ve kasaptan istemiştim ama o zamanlar çiğ etin zararını bilmeden çöpün önüne koydum.)
Kasaba soyleyeceğim. Ve bana ayıracak. Gidip alıp evde pişirip konteyner yanına geceden bırakacağım. Yesinler kuzucuklar. İnsallah anlayışlı bir kasap bulurum. Bu kanat ucu hatta bazı insanlar tavuk derisi yemiyor. Kırmızı etin mühürlü yerlerini kesip atıyorlar. Valla çok iyi fikir oldu. Zaten işsiz kaldım evde bir işe yaramama depresyonundayken çok iyi olacak bu
Dana kemiğiEki Görüntüle 2200671
Ayy lutfen, bi ustte yazdim fotografi yine ekliyorum
sakin ama sakin pismis tavuk kemigi vermeyin
Offfff yaaa. Hani ogutuyordu mideleri herşeyi. Olmadı suyuna ekmek dograrim. Napalım. Ama kanat ucu kemiği rahatsiz edermiki kıkırdak gibi oluyor pişnceEki Görüntüle 2200671
Ayy lutfen, bi ustte yazdim fotografi yine ekliyorum
sakin ama sakin pismis tavuk kemigi vermeyin
Çok güçlü mutfak robotu varsa, pişmiş kanatlı kemiği un haline dönüşüyor,Ne dicem, şimdi kuru mama alıp veririm çok düzenli olmasa da. Bazen de et veya tavuk kemiği yada balık kaldıysa veririm. Yada peynir salam gibi şeyler. (Kısaca artık dediğimiz çorba falan değil tabi) Baya keyifle yediklerini görüyorum. Vermiyim mi yani zararlı bir şey mi yapıyorum? (Gerçekten soruyorum)
Yok yok ozellikle kanat kemigi cok tehlikeli zaten, kikirdak gibi olmuyor ki sivri oldugu icin cok zararliOfffff yaaa. Hani ogutuyordu mideleri herşeyi. Olmadı suyuna ekmek dograrim. Napalım. Ama kanat ucu kemiği rahatsiz edermiki kıkırdak gibi oluyor pişnce
Aynen öyle oldu bizede. Şimdi bide kısırlaştırma sorunsalı var.Her gün süpürge, yapışkanlı rulolar başka çaresi yok. Azab çekmektense eziyetini yeğlerim
Ama narkozda oluyor operasyonAynen öyle oldu bizede. Şimdi bide kısırlaştırma sorunsalı var.
Önce kesin kisirlastirayim dedim.
Sonra bu islemin çok acı verdiğini okudum.
Sonra veteriner stelerinde kizisma dönemi daha çok acı çektiği ve ciftlesip hamile kalmayan kedilerin ölümcül hastalıkları olacağı ve bunun kısırlaştırma ile cozulebilecegini okudum.
Kısırlaştırsam acı çeksin istemiyorum.
Kısırlaştırmasam izin versem dışarı çıkıp yada bulduğum birinin kedisi ile çiftleştirsem bu sefer o yavruları ayırmaya kıyamam. E okadar kediye de bakamam. Herşeyi didik didik düşünen benim için baya zor iş evde hayvan bakmak. Bakalım hala araştırıyorum
Öyle bi mutfak robotum yok malesef. Hadi ya ben hatta kemikleri kedilerin yediğini bilmiyordum üzerindeki etleri yiyor zannediyordum. Geçen gün malesef kemiği takur tukur iştahlı yiyince şaşırdım. İnşallah bir şey olmamıştır. Bir daha vermem. Olmadı etlerini sıyırıp veririm. :/Çok güçlü mutfak robotu varsa, pişmiş kanatlı kemiği un haline dönüşüyor,
İki kaynatıp suyuyla vermek olur.
Ama pişmiş saf kemik sindiremiyorlar, midede, barsakta, Boğaz’da kalıyor
Dandik marka sucuk yapan işletmeler yapıyor zaten onu, olduğu gibi kemikle atıyor kanatlıyı.Öyle bi mutfak robotum yok malesef. Hadi ya ben hatta kemikleri kedilerin yediğini bilmiyordum üzerindeki etleri yiyor zannediyordum. Geçen gün malesef kemiği takur tukur iştahlı yiyince şaşırdım. İnşallah bir şey olmamıştır. Bir daha vermem. Olmadı etlerini sıyırıp veririm. :/
Henüz küçük sordum veterinere o zaman tahminen4 4buçuk aylık demişti dur birAma narkozda oluyor operasyon
Büz de ameliyat sonrası ağrı çekiyoruz, dayanılmaz değil.
Kısırlaştır bence, tam kaloriferler yanarken, bahar gelmeden
Tavuk kıyması ceken kasaplar yapar belkim ama makinada kemik kalır diye yapmayadabilirDandik marka sucuk yapan işletmeler yapıyor zaten onu, olduğu gibi kemikle atıyor kanatlıyı.
Kıyma makinesine ihtiyaç var.
En güzeli eti sıyırmak, kalan kemikleri yeniden haşlayıp artan ekmekleri değerlendirmek
Cahil özgüveni, internet bilmişleri bunlar o yüzden oluyor.Bu kanıya hangi bilimsel verinin ışığında vardın? Çok merak ettim.
Yo hayatım yasak artık o.Tavuk kıyması ceken kasaplar yapar belkim ama makinada kemik kalır diye yapmayadabilir
Burda var. Et kıyma tavuk kıyma makinesi ayrı olarak yapıyorlar. Ama kemikli atarlarmı makineye onu bilemiyorumYo hayatım yasak artık o.
Et satan kasabın tavuğu tezgaha koyup doğraması bile illegal. İki farklı çiğ et farklı bakteri bulunduruyor.
Sırf tavukçu yapar belki
Dimi konu birden nekadar iç açıcı oldu. Bende bizimkine gel kız kucagimda uyu senden bahsediyoruz dedim. Pancar motoru gibi hirildama eşliğinde yazıyorum :)Keşke konunun son 3 sayfası ayrılsa
Ne kadar güzel evcil sohbeti yaptık.
Niceda nicki altında bunları yazmak istemezdim.
Güzel insanlar olmasa :)
Haşlanmış tavuk eti ne ki, elinde bile kırılıyor.Burda var. Et kıyma tavuk kıyma makinesi ayrı olarak yapıyorlar. Ama kemikli atarlarmı makineye onu bilemiyorum
Ohhh o mırrr mırrr sesine bayılırım :)Dimi konu birden nekadar iç açıcı oldu. Bende bizimkine gel kız kucagimda uyu senden bahsediyoruz dedim. Pancar motoru gibi hirildama eşliğinde yazıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?