bir bakarmisiniz ?

nasil kaynatiyosunuz

Benim oğlumum lekeleri çıkıyprsa herkesin ki çıkar canım. Bnm ki kaka bile oluyor.

her bebekte oldug gibi normal bi durm bazen bizdede oluyo o
Canım yemek lekesi olduğunda nar lekesi olduğunds hemen çıkar ariel ile ısla sonra çitile sonra bebeğinde hangi deterjan kullanıyorsan onunla yıka bitşey kalmaz hiç leke kalmadı şuana kadae

hayir lekeli yere beyaz kalip sabunla ice citiledim baya ve sabunu rendeleyip kaynar suda beklettim sonra yikandi ama ayni
Yok öyle değil ... Beyaz sabunla ıslatıp normal deterjan yada hipoalerjenik deterjan ile yıkarsan bide eğer 60 dereceye atarsan çıkar .(tabi renkli ve beyazlarda)

nasil kaynatiyosunuz
Renklileri kendi renklerine uygun olanları ile ayırıp pamuklu 60 derece ayarında yıkıyorum beyazları da öyle .ama renkliler de kırmızı gibi dikkat çekici renkler varsa dikkat etmek lazım özellikle ilk yıkamada rengi başkalarına bulaşmasın diye ...

temiz oluyomu peki ?
Evet gayet temiz beyaz kıyafet çok giydirmiyorum. Çıkmayan lekeler içinde bi gece sabunlu suda bekletip çitiliyorum ve makinaya atıyorum çıkıyor. Çocukların ikisinede doğduğundan beri şampuan bile kullanmadım saçlarının kendine öz kokusu var ve sade su çok iyi temizliyor.

kac yasinda cocuklariniz sirf suylami yikiyosunuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…